SundhedSund kost

Hvor nyttig tranebær? Bær tranebær: egenskaber og kontraindikationer

Sikkert hver mand er bekymret for hans kost. For nylig er der flere og flere familier at skifte til en rå fødevarer kost eller tage kun sunde fødevarer. Og mange foretrækker ikke at ty til at modtage medicin, og behandles i henhold til de opskrifter af vores bedstemødre. Berry tranebær har længe været brugt til at eliminere mange lidelser. Som dens anvendelse i fødevarer på grund af den særlige søde smag.

Denne artikel vil fortælle dig om de tilfælde, hvor tranebær (frugt) er især anbefales. Nyttige egenskaber og kontraindikationer vil blive præsenteret for din opmærksomhed. Du vil også lære om de måder at gøre denne gave af russiske skove.

Skov bær tranebær: generel beskrivelse

Dette anlæg hører til familien af lyng. Tranebær bær vokser på små buske, som er grøn uanset årstiden. Sådanne planter kan findes i næsten alle regioner. Alle på grund af det faktum, at fuglene spiser frø af bær, som ikke fordøjes i tarmene, og de kommer i uændret form. Som et resultat, fugle bærer frø rundt om i verden.

Tyttebær (bær) er ikke bange for koldt eller kvælende vejr. Dette er et klart plus planter. Berry har en lille størrelse. Hun ligner en lille røde kugler. Blade planter grøn, skinnende, stram.

Hvor er tranebær bær bruges?

Nyttige egenskaber af denne plante er ubestridelige. Det bruges i folkemedicinen til behandling af forskellige lidelser. Desuden har produktet fået udbredt i kosmetologi. Urologi, gynækologi, traumatologi, kardiologi - er blot nogle af de områder, hvor der anvendes tranebær (frugt).

Nyttige egenskaber og kontraindikationer har dette produkt. På dem skal du vide, før du anvender. Kig på, hvor nyttigt dette produkt.

indhold af tranebær vitamin

I denne artikel, bliver du præsenteret med tranebær (foto). Bær indeholder store mængder af vitaminer og mineraler. Disse omfatter vitamin C og E. Også produktet er rig på vitaminer B og A. Desuden, tranebær (bær) omfatter jern, magnesium, zink, kalium, fosfor, mangan og kobber. Yderligere elementer er til stede i bladene og frugter, men i mindre mængder.

Hvad har planten?

Hvilke bær tranebær nyttige egenskaber? Anlægget har analgetisk, antipyretisk, antiinflammatorisk virkning. Brug også tranebær bær det er, at de kæmper med mikrober og sygdomsfremkaldende mikroflora i den menneskelige krop.

Agent har en gavnlig virkning på blodkar og blod. Også, til en vis grad et produkt kan kaldes antioxidant, immunomodulator og sorberende. Man skal huske, at for at maksimere fordelene ved produktet er det nødvendigt at korrekt forberede og forbruge. spiller også en vigtig rolle den måde opbevaring tranebær og blade af en busk.

Sådan opbevarer og tilberede tranebær?

Nedenfor her er de frosne tranebær (foto). Berry i dette tilfælde bør behandles som følger. Vask frugt og Saml kun de tætte og hele bær. Efter at lægge ud tranebær på et håndklæde og vent et par minutter. Når bærrene er tørre, sætte dem jævnt på underlaget. Placere den i fryseren i 2-4 timer. Derefter hældes produktet i beholderen og forberede den næste batch på en analog måde. Hvis du ikke ønsker at fryse bær, kan du tørre det. Process tranebær i dette tilfælde er det nødvendigt ved en temperatur på 60 grader inden for få timer.

Nyttige egenskaber af tranebær bær gemmes kun, hvis du spiser det friske eller efter frysning. Hvis du beslutter dig for at lave mad marmelade eller kompot af frugt, så vær forberedt på, at nogle næringsstoffer fordampe. Den mest populære ret af produktet - en frugtdrik. For at forberede det, du har brug for at trykke på de små bær og stamme. Saft afsat et stykke tid, og den resulterende mæsk kog i 5-10 minutter. Smag til med sukker og cool. Efter dette, hæld den resulterende masse saft og nyde velfortjent drink.

Du kan også forberede frisk juice. Men mange mennesker hævder, at det viser sig meget sur. Tyttebær (bær) kan gnides sammen med sukker og emballeret af banker for langtidsopbevaring.

