Kunst og underholdningKunst

"Pige på bolden", Picassos maleri: historien om skabelsen og historien

I byen Moskva Pushkin Museum har mange dejlige malerier, der fanger fantasien af kunst kendere og almindelige turister. Kunstnere Monet, Renoir, Van Gogh, Chagall - disse navne nogensinde indgået skatkammer verdens kunst. Og "Pige på bolden" (Picasso) - en af disse værker af geni, til hvem du kan stå tryllebundet i timevis, nyder den magiske farvespil og lys, den bemærkelsesværdige dygtighed af en stor kunstner. Dette billede, som et eventyr, hvor vi ønsker at tro, uanset hvad den globale kompleksitet mennesket.

'Pink' periode

Hver arbejdet i en stor kunstner har en historie. Dette maleri er ingen undtagelse. Unge Pablo Picasso, afregning i starten af sidste århundrede i Paris, lærte verden af boheme. Dens dårlig kunst workshop vinter selv iskoldt vand - så skete koldt. Og i Montmartre er ofte afskåret elektricitet. Men på døren værksted skilter ordene "mødested for digtere," glædeligt øjet. Verden bohemia, afviser bymændene, er fast i livet Pablo Pikasso. Et emne af slægtskab og menneskelige relationer - i maleriet af kunstneren på det tidspunkt. Hovedpersonerne, heltene fra malerier - omrejsende cirkusartister, komikere, skuespillere og dansere, der, i modsætning til den offentlige smag, at engagere sig opmærksomhed fra unge talenter, vakte i ham en ægte interesse og deltagelse.

"Pige på bolden", Picasso maleri

På det tidspunkt (1905), kunstneren er ofte tilbøjelige til at vælge de mest hverdagsagtige emner for sine værker. Heltene i dette maleri - omrejsende akrobater - fange fantasien af Pablo Picasso: Pigen på en kugle, skrøbelig og sart, atlet personificerer mod og pålidelighed. Men forfatteren ikke blot kopiere livet. Han genskaber det med sine kunst færdigheder. Og produktet "Girl on Ball" (Picasso maleri "lyserød" periode) - en lys eksempel! Vi kan lide at se drømme, kærlighed, hengivenhed og ømhed, styrke og mod. Behovet for hinanden, da arbejdet med at vandre cirkus farlig og vanskelig, og de får det for øre.

Pablo Pikasso maleri "Pige på bolden": plot

På lærredet er vist siddende voksne mandlige akrobat og skrøbelig pige, som yndefuldt afbalanceret på bolden. Det er i opposition til disse to figurer, deres plasticitet og massivitet, nåde og magt, mange kritikere se punch linje af arbejdet. Temaet for venskab, indre fællesskab og gensidig bistand ses også i arbejdet. Kunstner trækker kontraster sprog og plast er med til at skabe harmoni i sammensætningen af et billede. Du skal acceptere, hvis vi forestiller os for et øjeblik, bare balancere pigen, uden den stiltiende støtte det øjeblikkeligt siddende akrobat kunne miste sin balance, gled med bolden. Bøjet i en ret vinkel mandlige ben ses metaforisk som en slags støtte til de skrøbelige figurer piger.

Al den magi, der gennemsyrer arbejdet i de store mestre, og er baseret på den magiske lys, harmoni af farver, nøjagtighed udstrygninger. Syntes at have nogen fornemmelse af constraint former og delt af rummet af lærredet og fyldt med luft. Samtidig, forfatteren anvendelser og den brutalitet af tekstur maleri, forenkling af stil, manifesteret i tidligere år.

På trods af den tilsyneladende uhøflig billedet, produktet har en lys og blid stemning, der er beskrevet i pink og blå toner, med nuancer af askegrå. Disse yderligere farver giver indtryk af en romantisk realitet i livet.

Historie maleri efter skrivning

Det er kendt, at Pablo Picasso i 1906, var glad, da Vollard opkøber købte sine allerede 30 billeder af blot to tusind francs. Den web er besøgt og berømte samling Gertrudy Stayn, og Kahnweiler møde. Industrimand, indsamler og filantrop Morozov købte den i 1913 allerede over 16 tusind. Så "Pige på bolden", Picassos maleri var i Rusland, hvor, indtil nu, og det er på museet opkaldt efter Pushkin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.