SundhedSund kost

Hvad er fordelene af hvidløg for den menneskelige krop?

Dette anlæg er kendt for næsten enhver person på denne planet. Dens intens smag er en anstødssten og opdeler folk i to lejre: nogle elsker det, mens andre ikke kan lide den skarpe lugt. Men næppe nogen er i tvivl om de gavnlige egenskaber af hvidløg.

Faktisk som en del af denne plante forskerne opdaget omkring 400 bioaktive stoffer, der reagerer positivt på den menneskelige krop, mens de kæmper med forskellige ændringer og sygdomme.

Hvad er ingredienserne i hvidløg?

Som nævnt tidligere, hvidløg - en rigtig lagerbygning af næringsstoffer. Det indeholder vitaminerne B1, B3, C, D, magnesium, calcium, natrium, jod og andre mineralske salte. Også i nærvær af svovlsyre, phosphorsyre og kiselsyrer. Kinks denne vegetabilske indeholder sådanne organiske stoffer som inulin, phytosteroler, lysin, folinsyre, flygtige, allicin, ajo. Fordelene af hvidløg for den menneskelige krop er karakteriseret ikke blot ved indholdet af alle disse komponenter, men deres andel af den unikke og supplerende tiltag. Forskere har fundet, at de biologiske stoffer i naturlige kilder er langt mere effektiv og uskadeligt for det menneskelige legeme end deres modstykker produceres syntetisk.

Hvilke sygdomme hjælper hvidløg?

Fordele ved hvidløg person var kendt for vores forfædre. Der er referencer til den gamle tibetanske opskrift på grundlag af denne grøntsag, som stammer fra det III århundrede f.Kr.. Vores bedsteforældre vidste denne plante perfekt med til at styrke kroppen til at bekæmpe off forkølelse og skørbug, redde os fra smerte og andre lidelser.

Forskere empirisk bekræfter effektiviteten af de aktive bestanddele af hvidløg i følgende sygdomme:

 • virale og bakterielle infektioner;
 • hjertesygdomme og blodkar;
 • cancer og forebyggelse;
 • hypertension;
 • vaskulær okklusion og thrombose;
 • orm angreb;
 • beriberi;
 • et svækket immunsystem;
 • mandlig impotens;
 • leversygdom;
 • sygdomme i leddene.

Dette er en ufuldstændig liste over lidelser, for hvilke hvidløg er effektiv. Fordelene af hvidløg for den menneskelige krop er simpelthen uvurderlig, og dette bekræftes af den videnskabelige verden.

Hvidløg og hjertefunktion

Amerikanske forskere, fandt forskerne en overraskende kendsgerning: Hvidløg har gavnlige virkninger på hjertet, lindre spændinger af arterier og vener i systemet. Formålet med undersøgelsen var blodkarrene i de rotter, der blev nedsænket i hvidløg saft. Som et resultat af denne interaktion vægge spændingsniveau faldet med 70%. Forskere har også observeret, at røde blodlegemer svare allicin (hvidløg biologisk aktivt stof) øjeblikkelig frigivelse af hydrogensulfid. Denne gas, reducerer igen hypertonicitet beholdere og forbedrer blodgennemstrømningen aktivitet. Denne virkning bidrager til at reducere blodtryk, aflaster hjertet og forbedrer forsyningen af ilt til vitale organer og væv. Som følge heraf er mange vitale processer i den menneskelige krop kommer til sin fysiologiske norm. Det blev bemærket, at i de lande, hvor den nationale køkken hvidløg bruges aktivt, omfanget af hjertesygdomme senere.

Hvidløg og mandlige hormoner

Den virkelige sensation var resultatet af undersøgelser af effekten af allicin hvidløg på menneskelige hormoner. Afslørede stigning i testosteronniveauer og et fald i kortisolkoncentration, som henviser til kataboliske hormoner. Sidste udgivet som en stress reaktion under træning i en sportshal og destruktive handlinger på muskelmasse. Så allicin er i stand til at flytte hormonbalance til fordel for anabolisme, fremskynde muskeltræning og opnå imponerende resultater i en kort periode. Fordelene af hvidløg for mænd i dette tilfælde er reduceret til sin naturlige anabolske egenskaber. For at gøre dette, skal atleten spise 2 fed hvidløg to gange om dagen senest en time før træning.

Virkningen af hvidløg på et cellulært niveau

Svenske og amerikanske forskere var i stand til at afdække virkningsmekanismen af biologisk aktive stoffer i hvidløg på celleniveau. Disse vegetabilske komponenter, der kan udvide blodkar ved TRPA1 kanalaktivering på neuroner sensor. Således, hvidløg er effektiv til at løse problemet med hypertension. Til gengæld TRPA1 betegner en portal ved celleoverfladen struktur, som er i en åben tilstand tillader ionerne at trænge ind.