Restriktioner for anvendelse

På trods af at bærrene har medicinske egenskaber af tranebær, og kontraindikationer dem også. De bør læses før starten af behandlingen med dette middel. I nogle tilfælde er det imidlertid er strengt forbudt at bruge frugterne af planterne?

Læger siger, at bær og dets derivater er kontraindiceret i tilbøjelighed til allergiske reaktioner. Diabetikere bør opgive brugen af tranebær, som er lavet med sukker. Hvis du lider af syreindhold eller mavesår, kan dette produkt alvorligt forværre situationen. Berry tranebær kontraindikationer har anden. Frugt og deres derivater kan ikke spise folk tilbøjelige til blødning. Dette kan tilskrives den postoperative situation.

Med ekstrem forsigtighed bør spise tranebær under amning. Bær kan forårsage allergiske reaktioner hos børn. I dette tilfælde er det fornuftigt at erstatte frugt blade. Det kosmetisk produkt ikke anvendes til følsom hud, og hvis irritation opstår. Det er ikke nødvendigt at give tranebær og dets derivater til børn under et år.

Graviditet

Hvad er de helbredende egenskaber af bær tranebær og kontraindikationer i graviditeten? Produktet må ikke anvendes uden en læges råd, især i det sidste trimester. Det kan fremkalde allergiske reaktioner i fremtiden baby. Også, med en stigning i blodsukkeret nødt til at give op frugtdrikke og marmelade, fordi de indeholder et forbudt stof. Hvis du har en truet abort, er dette produkt kontraindiceret.

Under fødedygtige tranebær og alle, der er fremstillet af det, det hjælper til at forebygge tidligt og sent toksicitet. I den første tredjedel af graviditeten bær beskytter mod forkølelse, som er overhale kroppen meget ofte. Slutproduktet af udtrykket vil bidrage til fjernelse af overskydende væske fra kroppen. Dette forhindrer ødem og nyresygdom. Den mest nyttige er tranebærsaft. Drik det skal være 2 kopper om dagen. Det vil være helt nok til at opnå den vanddrivende effekt.

Fordele for skibene og hjertet

Hvor nyttige bær tranebær til hjerte og kredsløb? Produktet bidrager til en mindre fortynding af blodet. Dette letter løbet af væske gennem vener og fartøjer. bær forhindrer også dannelsen af blodpropper. Det skal bemærkes, at omkring 80 procent af en sådan partikel separation resulterer i patientens død. Frugterne af planterne med til at sænke kolesterol i blodet og glucose niveauer. Den eneste undtagelse er bær kogt med tilsætning af sødme.

Tyttebær styrker blodkar og vener. Hvis du lider af åreknuder, bør denne bær altid være til stede i kosten. Hertil kommer, at produktet hjælper i kampen mod hæmorider anden karakter.

Fordele for mave og tarme

Hvad er endda tranebær (frugt) nyttige egenskaber og kontraindikationer? Som du ved, er frugter kontraindiceret mavesår, mavekatar og forskellige betændelser i fordøjelseskanalen. Imidlertid kan bær forebygge udviklingen af disse abnormiteter. Læger har fundet, at årsagen til gastritis er forårsaget af bakterier. Produktet har en antibakteriel virkning. Med periodisk brug af frugt eller et afkog af bladene af busk kan du undgå forekomsten af gastritis og mavesår.

I hvilken form er bedre at bruge tranebær? Til behandling af mave og tarme prioritere te. For at gøre det, tørre blade og frugter af planter. Efter dette, hak dem med en kniv eller blender. Det resulterende pulver fyldes med varmt vand og lad i 20 minutter. Tag den resulterende væske ved 100 milliliter daglig fastende.

Urinveje: behandling af tranebær

Tyttebær (bær) kan have terapeutiske og profylaktiske virkninger på urinveje. Dette produkt er perfekt kæmper med pyelonefritis, blærebetændelse, bakteriuri, og andre patologier. Dette kræver ofte en kompleks behandling. Blade og lingonberry bær har antimikrobiel aktivitet i nyre og blære infektioner. Også produktet har en mild spasmolytisk effekt. Dette eliminerer brænding og smerter ved vandladning.

Ofte er dette middel er tildelt vordende mødre. Faktisk under graviditeten det er forbudt at bruge næsten alle antibiotika. Lingonberry bær forsigtigt oprenset udskillelsesvej systemet fra overskydende salte, skadelige bakterier og patogene mikroflora. Senest en uge efter regelmæssig brug Morse kvinde ser de positive effekter af behandlingen.

hudlæsioner

Tilbage i gamle dage bouillon blev brugt tranebær som et opsving agent. Men det er umuligt at anvende denne metode til behandling alene. Før en sådan korrektion bør konsultere en hudlæge og få individuel formål og opbygning. Daglige pakker gør det muligt hurtigt at helbrede hud skader og bidrage til dens fornyelse.

