HjemlighedKonstruktion

Fiberplader: kvalitet og egenskaber

Fiberboard - fiberplade, en flad plade af komprimeret træ af en vis størrelse. Den er baseret på fibre, der er saven bænke genanvendelse af affald. Materialet anvendes i udførelsen af bygværker, det virker som en af de store produktionsanlæg baser i møbelindustrien.

Hvad er fiberplader?

Fiberplade - plademateriale fremstillet ved varmpresning af træflis og de naturlige fibre med tilføjelse af en række forskellige bindemidler. Typisk, i polymere harpikser anvendes som forstærkende additiver. Yderligere bestanddele indbefatter de grundlæggende elementer i kemisk oprindelse, som forbedrer vandtætnende egenskaber af materialet.

Almindelig plade fiberboard lavet med anvendelse af:

 • Pulpchips.
 • Paraffin.
 • Urinstof-formaldehyd-harpikser.
 • Ammoniumchlorid.

Fiberplader: Dimensions

Parameter træfibermateriale tykkelse i området fra 2.5 til 40 mm. En sådan spredning af størrelser letter udvælgelsen af egnede baser til gennemførelse af disse foranstaltninger. Blandt andet køb af tyndere plader resulterer i betydelige omkostningsbesparelser.

Som for området, af spånplade plade kan variere i længde fra 1.2 til 3 m og en bredde på fra 1,2 til 1,7 m. Der er en bestemt type materiale, hvis parametre udgør 6,1h2,1. Imidlertid anvende en så stor hærde spånplade, oftere, at opfylde behovene i produktion, og kun i ganske særlige tilfælde, der bruges til at gennemføre opgaver i hjemmet.

mærkning

At lette udvælgelsen af et egnet materiale, er fiberplade plade formet til pakninger, der hver indeholder en information insert, som angiver:

 • Producent.
 • Navnet på produktet.
 • Ansøgning.
 • Betingelser for brug af materialet.
 • Produkt specifikation.
 • Dimensioner.
 • Tal i kvadratmeter og stykker.
 • Den dato, når ovnen var lavet af spånplade.
 • Stempel attestere passagen af teknisk inspektion.

ansøgning

Plader lamineret MDF er almindeligt anvendt som termisk og lydisolering i løbet af efterbehandling foranstaltninger. Og den anvendes til disse formål materiale er ikke kun individuelt, men også i byggebranchen.

Fiberplade værdsat ikke kun af praktiske egenskaber. Materiale udgivet sine dekorative egenskaber, som er forårsaget af brugen af speciel lak belægning.

Det er almindeligt anvendt i regenerering af pap gulvbelægninger. Grund af de høje styrkeparametre selv relativt tynde plader af en tykkelse på ca. 6-7 mm er i stand til at modstå trykket fra den imponerende fjerne ujævnheder træ- eller betonunderlag. Æglæggende materiale på gulvet ikke behøver anvendelsen af lim eller fastgørelsesorganer som søm, skruer, andre ting.

typer

Ifølge de særlige kendetegn ved anvendelsen og fremstillingsmetoden er følgende hærde af spånplade:

 1. Blød - relativt skrøbelig, men har en porøs struktur, der bliver en uundværlig funktion, hvis nødvendigt monterings lyd- og varmeisolering.
 2. Semi - tættere slags materiale. Tappre imponerende mekaniske belastninger og derfor er involveret i fremstilling af møbler.
 3. Faststof - kendetegnet ved høj densitet, kvalitet ydeevne. Anvendes som lofter, grundlaget for tilrettelæggelsen af de skillevægge, gulvbelægning.
 4. Adlet - har godt designet ydre overflade belagt med et lag maling. For at gøre de dekorative kvaliteter af materialet ofte anvendes på de mønstre af billedet. Den største fordel er ikke så meget praktisk som attraktivt udseende. Den åbenlyse ulempe er den høje pris.

Transport og opbevaring

Træfiberplade transporteres med lastbil, vilkårene i som er i stand til at beskytte materialet mod mekanisk beskadigelse og naturlig nedbør.

Hvis vi taler om opbevaring, pakker fiberboard barer stablet på paller eller stakke. Højden af sidstnævnte bør ikke overstige 4,5 m. Sparer materiale i et godt ventileret område med indekser fugtighed ikke mere end 70% og en temperatur ikke over 25 ° C.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.