Nyheder og SamfundPolitik

Sjojgu militær rang. Hvad er rang af forsvarsministeren Sergei Shoigu nu?

En stor guld stjerne på hans skulderpuder forsvarsminister gør mange mener, at rang Sjojgu - Marshal (det er en tradition, opdraget en lang "odnozvozdnostyu" sovjetiske Marechaller i Filmjournaler, spillefilm, militære fotoalbum). Faktisk, lederen af sikkerheden agentur siden 2003 er i rang af general i hæren. Marshal Star på skulderstropperne af militæret niveau præsident Putin har underskrevet et dekret for nylig - i 2013.

Epaulets Marshal generalsekretær Army of Den Russiske Føderation, og - hvad er forskellen?

Den anden karakter, tættere på kraven på sin jakke - rød stjerne i en krans - indikerer militær rang af general i hæren. Dette efterfølges af meget guld, marskal i sindet, det har en diameter på fyrre millimeter. Det samme er broderet på skulderstropperne af flåden admiral. På Marshal i Den Russiske Føderation for den samme mængde af en enkelt stor stjerne over det er placeret våbenskjoldet i Rusland, to-ørn.

Stjerner på generaler nederste stropper har halvdelen af mindre diameter - 20 mm. Tidligere op til februar 2013 rang Sjojgu tillod ham at bære fire af disse stjerner. Tre stadig dekoreret med insignier oberst-General, to - generalløjtnant, en - generalmajor.

Blinkende stjerner marskal

Cheryrohzvozdnost skulderpuder Army General blev legaliseret i 1943. Af samme rang i tridtsatitrohletny periode, siden 1974, har de fleste Marshal Star blevet givet. Det er, hvordan hun blev opfattet nationale bevidsthed, bragt op på Filmjournaler af Great Victory. Så, i 1993, efterfulgt af afskaffelsen af den militære rang af marskal af kampvåben, og i 1997, Boris Nikolaevich Eltsin underskrev et dekret om tilbagelevering af traditionen for krigstid - at placere på skulderstropperne af Army General fire stjerner.

Titlen på marskal af den russiske reform i 1997 blev ikke aflyst. Men siden den tid og den dag i dag er det aldrig blevet givet, at nogen (som Stalin Generalissimo, herunder chartre indtil 1993, men ingen arvet).

Sjojgu militær rang er højere end for den russiske præsident og dronning af England!

Præsident Putin, sætte på formularen er beskedne oberst epaulets (rang, hvor han blev udskrevet fra KGB, nu - FSB). Så formelt Sjojgu militær rang højere end for præsidenten. Men placeringen af øverstkommanderende for de væbnede styrker i Den Russiske Føderation en prioritet.

Husk på, at kejser Nikolaj II førte landet i rang af oberst. Denne samme titel er alle operativsystemer monarker i Storbritannien (ikke udelukke pålægge Elizabeth II, "tilskrives" til Horse Guards Regiment).

Dmitrij Anatolyevich Medvedev - også pensioneret oberst. Med hensyn til den gensidige "ulydighed", statsministeren med præsidenten - absolut lige tandem. Hils hinanden, når de kan som ligestillede.

Det hidtil usete karriere Sergeya Kuzhugetovicha

For den nuværende rang af anciennitet er nødvendigt, i henhold til forordningerne om proceduren for militærtjeneste (artikel 22) forbliver i rækken af hæren (ved sammenføjning dem i serie) ikke mindre end 30 år. Fra at få løjtnant (rang af forsvarsminister Sergei Shoigu, hvor han var gået til reserven i 1977) - ikke mindre end 26 år. Det er så meget, og det var på kalenderen indtil 2003, hvor den 7. maj, blev han en generel af hæren.

Overraskende er det, at generalmajor Sergey Kuzhugetovich begyndte april 26, 1993 på tidspunktet for hans anciennitet, i overensstemmelse med den eksisterende orden, men handlede kun ... epaulets af løjtnant, i bedste fald - kaptajnen (militærtjeneste, han igen trådte i 1991). Hvis officer kontinuerligt og maksimalt vellykket opstigning af hæren hierarki, ved denne tid, han kunne stige til rang af oberst. Uanset om Boris Yeltsin "forvirret" titlen på eller tjeneste til landet så stor, men mange militær Sjojgu titel "gled i transit."

Løjtnant Rank Segey Kuzhugetovich modtog i slutningen af den militære afdeling af Krasnojarsk Polytechnic. Alle sergeant skridt i relation til akut militærtjeneste, han gik sikkert. Således militæret rangerer Shojgu udvikle sig i en kort kæde svimmel alt fem links - Lt. generaler til successive rækker.

generaler etape

I denne del af opstigningen på de bureaukratiske stigen anbefalinger Army forordninger blev formelt opfyldt: to år senere 5. maj 1995 th, Sjojgu blev en generalmajor, efter tre og et halvt år, 8. december 1998 - Oberst generalsekretær. Den 7. maj 2003, og indtil nu den militære grader Sjojgu "gået i stå" i det høje niveau hæren generelt. Faktisk ville det være ulogisk at tildele en højere rang af marskal i spidsen for ministeriet, "Obersten artikel" af præsidenten.

Vladimir Vladimirovich Putin skyr pomp af hæren, som ikke har forsømt på det tidspunkt, Iosif Vissarionovich Stalin. Rygter om overdragelse titlen af præsident for Den Russiske Føderation sherif viste sig for tidligt. Især er det usandsynligt, at blive genoplivet i Rusland rang af feltmarskal Generalissimo eller (begge opfattet udelukkende som tilbehør historier). Derfor er den nuværende situation forventes at vare mindst indtil udgangen af præsidentens embedsperiode af den nuværende statsoverhoved.

Må forventer "supernova"?

Det ser ud til, at udtrykket i sig selv, "Army Generelt" opfattes af øret er meget solid og har en bred semantiske konnotationer: leder af hele den russiske hær, alle væbnede styrker. Så jeg tror, i den nærmeste fremtid en ny militær rangerer Sjojgu i hans strålende short track record vises ikke.

Men hvad nu hvis Sergey Kuzhugetovich vil beslutte at stille op til præsidentvalget for den næste valgperiode med godkendelse af de førende parlamentarisk parti og velsignelse af hans karismatiske forgænger? Et sådant perspektiv er meget sandsynligt, at overgangen fra skadestuen af kræfterne til ledelsen af hæren - en af de indirekte tegn "passerer tallet" fremtidens kandidat.

Overgangen til det næste niveau, at hæve status for præsidentens kan tjene som en offentlig beslutning om at tildele SK Sjojgu Marshal rang. Og derefter over broderet stjerne på udøvelse af en diameter på 40 mm vil være en to-ørn, våbenskjold i Den Russiske Føderation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.