SundhedSund kost

Citron - kalorieindhold, nyttige egenskaber, anvendelse, kontraindikationer

Lemon - et meget nyttigt produkt. Gå forbi butikken tæller med denne frugt, du altid ønsker at købe nogle ting hjem. Men det er meget bedre, når den citron ikke bringes fra fjerne lande, og vokser i dit hjem. Mange mennesker køber det i en potteplante allerede dannet, men det er uhøjtidelig frugt, så du kan vokse en citron fra en sten. Han overlever godt og ikke kræver særlig pleje. Frugtsætning citron værelse er ikke værre end det, der vokser i mere acceptable vilkår. Mens lille forskel stadig eksisterer: den "hjem" citron hud er tyndere, mindre frø indeni, og endda et stykke frugt har en rig smag.

nyttige egenskaber

Øger kroppens forsvar i den kolde, normaliserer funktion af leveren, en god kamp med radionuklider - alle disse evner lekarskimi berømte citron. Kaloriefattige dens meget lave - 40 kcal pr 100 gram produkt. Det indeholder let fordøjelig glucose og fructose, mange frugtsyrer og en stor mængde pektin, æteriske olier, bioflavonoider og terperin som styrker kapillarvæggene. Takket være denne frugt øger optagelsen af jern og calcium i kroppen. Meget god i grøn te tilføje citron. Kalorieindholdet af denne drik har 28 kalorier, og det er en stor fordel, fordi denne frugt er næsten ikke mister de gavnlige egenskaber ved opvarmning.

Kontraindikationer

Citron for en rask person - en lagerbygning af næringsstoffer, men at bruge denne frugt bør være meget omhyggelige med tarmsygdomme, mave blære, lever og bugspytkirtel, og i nogle tilfælde endda udelukkes fra kosten.

Citron i køkkenet

Denne frugt er meget populær i forberedelsen af forskellige retter. Det er ofte serveret med desserter, bagt fisk med ham. Selv skræl er tilbage på siden - det er en vigtig del af mange drikkevarer. Citron, hvilket er lavt kalorieindhold, er perfekt for mennesker, der følger kosten. Te med et stykke frugt, ikke kun juble, men også tilføje en masse næringsstoffer i kroppen.

Anvendes i kosmetik

Citron er meget ofte nævnes i den populære opskrifter skønhed. Det har mange kosmetiske egenskaber: blege huden, strammer porerne, strammer rynker. Her er et par opskrifter, der nævner denne plante:

  • Toning infusion. Du skal bruge en spiseskefuld honning, to spiseskefulde varmt vand og saften af en halv citron. Værktøjet skal insisterede. Tør dem ansigt før de går i seng. Denne infusion er velegnet til alle hudtyper.
  • En lille skefuld citronsaft, to teskefulde creme og en tsk honning, bland og anvende masken på dit ansigt. Soak i tredive minutter og derefter vaske det med varmt vand. Dette værktøj er meget godt for hudirritationer.

konklusion

Altid praktisk at holde i køleskabet i flere ting, frugt såsom citron. Dens lave kalorieindhold, og brugen af gården er meget stor. Det vil være en god tilføjelse til te, dessert og endda velegnet som ingrediens i kosmetiske produkter. En god værtinde altid finde brug af dette produkt. Brug denne naturlige rigdom til gavn for sin herlighed og til gavn for organismen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.