Det skal siges om begrænsningerne. Det er umuligt at selvstændigt foretage sådanne pakker. Alt på grund af det faktum, at tranebærsaft indeholder en masse syre. En sådan sammensætning kan skade allerede beskadiget hud.

Tyttebær for immunitet

lingonberry bær bidrager til organismen en beskyttelse kraft. Sikkert dette er kendt for alle. Desværre, i nyere tid lettere for folk at tage medicin, end at bruge de traditionelle metoder. Men tyttebær i stand til at sætte bare en mand på hans fødder på ingen tid. Bær indeholder store mængder af vitamin C. Det har immunmodulerende virkninger på kroppen. Også det detoxifies. Glem ikke om produktet antipyretisk handling. Tranebærsaft tynder blodet. På grund af dette, er der hæmning af feber.

Under bær forbruget finder sted hæmning af patogene organismer i halsen området. Det spiller en vigtig rolle i behandlingen af sygdommen. lingonberry bær kan hjælpe både virale og bakterielle infektioner. Hertil kommer, baseret på tranebær narkotika vid udstrækning anvendes til forebyggelse.

Som anvendt værktøj i gynækologi?

Ud over alle disse områder, er tranebær og bær anvendes i obstetrik. Produktet er med til at bekæmpe betændelse af forskellige ætiologier, trøske, vaginal mikroflora i strid, og så videre. Ofte ordineret lægemiddel i den komplekse terapi. Som anvendes præparatet?

Under korrektionen af gynækologiske patologier at drikke et afkog af bladene eller tranebærsaft. Det skal bemærkes, at i strid med vaginal mikroflora, ikke forårsager betændelse, der tranebær bouillon bruges til vanding. Husk, at brugen af denne teknik er kontraindiceret til fedme, vaginitis og andre sygdomme. Før brug bør du helt sikkert rådføre sig med en lokal gynækolog.

Fordelene ved tranebær i kosmetologi

Bær tranebær bringe enorme fordele for hud og hår. Det bør erindres, at den første ansøgning skal udføre test. Undertiden produkt forårsager en allergisk reaktion. Dette faktum kan komme som en overraskelse for nogle af de mere retfærdig køn.

Berry kød kan lave en maske. Det vil forvandle dit udseende og forbedre teint. E-vitamin hjælper med at forynge huden og genoprette sin elasticitet. Hår ofte brugt afkog af bladene. De er en fremragende antioxidant, og perfekt renser håret fra snavs udefra. Produktet bidrager til erhvervelse af glans og sundhed rulletobak. Hvis du har dårlig hårvækst og stort tab gør følgende maske. Knus et par bær tranebær og tilsæt grød to teskefulde burre olie. Gnid stoffet i rødderne og spredes med en kam gennem håret. Hold sammensætning en time, hvorefter skyllevandet med brug af shampoo.

Hvor kan man få de tranebær?

På nuværende tidspunkt er det ikke alt for svært at finde produktet beskrevet. Blade og frugt du kan samle direkte fra busken. Meget heldigvis, kan planten findes i mange regioner. Du kan også købe allerede samlet produkt i supermarkeder eller på markeder.

Hvis du ikke ønsker at rode med forarbejdning af friske råvarer, gå til den nærmeste apotek netværk. Der kan du købe tørret frugt og lingonberry blade. Nogle af dem har individuel pakning af brygning. Fra et sådant produkt kan tilberedes bouillon og te. Denne udgivelse formular er fastsat for den bekvemmelighed for forbrugerne. Opbevar produktet skal være på et tørt sted ved stuetemperatur.

Sammenfatter en artikel eller et kort konklusion

Du ved nu, hvad har tranebær (frugt) nyttige egenskaber og kontraindikationer. Du lærte også, hvordan man får den maksimale effekt af brugen af produktet. Hvis du stadig har spørgsmål om denne lille bær, konsultere en diætist. En professionel vil fortælle dig om de vigtigste gavnlige egenskaber af visse frugter og bær. Det vil også give individuel rådgivning og vejledning. Spis rigtigt og forebygger mange sygdomme ved hjælp af folkemusik retsmidler. Et godt helbred og velvære!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.