HjemlighedKonstruktion

Reparationer i lejligheden: hvordan man vælger linoleum

Linoleum er en virkelig alsidig type gulvbelægning, som kan bruges i stort set alle typer af lokaler. På trods af den relativt lave omkostninger, det har en forholdsvis lang levetid og også kræver ingen særlig pleje. På dagens eksisterende marked for byggematerialer har vi et stort udvalg af denne type produkter, hvilket er vanskeligt at forstå, selv for en ekspert. Så før du går på shopping tur, bør du forstå, hvad han er arter.

De vigtigste typer af linoleum

I sin slidstyrke linoleum er:

 • Husholdningernes. Dækket med et tyndt beskyttende lag (0,35 mm), som regel, er det anvendes i boligområder, som vil gå kun få mennesker på den.
 • Semi-kommercielle. Denne linoleum har et tykkere beskyttende lag (0,5-0,6 mm) og anvendes til opbygning med lavt trafikvolumen. Det kan også bruges i boligområder.
 • Kommerciel. Det beskyttende lag er tykkere end den anden han (0,7-0,8 mm), og i et boligområde det er næsten aldrig brugt, da det er temmelig ubehageligt at røre ved, og dens omkostninger er lidt anderledes end prisen på laminatet.

Men det er ikke alt. Før vælge linoleum for et værelse eller til andre lokaler, skal også finde ud af, hvilket materiale det er lavet ud fra som er af flere typer:

 • På grundlag af polyvinylchlorid. Det har fremragende termiske og lydtætte kvaliteter i øvrigt har en god miljøsikkerhed. Den eneste ulempe - frygten for lave temperaturer.
 • Alkyd. Det har også gode termiske og lydisolerede kvaliteter, men mere skørt, hvilket komplicerer sin installation.
 • På grundlag af cellulose. Kendetegnet ved en behagelig konsistens og udseende, elastisk, er ikke bange for fugt. Imidlertid meget følsomme over for temperatur, desuden, det har en høj antændelighed.
 • Gummi. Anvendes i rum med høj luftfugtighed, men fuldstændig uegnet til beboelse, dvs.. Til. Udsender skadelige stoffer.

Vide, hvad slags, og hvilket materiale er lavet af linoleum, hjælpe med at bestemme den bedste for dette.

For eksempel, hvordan du vælger linoleum til soveværelset eller børneværelset? Først og fremmest er det nødvendigt at tage hensyn til det faktum, at soveværelset er dermed det eneste sted i huset, hvor personen ikke skal føle noget ubehag. Fordi den bedste løsning anses for at være tynd linoleum opskummet på ved hjælp af naturlige materialer. Barnet er ønskeligt at anvende en tykkere belægning (ca. 3 mm). Selvfølgelig også på et naturligt grundlag, fordi der ud over sin attraktive udseende, det har fremragende antimikrobielle egenskaber. Som for farver, det hele afhænger af de særlige kendetegn ved indvendige og personlige smag ejerne af lejligheden.

Sådan vælger linoleum: generelle retningslinjer

Der er et par enkle regler, at det er ønskeligt at følge, når du vælger denne type gulvbelægning.

 1. Web bredde skal være muligt at matche bredden af rummet. Vær dog opmærksom på, at under installationen er nødt til at blive tilpasset tegning, især hvis rummet ikke-standard. Derfor skal det samlede areal af linoleum være større end det område af rummet.
 2. Anskaf en bedre dækning i butikken, hvor det er muligt at kontrollere dens kvalitet. Inden du vælger linoleum bør spørge, om der er et certifikat på det.
 3. Hvis der er at oprulle en roll bølger, bump eller pletter af oprivelig topfilm, fra købet skal opgives. Efterfølgende disse uregelmæssigheder for, hvad der vil ikke være bedre.
 4. Hvis du har købt dækningen af en type, men i forskellige rum, er det bedre at tage hele stykket. Også, før hvordan man vælger linoleum, bør den tage hensyn til alle nuancerne i transport og løft på gulvet med en visning af bredden af døre og trappeopgange.
 5. Polyurethan linoleum må nødvendigvis have en pap spole inde i rullen.
 6. Under alle omstændigheder er det umuligt at bøje klud. Også, ikke holde sig til den forreste overflade af båndet, som derefter meget vanskeligt at fjerne. Fordi rullen nødt til at folde ansigtet indad. Hvis dette ikke er muligt, pak det med papir eller cellofan.
 7. Ikke dækket med en speciel beskyttende lag af linoleum beskidt hurtigt, og det er derfor bedre ikke at tage.
 8. Før du vælger linoleum i butikken, er det ønskeligt at overveje prøven i det rum, hvor det er planlagt at lægge, fordi det er svært at vælge den rigtige tone fra hukommelsen.
 9. Linoleum er nødt til at købe fra en levering. Forskellige parter kan variere i farve, på trods af tilfældighed artiklen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.