SundhedSund kost

Suppe kost for vægttab - måder at tabe uden at sulte

I dag, på en slank figur uden ekstra kilo drømmen om mange. Efter alt, en sund vægt - er ikke kun skønhed, men også et godt helbred. Det skal siges, at en række forskellige måder at hjælpe med at slippe af overskuddet, der er mange. Men som regel, folk ønsker at tabe sig hurtigt og uden torturere din krop sultestrejker.

Leder du efter en række opskrifter hurtigt vægttab, bør det erindres, at lægerne ikke anbefaler at tabe vægt for hurtigt. Som regel er en intens vægttab ikke er forbundet med fjernelsen af overskydende fedt, og af dehydrering. Så et par dage efter udgivelsen af kost alle de tabte vil komme tilbage på plads. Men ønsket om at tabe selv opmuntret læger uden sult, som hungersnød er stressende for kroppen, og ekstra chok moderne menneskeskabte intet behov.

En måde at forbedre formen uden sult - en suppe kost for vægttab. Dem, der tør prøve denne metode er ikke kun ikke forbudt at spise i løbet af dagen, men det anbefales på det kraftigste til at spise mere. Men for at bruge et ubegrænset antal tilladte bare ét produkt - en fedtforbrænding grøntsagssuppe.

Vigtigste skålen, som anbefaler en suppe kost for vægttab, det er, selvfølgelig, suppe. Opskrifter på retter, der er flere, herunder "Bonn", kål eller selleri suppe. Forskellene i formuleringen af disse supper er små, de er alle udelukkende fremstillet af grøntsager uden at tilføje fedt. Som en del af "tomater og persille. I en anden udførelsesform af suppe udstødte gulerødder og persille, mens Bonn suppe - kål, gulerødder, peberfrugt, selleri (rod eller grønne), kål og selleri bør sættes mere.

Suppe lavet til en kost skal være temmelig tyk. Det er tilladt at tilføje krydderier, hvori ingen salt og natriumgluconat.

Hvordan virker en suppe kost for vægttab? Ifølge forfatternes metodik, anvendelsen af en sådan grøntsagssuppe med til at fremskynde stofskifte. Hertil kommer, at suppe - lavt kalorieindhold fad, så dagligt indtag af kalorier på denne diæt er lav.

Men glæde at suppe kost for vægttab vil ikke forlade sultne tabe sig, skal du være forberedt på temmelig strenge restriktioner,. I løbet af denne diæt, undtagen suppen er tilladt at have et meget begrænset antal produkter, og distribuere dem gennem dagen.

Så den første dag lov til at spise frugt, undtagen bananer. Anden dag - en grøntsag - kan du spise nogen grøntsager, undtagen kartofler og majs. Den tredje dag mere frit i valget, du kan og grøntsager, og frugt, med undtagelse af de ovenfor nævnte. Den fjerde dag i en kost suppleret med varer, mætte kroppen med kalium og calcium derfor lov til at spise tre bananer (hele dagen) og drikke et par glas fedtfattig mælk. I de følgende dage bliver proteinprodukter indført i kosten. På den femte dag får lov til at spise et stykke kogt kylling eller kød med en side skål af friske tomater. Den næste dag - den del af kød med en grøn salat eller grønne bønner. Syvende dag - vegetar, autoriserede grøntsager og ris. Og, selvfølgelig, alle de dage, du har brug for at spise suppe mindst tre portioner, men kan være mere, hvis du ønsker.

Observation alle regler for en suppe kost, kan du tabe i en uge i cirka fem kg. Men det er vigtigt og rigtigt at trække sig fra en kost uden at sætte på den første dag på boller med smør og chokolade kager. For at opretholde og forbedre resultatet, er det værd at tage sig tid til at finde ud af at spise ordentligt. For at gøre dette, kan du gå til lægen eller diætist til at tjekke den populære litteratur om emnet. Kun i tilfælde, og yderligere kost er afbalanceret og ikke indeholder unødvendige kalorier og fedt, kan du forvente, at du har tabt vægt "tabt" for evigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.