ComputereSoftware

Hvordan at gøre indholdet af ordet?

cirka

Microsoft Word eller, som dette program kaldes oftere, simpelthen Ord - et tekstbehandlingsprogram, som er designet til visning, oprette og redigere tekstdokumenter i forskellige formater. Dette program er en af de mest populære for ord. Du kan helt sikkert sige, at Ordet er værd på enhver computer, på en mobil enhed. Dette program vil være din assistent, ikke blot under arbejdet, men også i skole, og endda underholdning. Men før du aflevere en abstrakt eller blot skrive et essay, kan du nødt til at lære , hvordan at gøre indholdet i Word. Tilstedeværelsen af omhyggeligt udarbejdet en indholdsfortegnelse er en forudsætning for en vellykket gennemførelse af arbejdet. Vi vil forsøge at løse dette problem.

indholdet Avtosobiraemoe

Din essay eller afhandling projekt er klar, og nu er det fortsat kun at korrekt arrangere det. Selvfølgelig skal du gøre indholdet med henblik på at lette arbejdet for eksaminator. Ofte tilstedeværelsen af en indholdsfortegnelse er en forudsætning for levering af den abstrakte eller reference arbejde. Uden det, vil dit arbejde ikke blive accepteret til gennemgang.

Hvis du er bekymret for, hvordan man kan gøre indholdet i Word, kan du printe den ud i hånden, forsigtigt at hamre overskrifter og nummerering siderne. Det er imidlertid værd at bemærke, at denne proces tager dig lang tid. Hertil kommer, at der ikke altid en indholdsfortegnelse vil se nøje nok.

Microsoft Word-software har den funktion at skabe avtosobiraemogo indholdsfortegnelsen (indholdet) i arbejde. Men hvis du tror, du er nødt til at gøre indhold i Word er det meget let, du tager fejl. Det er ikke så nemt som det kan synes ved første øjekast.

etaper

Åbn det nødvendige arbejde og skubbe den øverste linje på fanen "Links", sætte markøren på det sted i teksten, som er navnet på et kapitel eller afsnit.

  1. Vi finder under fanen "Links" knappen "Tilføj tekst", som er beliggende i den første kolonne til højre, og vælg det ønskede niveau af indholdsfortegnelsen (indhold). Der er tre niveauer, som vil generere den mest detaljerede indholdsfortegnelse. Som regel, kapitler og afsnit refererer til det første niveau, underkapitel - til det andet niveau, afsnittene - det tredje niveau. Hvis du har brug for flere niveauer, kan du tilføje andre.
  2. Vi kontrollerer hele teksten af arbejdet og gøre alle de samme trin med alle de hoveder, dele og stykker.
  3. Så gå tilbage til den anden side af dit essay, kursus eller forskningsarbejde. Der vil blive placeret en indholdsfortegnelse.
  4. I "Links" på den venstre klik på "Indhold", gennemse og vælge det ønskede format. Du kan vælge en indholdsfortegnelse uden fyldstof (uden prikker), med fyldstof. Du kan endda gøre manuel indholdsfortegnelse. Så du skal indtaste navnet på kapitlerne selv. Nu er spørgsmålet, hvordan man kan gøre indholdet af ordet, kan betragtes som næsten givet på forhånd.
  5. indholdsfortegnelse på siden af jobbet. Omhyggeligt hans opfattelse, tjek jobbet igen, stramme hovedet af afhandlingen eller abstrakt til toppen af siderne, justere tekst. Også, glem ikke at gemme dit arbejde med jævne mellemrum for at undgå at miste ændringer.
  6. Under alle omstændigheder, vi opdatere indholdsfortegnelsen. For at gøre dette på en grå felt "Indholdsfortegnelse", skal du trykke på den højre knap, og vælg derefter det element kaldet "Opdater felt."
  7. Vi kan hvordan du opdaterer indholdsfortegnelsen fuldt ud, hvis der er en fejl, og opdatere kun sidetallene blev lavet. Vælg det ønskede element.
  8. Og nu kan vi sige, at vi ved præcis, hvordan man kan gøre indholdet i Word.

Vi kiggede på de skridt til at oprette en indholdsfortegnelse i Word 2010-program, hvis du ikke ved, hvordan at gøre indholdet i Word 2003, alt handler om det samme. Men vi giver ikke teksten til de niveauer, og bære det som et passende niveau overskrifter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.