SundhedPræparater

"Nazol Kids": brugsanvisning, sammensætning. Spray og falder fra en almindelig forkølelse til børn

Ethvert barn i løbet af året er der en løbende næse gentagne gange. Oftest det påvirker børn i børnehave og skolealderen. Sygdomstegn kan opstå af forskellige årsager: Det er en allergi, infektion, irritation, hævelse i næsen og så videre. Der er masser af sorten til behandling af almindelig forkølelse - dråber og sprays. Dagens artikel vil introducere dig til stoffet "Nazol børn." Instruktioner om, hvordan man bruger og yderligere oplysninger om lægemidlet vil blive beskrevet senere.

Form af produktion og sammensætning

Tilgængelige medicin "Nazol Kids" i form af en spray. Løsningen har en lysere nuance fra klar til gul. Den indeholder noter af eukalyptus. Lægemidlet anbringes i en plastflaske med en sprøjtedyse. Dette design har et skruelåg. Medicinen sælges til forbrugeren i en karton. Pakken er i sig selv et middel til "Nazol Kids" vejlede ham.

Drug sælges uden en særlig recept. I sin grundlæggende sammensætning indeholder det aktive stof - feinlefrin - volumen på 0,25 gram per 100 milliliter opløsning. Også til stede i formuleringen eucalyptol, glycerol, macrogol, benzalkoniumchlorid, natriumhydrogenphosphat, kaliumdihydrogenphosphat, dinatriumedetat og vand. I spray "Nazol Kids" prisen varierer fra 150 til 200 rubler. For dette beløb kan du købe en flaske på 15 ml.

Hvordan fungerer "Nazol Kids"?

Betyder "Nazol Børne brugsanvisning er placeret som en vasokonstriktor stof er hurtigt virkende. Den grundlæggende stof er et sympatomimetisk. Det stimulerer receptorerne i næseslimhinden. Som et resultat, det indsnævrer blodkarrene og ødem gradvist forsvinder. Også lægemidlet reducerer overbelastning i den indre membran af næsen, genoprette respiratorisk evne.

Eksisterende nasal drug overbelastning "Nazol Kids" (spray til børn) fjerner ganske effektivt. Slim tykkere og er let udledes naturligt. Desuden er stoffet en smule tørrer shell. På grund af dette, er det fjernet rigelige tyk løbende næse. Næsten straks efter at regenererer luft permeabilitet i næsesvælget, og dette igen, forhindrer udviklingen af komplikationer.

Hvorfor har jeg brug for medicin?

Ifølge narkotika knyttet til "Nazol Børne instruktion, brug en løsning til at lette vejrtrækning under forkølelse hos børn. Det stof er også ordineret til at forebygge, for at forhindre mulige komplikationer. efter indikationer for anvendelse af midler, der er registreret i anmærkning:

  • Influenza og forkølelse, der forårsager nasal kongestion;
  • næseflåd;
  • allergi på blomstrende planter;
  • sinusitis og sinusitis;
  • mellemørebetændelse.

Brug næsespray og dråber behøver kun på lægens råd. Self-medicin kan være farligt for barnet.

Kontraindikationer

Før du anvender "Nazol Kids", skal brugeren at blive fortrolig med kontraindikationer. Hvis et barn har mindst én, bør undgås ved behandling af nasale lægemidler. Ellers tilstanden af krummer i væsentligt omfang kan forværres, vil der være nye symptomer.

Må ikke bruge stoffet, hvis patienten har en overfølsomhed over for det aktive stof eller en hvilken som helst anden komponent. Medicin er kontraindiceret for hjertesygdomme og visse patologier i skjoldbruskkirtlen. Må ikke ordinere medicin i hypertension og diabetikere. bør ikke anvendes Børn under 4 år et middel til "Nazol børn." Instruktion anbefaler forsigtighed ved brug af stoffet hos børn under 6 år. Om nødvendigt, behandling lægemiddel anvendt spædbørn baseret på en mindre dosis af phenylephrin 0,125 gram per 100 milliliter. Handelsnavn af værktøjet - "Nazol Baby"

"Nazol Kids": angivelse af anvendelsesformål

Forberedelser "Nazol børn" og "Baby Nazol" administreret intranasalt. Påfør medicin efter behov, men ikke oftere end hver 4. time. Spray "Nazol Kids" indsprøjtes i hvert næsebor 2-3 gange. Børn fra 4 til 6 år er en dosis af lægemidlet minimum. Når det er muligt, er læger rådes til at erstatte medicin på en sikker måde "Nazol Baby." Dette stof er ordineret i overensstemmelse med barnets alder:

  • op til et år - 1 dråbe til 4 gange om dagen (med en pause på mindst 6 timer);
  • 1 til 6 år administreret 1-2 dråber i hver næsepassage;
  • efter 6 års brug 3-4 dråber.

Behandlingsvarighed er altid indstilles individuelt. Hvis lægen ikke har givet konkrete opgaver, kan brugen sosudosuzhivayusche medicinen ikke være mere end 3-4 dage. En mere langvarig brug er der risiko for afhængighed og udviklingen af lægemiddel-induceret rhinitis.

