BilerBiler

Køleapparat. Rørene i kølesystemet. Substitution kølerør

Forbrændingsmotor støt fungerer kun under visse termiske forhold. En for lav temperatur fører til hurtig slitage, og kan forårsage overdrevent høje irreversible konsekvenser op til fastklemning af stemplerne i cylindrene. Overskydende varme fra kraftenheden er givet et kølesystem, som kan være flydende eller luft.

De har anden enhed, hvor den anden struktur er meget enklere i produktion og drift. Men i moderne biler er det sjældent brugt på grund af deres egenskaber og ulemper. Den første ordning er almindeligt anvendt i bilindustrien. Dyser køling fluidumtype funktion som rørledninger, hvor der er vand eller frostvæske cirkulation.

Kølesystemet udstyr

Ved fremstilling cylinderblokken og lederen af dens væg er lavet dobbelt. Rummet mellem de indre og ydre overflader, kaldet kølekappen. At overføre overskydende varme til atmosfæren i systemet er til stede radiator, som er installeret i den forreste og ram luft blæses. Når tryksvigt ventilatoren, der kan have en mekanisk eller elektrisk drev.

At oprette og vedligeholde fluid cirkulationspumpe indføres i systemet. Køling rør forbundet alle dens elementer. Selv i det foreliggende system, en enhed kaldet en termostat, dens funktion - at opretholde temperaturen kølemidlet indenfor et forudbestemt område. Ved opvarmning frostvæske begynder at stige i volumen for at kompensere for dette fænomen i designet af ekspansionsbeholderen er indtastet.

Kølerørene er også forbundet til en yderligere ekstra enhed. Vi taler om varmeren interiør af bilen, eller som vi kalder det i sprogbrug af ovnen. Dette, i det væsentlige, en anden radiator, kun varmen afvist fra motoren mere effektivt forbruges for at opretholde termisk komfort i bilen tilstand.

Enkelte dele af systemet

Fleste kritiske motorkomponenter og mekanismer fremstillet af jernholdige metaller eller non-ferro-, en del - af polymerer. At sikre kommunikationen mellem sensorelementer beliggende ved den kørende motor og en relativt stationære legeme, er de uegnede. Vi har brug for sådanne materialer, der ikke vil overføre vibrationer og overdreven byrde. Kølervæske slanger fremstillet af gummi forstærket med stærk tråd.

Set kølerør er en højteknologisk produkt. Af det materiale, hvoraf det fremstilles, underkastet særlige krav. Primært slanger skal have høj mekanisk styrke og modstandsdygtighed over for angreb af aggressive kemiske forbindelser. Opvarmet til en temperatur på 90-105 ° C frostvæske kan ødelægge mange materialer.

Desuden bør rørene være tilstrækkelig fleksibel til at kompensere for relativ bevægelse mellem motoren og legemet. Samtidig bør de ikke videregive et organ vibrationer fra arbejdet med det motor. Øjeblikket, i stedet for naturligt eller syntetisk gummi, syntetiske materialer i stigende grad anvendes. En af de mest lovende er en silikone.

Systemvedligeholdelse

Pålidelighed og problemfri drift af motoren, er dens komponenter og moduler opnås stort set på bekostning af en etableret service. Kølesystem vedligeholdelse er rettidig refill frostvæske ekspansionsbeholder. Men med tiden, væsken mister sine egenskaber og behov, der skal udskiftes. Denne procedure er normalt gøres gennem 50-100 tusind. Kilometer (eller efter en vis periode) og er ledsaget af vask skjorter og radiatorer.

Udskiftning kølerørene når planlagt vedligeholdelse udføres kun når det er nødvendigt. For eksempel i tilfælde af lækage af kølevæske gennem slanger i fistlen. Fordelagtigt damage dyser forekomme i området for deres forbindelse med den indledende eller nodes under metalstrimlerne. Disse dele giver kontakt tæthed mellem metallet og slangematerialet.

Forberedelserne til reparationsarbejdet

Udskift beskadigede slanger gøres bedst i tilpassede lokaler: garage med osmotrovyh pit eller reparation bugt med en elevator. Proces begynder med det faktum, at motoren er slukket, så er det nødvendigt at vente noget tid at køle af til en acceptabel temperatur. Maskinen er nødvendigt at fastsætte på forhånd over en grav eller på elevatoren til at give adgang til de enheder og enhederne nedenfor.

Åbn forsigtigt ekspansionsbeholderens dæksel. Nu slipper klemme på det laveste punkt og forsøge at gøre fradocking, det er ikke altid muligt på grund af spark er materialet. Især kølerør (VAZ-2107 eksempel) ofte har bare skære. Væsken hældes i den forberedte beholder med en bred mund.

Nogle finesser ved at erstatte enkelte dele af kølesystemet

I forbindelse med reparation, vi har brug for nye dele, kan de købes på det åbne marked - der er ingen mangel. I de sjældne bilmodeller udvalgte analoger, den mest egnede størrelse og form. Men det kan bestilles hos autoriserede forhandlere og reservedele. Der er en følelse i stedet for gummi slanger, silikone rør af kølesystemet, udførelsen af hvilket er betydeligt højere.

Installere vandslanger på det tørre og renset for urenheder pladser. Så hældes frostvæske og kontrolleres for lækager i begyndelsen af, og derefter motoren kører. Kvalitet kølesystem rør ved korrekt installation, kræver ikke brug af eventuelle supplerende foranstaltninger til tætning.

Originale reservedele garanterer langsigtede drift af motor uden nogen klager eller problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.