For at finde ud af, om der kan hvidløg, allicin, som har i sin sammensætning svovl åbning denne portal har forskere undersøgt dets virkninger på kroppen af rotter. Forskere har tendens til at tro, at den menneskelige krop er i stand til at reagere på den allicin på samme måde.

Hvidløg aktive bestanddele vekselvirker med protein receptorer af nerveender i mundhulen. Derefter portalen åbning og TRPA1 calcium- og natriumioner, for eksempel frit trænge ind i nervecellen. På dette tidspunkt, er en elektrisk impuls sendes til dorsale, og yderligere - til hjernen, hvor det er forarbejdet. Som et resultat, smerten gå væk. Reaktion nervøs sagen er isoleringen af stoffer, der fremmer en udvidelse af blodkarrene. En sådan mekanisme i den menneskelige krop kørt som chili og sennep. Således er anvendelsen af hvidløg til en menneskekrop vist i dens egenskaber til at mindske smerter.

Hvidløg mod virus og bakterier

Disse egenskaber af planterne kendt for menneskeheden i årtusinder. Indeholdt i sammensætningen af hvidløg aktive ingredienser - flygtige - kunne modstå en bred gruppe af mikroorganismer. Denne effekt er ofte ikke ringere end antibiotika, er de menneskelige tarm mikroflora ikke lider store tab. De aktive stoffer i hvidløg, kan inhibere signifikant væksten og proliferationen af patogenet dysenteri, difteri, og gærlignende svampe.

I perioden med akutte respiratoriske sygdom fordele af hvidløg for den menneskelige krop er simpelthen uvurderlig. I kombination med antibakterielle og antivirale egenskaber, denne plante har evnen til at forøge modstandsdygtigheden af organismen. Specifikke proteiner af hvidløg resultat i normal immunreaktion af menneskets evne den til at producere antistoffer.

Hvidløg i kampen mod kolesterol

Det er videnskabeligt bevist, at regelmæssig indtagelse af hvidløg reducerer mængden af "dårlige" kolesterol i den menneskelige krop i mindst 12%. Det er kendt, at cholesterol fremmer dannelsen af plaques ejendommelige opbygning på de indvendige vægge af blodkar. sidste lumen indsnævres, blodgennemstrømning forringes dannet blokering. Fordelene af hvidløg for den menneskelige krop i dette tilfælde er at rense blodet af dårlige kolesterol og forbedre blodgennemstrømningen. Dette bidrager til at opretholde den normale aktivitet af det kardiovaskulære system.

Også indeholdt i sammensætningen af hvidløg Ajo ud til at mindske blodets viskositet og passiviziruet blodpladeaktivitet. Dette reducerer i høj grad risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde.

Den mere nyttigt hvidløg?

Spise ofte det i fødevarer, har vi ikke engang tænke på, hvad er brugen af hvidløg for den menneskelige krop er skjult i det. Men den positive effekt af det på sundhedstilstanden simpelthen enorm.

Indeholdt i sammensætningen af hvidløg, allicin har en udtalt antioxidant ejendom og er i stand til at neutralisere frie radikaler i kroppen. Disse stoffer er kendte, dannes under metabolisme og trænge ind i humane celler mod skadelige miljømæssige faktorer. Radikale bidrage til for tidlig aldring, forstyrre den normale funktion af organer og systemer, forårsage kræft. Således, at fordelene ved hvidløg er dets humane anti-cancer egenskaber. Denne grøntsag er ikke kun forhindrer udviklingen af kræft, men også hæmmer væksten af eksisterende tumorer.

Også kendt gavnlige virkninger af hvidløg på leveren og leddene. Svovl indeholdt i det, resulterer i dannelsen af methionin. Denne aminosyre er essentiel for normal funktion af ledbrusk og besidder hepatobeskyttende aktivitet. For folk med gigt og leverbetændelse, er en plante bare nødt til at inkludere i kosten. Anvendelsen af hvidløg til leveren også manifesteret i at fremme udledning af galde.

Baseret på denne mirakel plante egenskab at udvide blodkarrene, siger forskerne, at fordelene ved hvidløg for mænd er at løse problemet med seksuel dysfunktion. Hvis seksuel svaghed forårsaget af forringelse af blodtilførsel til reproduktive orgel, kan forbruget af denne krydderurt forbedre situationen i retning af forbedring.

Skal jeg spiser hvidløg på tom mave?

I nogle opskrifter af traditionel medicin rådes til at bruge hvidløg på en sulten mave. Denne metode er effektiv i nærvær af inflammatoriske sygdomme i mundhulen af mikrobiel art, for blod oprensning og lymfen, med forkølelse, anæmi og pyelonephritis. Hvis et sådant bevis, anbefales det at opløse hvidløg på tom mave. Fordelen ved denne fremgangsmåde er enorm.