Sidereaktioner, som kan forårsage medikament

Som forberedelse "Nazol Kids" sammensætning er valgt på en sådan måde, at uventede bivirkninger efter ansøgning så lille som muligt. Faktisk stoffet sjældent forårsager ubehagelige konsekvenser. Men de kan stadig ske. Det er kendt, at udviklet en allergi over for medicinen i nogle mennesker. Det udviser en stærk brændende fornemmelse i næsen, kløe, nysen. I området af ansigtet udslæt kan forekomme hos patienter. Med sådan en bivirkning, bør du straks ophøre med at bruge vasokonstriktor og barn til lægen.

Der er rapporteret tilfælde af overdosering. Hvis du bruger stoffet i store mængder og i lang tid, kan det forårsage lægemiddelinduceret rhinitis. Som et resultat, næse krummer simpelthen ikke trække vejret uden dråberne, og de til gengæld vil hjælpe mindre og mindre. Hvis der under behandlingen er der en stigning i tryk, hovedpine, søvnløshed og takykardi, så ingen yderligere behandling anbefales.

yderligere instruktioner

Hvis dit barn skal tage medicin MAO-hæmmere, behandlingen betyder "Nazol Kids" har brug for at blive udskudt. Den kombinerede anvendelse af disse stoffer er ikke tilladt. Selv hvis du stopper brug af monoaminoxidasehæmmere, bør det være mindst to uger for behandling vasokonstriktor komponent. Samtidig tager thyreoideahormon risikoen for koronar insufficiens.

Medicin bør ikke administreres under graviditet og amning. Men hvis de forventede fordele opvejer risiciene, så spray eller dråber kan anbefales af din læge. Det særlige ved lægemidlet er, at det kan anvendes som en spray eller som dråber. Med en lodret arrangement hætteglas trykke fører det til frigivelsen af strålen medicin. Hvis boblen vende næsen nedad, så medicin vil blive tildelt drop. Det er tilrådeligt at anvende individuel spray. Hvis der er behov for at indføre medikamentet til et andet familiemedlem, bør spraydysen aftørres med en alkohol swab.

Alternativer til lægemidler til en almindelig forkølelse til børn

Vasokonstriktor kan erstattes med et lignende produkt. Hvis vi taler om lægemidler med det samme aktive stof, er det muligt at nævne "Vibrocil". Dette værktøj kommer i form af dråber (for børn fra fødslen) og spray (for børn fra 6 år og voksne).

Fra en almindelig forkølelse til børn kan bruges lægemidler, der har en vasokonstriktor effekt, men har i sin sammensætning af andre stoffer: xylometazolin, naphazolin, oxymetazolin, og så videre. Deres firmanavn "Snoop", "Galazolin", "Naphthyzinum", "Sanorin". Brugen af visse lægemidler er kun tilladt med en vis alder.

Til behandling af almindelig forkølelse, læger også ordinere lægemidler, der virker direkte på årsagen til næseflåd. Denne antivirale præparater anotibiotiki, antiinflammatoriske midler og andre lægemidler. Den udbredte anvendelse har saltsammensætninger.

forbruger anmeldelser

Om betyder "Nazol Børne anmeldelser kan høres i det meste godt. Forbrugerne siger, at stoffet begynder at handle hurtigt. Allerede i det første minut efter administrationen noteret en positiv effekt. Lægemidlet distribueres af slimhinden og korrigerer patologiske tilstand. Fordelen ved den løsning, i henhold til forbrugeren, og dens værdi. For eksempel en analog med den samme aktive bestanddel er meget dyrere. Det er bekvemt at bruge og "Nazol børn." Den kan anvendes som dråber og spray. Efter alt, er der situationer, hvor en spray i næsen er i modstrid med barnet.

Der er mødre og fædre, som ikke var meget tilfredse med lægemidlet. Som du allerede ved, kan den medicin udløse vanedannende. Dette er sket i nogle børn. Forældre brugt medicinen i længere tid, de forfulgte kun godt formål: at fjerne de ubehagelige symptomer på sygdommen og lindre vejrtrækning baby. Men som et resultat af de krummer i stigende grad lagt næsen. Når mor og far viste barnet otolaryngologist, ser det ud til, at næseslimhinden bruges til at opretholde en konstant blodkar. Derfor er der en stærk hævelse uden dråber. At helbrede dette problem, kan du, men den lange og dyre behandling. Dette blev også rapporteret af forbrugerne.

For at opsummere

Fra artiklen kunne man lære om "Nazol Børne effektive dekongestanter. Lægemidlet kan købes i næsten alle apotek placeringer. For at gøre dette, behøver du ikke en recept. Men vi skal ikke bilde os selv. Læn dig ikke på de positive anmeldelser. Læs altid etiketten før brug af medicinen. Vær opmærksom på de kontraindikationer og varigheden af brugen, som for de vasokonstriktor forbindelser har en begrænset tids brug.

Før du bruger medicin for en almindelig forkølelse til børn, tror flere gange. Self kan føre til ubehagelige komplikationer som mellemørebetændelse, bihulebetændelse, bronkitis. Ikke kun for at fjerne symptomerne, men også at påvirke årsagen til sygdommen, bør du konsultere en læge. Vis barnets børnelæge for at finde ud af, om du kan anvende i dit tilfælde betyder "Nazol Kids" til at lindre symptomerne på næseflåd. Et godt helbred!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.