FormationHistorie

Hvor mange gange har stropper hær generelt ændret?

Epaulets af generaler i den russiske hær, samt sovjetisk, for at sikre kontinuiteten af præ-revolutionære russisk insignier. Det vigtigste element, der adskiller dem er zigzagger. Under borgerkrigen var der lejligheder, hvor tildelingen af den høje rang af oberst lærte direkte i forreste linje, og før angrebet trak polylinjer lige på den gamle uniform kridt.

I zarens hær var der fire højere kommando rækker. Det var feltmarskal (skulderpuder med zigzag og krydsede stabe), generaldirektør for infanteri, kavaleri og andre grene af tjenesten, også kendt som "fuld generelle" (skulderpuder med zigzag uden stjernerne), generalløjtnant (tre stjerner på toppen af zigzag) og generalsekretær generalmajor (to stjerner).

I februar 1917 revolutionære-minded soldater og søfolk, anlagt af agitatorer, rev skuldrene af hans tidligere chefer tegn "gamle ordning" hadede dem.

Efter en lang pause i 1943 for den traditionelle russiske insignier blev genindført i den sovjetiske hær. Generalmajor rang, som den var før 1917, det var den første og yngste blandt generalerne. Derefter et stigende antal stjerner var generalløjtnant og Generaloberst.

Insignia overkommando forblev næsten uændret. De eneste undtagelser er epaulets Generelle af hæren, hvis form har ændret sig flere gange. Placering er virkelig mellemliggende, og de opgaver er så tæt på marskal, at linjen mellem de to militære grader tider bliver umulig at skelne.

Skulderpuder Army General med fire stjerner kaldte, hvorefter selv før Marshal tæt. Under Den Store Fædrelandskrig chefer i rang normalt afholdes position Næstkommanderende i Front.

I 1974, insignier den øverste kommando personale for den sovjetiske hær har gennemgået nogle ændringer. Årsagerne til dette var - status og pligter Marshal General of the Army og var stort set identiske. Hertil kommer, at i modsætning til krigsårene, i disse år, navngivet som "stillestående", er den næste titel tildelt ikke for de særlige evner og personlige egenskaber, der vises under kommando og kontrol, og på den anciennitet, eller bare for jubilæet. Som om antyde udsigten til forfremmelse til de nye skulderpuder Army General "faldet" en stjerne, men hvad! Marshall! Ved siden af det - Motoriseret emblem. Disse mærkater er afholdt i de væbnede styrker i USSR og derefter Rusland i tyve år.

I 1993 blev rang af marskal i de russiske væbnede styrker afskaffet, og i 1997, General of the Army insignier var igen fire stjerne som 1943.

I 2013 pendulet svunget i retning af Star. Det er muligt, at en stor stjerne smuk fire mindre. Det er muligt, at på denne måde forsøger at komme ind i landet i udforskning vildledende - potentiel fjender. Vi kan også antage, at de æstetiske repræsentationer spille i valget af stil insignier væsentlig rolle. Faktum er - i dag skulderpuder Army General igen som sherif. Vil de ændre sig i fremtiden, er ikke særlig klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.