Hjem og familieBørn

I hvor mange måneder barnet holder hovedet alene?

En af de vigtigste årsager til alarmerne hver nyligt mor, selvfølgelig, er spørgsmålet: "I hvor mange måneder barnet holder hovedet?". Intet menneske er virkelig ikke meget til spændingen, kan du modtage den "begyndere" mødre. Et stort antal problemer skal løses, før graviditet: hvad de skal spise, hvad du kan gøre, hvad de skal købe. Og intet om perioden efter fødslen og ikke sige noget: hvordan at fodre din baby, hvordan man gør det, hvor mange måneder barnet holder hovedet. den den første tid efter fødslen af et barn synes særligt skrøbelige, og det virker som om en akavet bevægelse - og alle. Men denne frygt er ofte overdrevet, fordi barnet perfekt udviklet overlevelsesinstinkt. Han vender hovedet til siden for ikke at kvæle når han lå maven ned.

Vær forsigtig!

Det vigtigste i at hjælpe dit barn for en hensigtsmæssig udvikling - er ikke at haste tingene og ved første tænkte ikke over, hvor mange måneder at barnet begynder at holde hovedet. I en alder af to til tre uger barn, bliver placeret på maven, bliver nødt til at forsøge at bruge musklerne i nakken. Og efter den samme periode, der er halvanden måned, barnet vil være i stand til at se på verden med en stolt løftede hovedet i et minut. Men disse bevægelser er det stadig kun en refleks og alvorlige test af styrke, han er ikke klar. Alarm klokke kan observeres, at barnet ikke forsøger at løfte hovedet når man ligger ned. Eller hæve, men med nogle lange ophørt med at holde det. I dette tilfælde er det bedst at henvende sig til en god børnelæge og ingen måde at udskyde turen til ham.

Hele tiden

Stadig, hvor meget barnet begynder at holde hovedet? Rough sigt - 12 uger efter fødslen. I denne alder, han er allerede i stand til at holde dit hoved og nakke på linje med kroppen, hvis det er at hæve lidt over hænder. Men hvor længe at bo i denne position, vil barnet ikke være i stand på grund af manglende styrke. Også skrue ned for maven er den bedste og mest naturlige øvelse for at styrke barnets hals. Dette skal betales mindst et par minutter om dagen, så kan du være helt sikker på, at barnet normalt udvikler sig. Lige omkring en alder af tre måneder barnet kan holde hovedet mens i hænderne på voksne. Bare ikke lade ham alt for nidkær, fordi nakkemusklerne er stadig svag, og det er nødvendigt at holde hendes hånd.

De vigtigste ting - uddannelse

Efter 3-5 uger, vil disse øvelser har deres egen baby sidde op og gøre frygtsomme forsøg på at lære om verden fra forskellige vinkler. og i to måneder forældre i sidste ende glemmer, hvordan man tænker over det faktum, hvor mange måneder barnet holder hovedet. Den lille mand begynder entusiastisk at overveje, der sættes på forskellige sider, og tale om alt det, han så sin enkelt sprog.

Alt er meget individuelt

Vi bør også sige, at ethvert barn udvikler individuelt, og eventuelle strenge grænser i denne sag kan ikke installeres. Så hvis unge forældre vil blive bedt om på en vens fædre og mødre: "I hvor mange måneder barnet holder hovedet" - og de vil blive kaldt andre vilkår, er der ingen grund til at bekymre sig unødigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.