ComputereSoftware

Sådan fjerner du spillet fra din computer og Android. Populære midler.

Mange spillere, der lige er begyndt at kende sig til en pc, opstår spørgsmålet: " Sådan fjerner du spillet fra computeren?" Hvis du flytter ikonet fra skrivebordet til papirkurven, forbliver programmet stadig i harddiskens hukommelse.

Metode en

Hvert spil under installation kopierer sine filer til harddisken i en separat mappe. Skriver installationsprogrammet og uninst.exe (sjældent - unins000.exe), som bruges specifikt til at fjerne softwaren korrekt.

For at finde denne fil skal du højreklikke på spilikonet på skrivebordet. Klik på Egenskaber i genvejsmenuen . Herefter klikker du på knappen "Placering". Explorer-vinduet åbnes og viser roden til den mappe, hvor spilprogrammet er installeret.

Hvordan kan jeg afinstallere spillet ved hjælp af uninst.exe? Bare find den i den åbne mappe og kør som ethvert andet program. Følg derefter de instruktioner, der vises på skærmen. Ofte er det nok bare at trykke på "Næste", mindre ofte bliver du nødt til at svare på nogle enkle spørgsmål.

Intern brug

Hvis den tidligere metode ikke fungerede, og den ønskede fil ikke kunne findes i spilmappen, fortvivl ikke.

Gå til "Kontrolpanel". Dens ikon er i højre kolonne på Start-menuen.

I vinduet, der åbnes, skal du klikke på "Programmer og funktioner". Hvis du har Windows XP installeret på din computer, bliver det samme værktøj kaldet "Tilføj eller fjern programmer"

Værktøjets hovedrum er fyldt med en liste over tidligere installeret software. Hvordan kan jeg slette et spil fra min computer med dette værktøj? I nærheden af hver indskrift kan du se størrelsen optaget af programmet og "Slet / Rediger" -knappen. Faktisk, efter at have klikket på den, starter den samme uninst.exe fil automatisk, men da den ikke altid er i rodkatalogen af spillet, anses optionen til at afinstallere software ved hjælp af kontrolpanelet det mest hensigtsmæssige.

Tredjepartsværktøjer

Projektudviklere bruger normalt standardalgoritmer til at afinstallere deres produkter. Det er ikke ualmindeligt, at en situation, hvor der efter arbejdet uninst.exe i operativsystemet stadig er "skrald", såsom unødvendige filer i dokumenter, mapper, unødvendige poster i registreringsdatabasen. Dette kan medføre forskellige fejl og et fald i PC-ydeevne.

Hvordan kan jeg fjerne et spil fra computeren, så der ikke er noget ekstra affald på harddisken? Den mest effektive måde at fuldstændig afinstallere software på er at bruge tredjepartsværktøjer. Næsten alle fungerer i overensstemmelse med princippet om, at problemet er meget lettere at forhindre end at forsøge at håndtere det senere. Før du installerer spillet gemmer værktøjet OS-tilstanden og overvåger i løbet af installationen, hvad der er ændret.

Fuld afinstallation

Udvikleren af denne applikation før oprettelsen lykkedes at blive berømt for sine værktøjer designet til rengøring og optimering af registreringsdatabasen. Denne erfaring var meget velegnet til hans nye skabelse. Programmet Full Uninstall er gratis og kan downloades fra udviklerens websted til enhver tid. Dens mål - korrekt og fuldstændig fjernelse af spil og anden software.

Det fungerer i overensstemmelse med det ovenfor beskrevne princip. Under overvågningen af installationsprogrammet husker applikationen imidlertid ikke kun, hvilke filer der er skrevet til harddisken, men også oplysninger om hvilke der allerede er modificeret. Forbliv ikke uovervåget og ændringer foretaget i registreringsdatabasen. Det er også vigtigt, at denne procedure udføres i realtid.

Efter standardproceduren for afinstallation af softwaren via det indbyggede værktøj scanner fuld afinstallation indtastningerne i operativsystemet til "haler". På trods af driftsprincippet kan denne applikation også drage fordel af fjernelsen af de spil, der blev installeret før starten af overvågningen.

Sådan fjerner du spillet fra "Android"

Mobile enheder passer tæt ind i hver persons liv. Kvaliteten af spil udviklet til bærbare enheder nærmer sig allerede pc-indikatorerne. Fordi tiden til at spilde tid i den virtuelle verden kan være helt overalt, er populariteten af sådanne produkter stigende dag for dag. Men hvad skal man gøre, når det ledige rum på drevet slutter, og det er ikke nok at optage rigtig vigtige data? Hvordan kan jeg slette et spil?

Der er to standardmetoder, der gælder for denne operation. Den første indebærer at køre en standard applikation, der går til Play Market repository. Find den ansøgningsside, du vil afinstallere ved at indtaste navnet i søgefeltet. Den vil blive placeret på knappen "Slet". Når du har klikket på det, behøver du kun at bekræfte din hensigt.

Hvis der ikke er internetadgang, hjælper operativsystemgrænsefladen med at afinstallere spillet:

  • Åbn hovedindstillingslisten ved at vælge det relevante ikon i hovedmenuen eller ved at tabe "gardinet" og derefter klikke på tandhjulsikonet.
  • Tryk på påskriften "Programmer" (indskriften kan variere i forskellige versioner af Android).
  • Som et resultat åbnes et værktøj, hvor du kan se en liste over alle installerede applikationer. Der er flere filtre: "Alle", "Tredjepartsudviklere", "Running".
  • Find det program, du vil afinstallere, og klik på det: OS'et vil automatisk omdirigere dig til konfigurationssiden.
  • Før du sletter spillet, skal du klikke på "Clear cache" -indgangen.
  • Derefter forbliver det at klikke på knappen "Slet".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.