BilerBiler

Enheden af lyddæmperen i bilen

Straight-through lyddæmpere bidrager til at øge motorens kraft i auto. Dette skyldes det faktum, at udstødningsgassen fra motorens udstødningsmanifold takket være deres design kommer ud med en lavere modstandskapacitet, som er dannet på den almindelige lyddæmper. Det er værd at demontere bilens lyddæmperenhed og dens specifikationer.

Faktisk bruger motoren mindre strøm ved udledning af gasser for at overvinde tryk. Og ubesværet arbejde bliver en ekstra kraft til køretøjets bevægelse. Ved brug af en straight-through lyddæmper har de udluftende gasser fra stikkontakten en lavere modstand. Efter udstødningsmanifolden sikres minimering af tryk ved indtagelse af luft ved større oxygenforsyning.

I hjertet af dets design har lyddæmperen et lige rør, der passerer gennem det ydre hus. Et rør, der løber inde i huset, har huller på overfladen. Det viser sig, at det faktisk er en perforeret overflade.

Når man kommer ind i det lige rør, kan udstødningsgassen udvide på grund af perforering, selvfølgelig inden for foringsrørets rumfang. Således sænkes modstandens tryk, og lyddæmersamlingen hjælper motoren til nemt at udstøde udstødningsgasserne og suge i luft.

Men hvis du ikke foretager nogen handling, begynder det ydre hylster at resonere på grund af gasens bevægelse, og maskinen begynder at lyde ganske højt. For at reducere støj indeholder lyddæmperen en støjabsorberende pakning. Den er lavet af støjabsorberende syntetisk materiale. En væsentlig egenskab af dette materiale er immunitet over for forhøjede temperaturer. Når den opvarmes, udsender den lydabsorberende emballage ikke skadelige stoffer og smelter ikke under indflydelse af høje temperaturer.

Derudover påføres en speciel sammensætning på det ydre hylsters indvendige overflader for støjabsorption, hvilket forhindrer hylstret i at resonere og derved øger støjen fra motoren.

Der er en sådan anordning af en lyddæmper, hvori et indre rør skæres. Dens dele er på samme akse, og der er en kort afstand mellem dem. Sådanne lyddæmpere vil være ret støjende, på trods af brugen af lydabsorberende fyldstoffer.

Den tydeligste er en lyddæmper, hvor yderkassen er opdelt i separate segmenter, som hver er fyldt med lydisolerende materiale. I det ydre hus har skillevæggen mellem rumene en perforeret struktur og er ikke hermetisk forseglede. Men hvad der er vigtigt er, at affaldsgasserne bevæger sig i en lige linje uden at gøre nogen sving, som påvirker trykket inde i systemet.

Lyddæmperen varierer afhængigt af den særlige model af bilen, som den blev designet til. De vigtigste forskelle findes i forskellige størrelser på udstødningsmanifolden, afhængigt af maskinens dimensioner. Enhver enhed i bilens lyddæmper gør det muligt at øge effekten ikke i hele motorens rækkevidde. Dette skal tages i betragtning ved valg af det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.