SundhedSund kost

Vitaminer i bananer - det er en realitet!

Bananer - eksotiske frugter, som er blevet populær blandt vore folk såvel som de traditionelle æbler til os. Dette skyldes det faktum, at bananen kombinerer både smag og favor, og en rimelig pris.

Vores opgave - at tale om, hvad vitaminer er i bananer, så du kan spise dem og få ikke blot fornøjelsen af smag, men også være opmærksom på mængden af vitale kilder til vitaminer og mineraler, de indeholder.

Således fordelene ved bananer er nøjagtig den samme, selv for de mennesker, der har været diagnosticeret med diabetes. Den omstændighed, at sammensætningen af banan omfatter fructose, som ikke skader kroppen i dette tilfælde.

For eksempel, at vitaminer i bananer på deres numre hjælpe med at bære frugt til den kategori af dem, der er lige så nyttig for alle aldre. Vitamin B er involveret i at styrke negle, tilstrækkelig hydrering af huden på hænder og ansigt, og reducerer også skrøbelige hår og gør dem glattere.

Hvis vi vurderer mængden af C-vitamin i en banan, så i retfærdighed skal det bemærkes, at det er lidt mindre end appelsiner. Men vitaminer er i bananer - det er ikke det eneste, der er rig på frugt. For eksempel på grund af kalium, som i tilstrækkelig mængde, det indeholder, hjælper brugen af aktive banan fjerne overskydende væske, der er ophobet i kroppen, er der også en stabilisering af de glatte muskler, især hjertemusklen.

Mange mennesker stadig stille sig selv spørgsmålet om, hvorvidt bananerne er skadelige, men vi kan roligt sige, at den uønskede misbrug dem kun, hvis du lider af overvægt. Men det betyder ikke, at de ikke bør være der overhovedet. Bare holde sig til en kost.

Men lægerne siger, at bananen øger blodets viskositet. Dette har en negativ effekt på patienter med åreknuder. Hertil kommer, at folk har en tarm flatulens og oppustethed. Hvis patienten har et sår, bør du spise bananer og meget omhyggeligt overvåget regelmæssigt af en læge.

Stor gavn af at spise en banan givet til dem, der er syge med gastritis og forhøjet blodtryk. Banan smører slimhinderne i maven og ikke irriterende det, og ved et forhøjet tryk hjælper det at normalisere den. Nyttige stoffer, der er indeholdt i en banan, hjælpe kolesterol nedbrydning.

Hvis du vil vide hvilke vitaminer er indeholdt i en banan, kan du tale længe og hårdt. Det er vigtigt at huske, at en banan - et uundværligt produkt for anæmi (det indeholder en masse jern, som bidrager til at øge hæmoglobin), depressive tilstande, konstant halsbrand (for nylig, forskere har bemærket, at tripotofan, som er i papirmasse af banan, forbedrer fordøjelsen processer).

Når bananerne sammenlignes med æbler, blev det bemærket, at det er i dem fire gange mere protein, og næsten dobbelt så mange kulhydrater, tre gange fosfor, fem gange vitamin A og jern.

Separat nødt til at sige om fordelene ved bananer til diabetikere. Disse patienter har brug for at spise bananer, ikke kun moden, men også grøn, samt at forberede afkog af dem. Dette bør tages i betragtning i maden bruge alle former for bananer, og tørres, så godt.

Vitaminer i bananer, som er indeholdt overvejende modne frugt, bidrage til at normalisere nyrerne og leveren. Selvfølgelig, at have en alvorlig sygdom i disse organer, vil du ikke blive helbredt. Men i den indledende fase af bananer teknik giver tilfredsstillende resultater.

Det skal bemærkes fordel for bananer for børn, der lider af forskellige former for leversygdomme, nyre, tyktarm og tyndtarm, gastrointestinale infektioner og forøget blødende gummer, og allergiske reaktioner. Da er bare at blive dannet i kroppen af barnet, til at fjerne sådanne fejl er meget lettere og sikrere på en naturlig måde, snarere end at tage medicin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.