HobbyHåndarbejde

Kugler af tandtråd - armbånd som et tegn på kærlighed og venskab

Vævning tråd tandtråd som det var, og stadig er yndefuld og smuk udsigt over håndarbejde. Men desværre, i dag Kugler af tandtråd som venskab armbånd har mistet deres oprindelige betydning. Nu i vores land bliver de brugt mere som en elegant og originalt tilbehør. Det kan bæres af alle, uanset alder og køn. Selv om der ifølge den skik, lavet hånd Fenichka præsenteres som et tegn på kærlighed eller venskab. Hvem gjorde Fenichka, skal han sætte på og binde det i hænderne på sin ven, og kun i dette tilfælde det vil bringe sand succes bæreren.

Kugler af tandtråd. Direkte vævning fenechek

Uden tvivl, de mest mindeværdige og spektakulære baubles altid været af den tandtråd med navnene. Gør dette armbånd - det er ikke meget vanskelig. Processen med sådan fletning er tilgængelig for enhver nytilkommen. Direkte vævning baubles - er den mest populære og nem metode til at gøre disse smukke ornamenter blandt handy mennesker. Brug for kun huske et par meget enkle regler. De ligger i det faktum, at der kun er to måder at vævning baubles. Den første - en skrå vævning, den anden - lige vævning. Begge disse er færdig på en shoestring eller ramme. Indbyrdes, de adskiller sig i den måde knob og mønster, som er opnået som resultat.

Fremgangsmåder til at binde knuder direkte og skrå væve

Meget ofte ved direkte fletning og fremstillede Kugler med navne eller ord. Den adskiller sig fra den skævhed ikke kun design, men også metoden til at binde knuder. I en skrå vævning nødvendigt at gøre en normal knude, og fremad - dobbelt. Fenechki af tandtråd typisk fastgjort på følgende måde. På den tråd, fletning, fletning den fylde, som skal gå til den oprettede løkken. Så skal du straks engagere en anden enhed er identisk med den første. Begge skal være stramme. Efter afslutning af fastsætte et antal af det samme er nødvendigt at væve garnbundter, men i den modsatte retning. De bør gøres så hvis i et spejlbillede.

Fenechki tandtråd ved direkte fletning

For at gøre Kugler af tandtråd ved direkte fletning, skal du købe nogle tilbehør. Dette er en speciel tråd, som kan udskiftes uden problemer tråde iris pins, som uden dem vil det være meget vanskeligt at gøre, hvis forkert eller dårligt bundet knude, og saks. Det er også bruges simpel Scotch tape til montering formål. Gør disse fantastiske kugler let. For at starte, tage to tråd syning af hver tre farver, fastgør dem til noden og forsøge at fastgøre til bordpladen.

Fletning 2-3 centimeter i en grisehale. Holder det andet gevind, sin første slips 2 gange. Du skal have 2 node. Dernæst begynder at binde knob ligesom på disse strenge. Propletite flere rækker, for eksempel, en rød og et par rækker i hvidt, et par - sort. Start derefter igen fra den første, for eksempel rød. Denne vævning er enkelt nok, men at gøre det meget smukt, du har brug for at gøre en indsats. Prøv at gøre det samme knob og glat. Hvis der er behov for dette, stram dem. I slutningen, stramme strengene node. Hvis du har fulgt alle de ovennævnte anbefalinger, så skal du få en utrolig smuk Fenichka, som vil vise alle oprigtigheden af dit venskab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.