Ikke falde i maven, de aktive stoffer trænger direkte ind i blod og lymfe, og udøver deres terapeutiske virkning. Med henblik på sarte justering er nødvendig for at starte med en tynd plade og bringe til hele hvidløgsfed. Resorption skal vare omkring en time, spytte kage, derefter spise morgenmad og børste tænder. For at slippe af den stærke lugt, kan tygge kaffe, persille eller drikke mælk.

Er hvidløg skadeligt?

Som ethvert stof, der har et sæt af biologisk aktive stoffer, denne plante har en række kontraindikationer. Hvidløg misbrug er farligt for følgende sygdomme og tilstande:

 • Forværring af kroniske sygdomme i lever, nyre og mave. Skarp smag og irriterende effekt kan forværre inflammatoriske processer.
 • Hæmorider.
 • Epilepsi. Det menes, at denne plante kan fremprovokere et angreb.
 • Graviditet og amning. Hvidløg kan være et allergen. Skarp lugt og smag passere ind i mælken og kan ikke lide et barn.
 • Tilgængeligheden af svaghed og svimmelhed.
 • At være overvægtig. Mens mange har tendens til at tro, at hvidløg fremmer vægttab, ernæringseksperter sige spændingen af appetit efter spise. Dette kan føre til overspisning og skadelig indvirkning på vægt.

Men alle disse kontraindikationer er ikke så afgørende. Fordelene af hvidløg for den menneskelige krop er meget mere markant. Mange mennesker er klar over dette, men ikke bruger dette produkt i maden på grund af de skadelige dampe. Så en person kan spise syltede hvidløg. Fordele og skadelige virkninger af dette produkt forbliver stort set uændret, men smagen er mere blød og lækker.

Må syltede hvidløg er nyttig?

Denne form for snack og sparsomme værdsætte elskere af spiritus. Og selv dem, der ikke indtager alkohol, sætter pris på den ægte smag af produktet.

I processen med at høste værdifulde kvaliteter af vegetabilske ikke vil gå tabt, så brugen af syltede hvidløg ligner den, der giver en frisk modstykke.

Marinerede hvidløg nelliker og hele hoveder. Til denne rå materiale fremstilles, rengøres, vaskes, anbringes i en steril beholder og hældes varmt kogt marinade. Til fremstilling af saltvand krævede vand, salt, sukker og eddike i forholdet 1 liter vand spiseskefuld af alle ingredienser. Så præformen pasteuriseres i 10 minutter og roll covers. Alle fordelene ved hvidløg marineret bevaret som et resultat af en kort varmebehandling.

Dette hjem konservering vil komme i handy i vinteren. Du kan bruge marinaden som en snack eller bruges i madlavning. Syltede hvidløg, især unge, vil tjene som en glimrende kilde til vitaminer og andre biologisk aktive stoffer, der i den kolde årstid er der en klar mangel.

Af den måde dem, der frygter den skarpe lugt af denne grøntsag, herunder gravide og ammende kvinder, denne idé er sandsynligt at appellere. Men du behøver ikke være for svært at læne sig op ad syltede hvidløg, fordele og ulemper , der ikke undergår ændringer i indkøbsprocessen. Husk, at der er kontraindikationer for brugen af denne grøntsag.

Hvorfor skræl hvidløg?

Det viser sig, den helbredende egenskaber har ikke kun fed hvidløg, men også skaller. Denne komponent indeholder en stor mængde pektin, der er output fra en human tung metaller, radionuklider og cholesterol.

Udover skræl hvidløg, som anvender store, det beskytter slimhinden struktur af fordøjelseskanalen, fungerer som en anabolsk middel og et anti-inflammatorisk middel. Fra det er muligt at forberede pulver, og tage en teskefuld tre gange om dagen. Det anbefales også at tage vand afkog af skræl, som hjælper med lidelser i hjerte og nyrer, rense kroppen og genoprette ungdommelige hud. Afkog bør drikkes kold. Når de første symptomer på almindelig forkølelse kan podyshat over stegt i en gryde, tør skallerne. Stat og samtidig forbedre hurtigt nok.

Have fuld information om denne vidunderlige grøntsag, kan vi roligt sige, at han er værdig til at bære titlen på en naturlig healer. Kombinationen af mange nyttige funktioner og en stor tilgængelighed af hvidløg gør det meget populært i hver familie. Bør ikke aflede opmærksomheden fra berettigelsen af produktet, og sørg for at medtage den i din daglige kost. Selvfølgelig må vi ikke glemme kontraindikationer, så for ikke at få din krop til uoprettelig skade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.