Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Bedste barer Grodno: et overblik over institutioner

By Grodno - det er ikke kun den kulturelle hovedstad i Republikken Belarus, men også den by, hvor beboerne kan slappe af. Der er mange interessante steder for kulturel tidsfordriv og udvikling (museer, gallerier, udstillingshaller), og fans mere sjov og støjende ferie har mulighed for at deltage i gode klubber, restauranter og barer i Grodno. De bedste af dem er præsenteret nedenfor.

Karaoke Bar "FanEra"

Her elskere samles for at demonstrere deres vokale evner, og dem, der bare ønsker at have en velsmagende måltid og en sjov tid med venner. "FanEra 'har nogle specielle funktioner. En af dem - det er støtte af hver sang backing vokal. Enhver kunstner kan føle sig som en stjerne som vises her på scenen, der er udstyret med det bedste lys og lyd udstyr.

Karaoke bar (Grodno) er altid klar til at tilbyde muligheden for at holde en banket eller corporate part (50 personer), der giver på sin side, en god atmosfære og munter stemning for hver gæst.

Her på en regelmæssig basis er der gratis indgang til Internettet. I nærheden af steder er der gratis sikker parkering for gæster biler.

Karaoke Bar "FanEra" løber fra slutningen af oktober 2014. Det er beliggende på følgende adresse: Grodno byen, Victory gade, 35 (vartegn - natklubben "BASE").

Der er åbent fra torsdag til søndag fra 20:00 til 3 nætter - torsdag og søndag, og indtil 5 am - fredag og lørdag.

bar GRIZZLY

"Grizzly" - en bar (Grodno), er den mest fremtrædende institution i byen. Det er berømt for det faktum, at det er her, du kan smage de lækreste grillede retter. Forberedelse alt her på trækul på proprietær teknologi, i henhold til hvilken hver ret viser sig meget velsmagende og saftig. Ud over kød og grøntsager, menuen indeholder frugten på grillen.

Etableringen tilbyder en behagelig, hyggelig atmosfære, der gør det muligt for hver gæst til at slappe af, sidder på sofaer, nyder den storslåede smag af fødevarer. Baren har en mulighed for at tegne målrettet levering af måltider. Dette gøres på den officielle institution hjemmeside.

Priserne for mad og drikkevarer er ganske overkommelige, der gør det muligt for enhver borger at føle sig som en ægte foodie, spiser de bedste kulinariske kreationer.

Baren er placeret i byen Grodno, gade Pestrak, 7.

Institutionen er klar til at modtage besøgende hver dag. Fra 11:00 til 11:00 - mandag til torsdag indtil midnat - på søndag, og op til 2 nætter - fredag og lørdag.

Bar "Graphite"

I kategorien "Bedste barer Grodno" omfatter også etablering "Graphite", som fik sin berømmelse takket være det store udvalg af øl og en bred vifte af lækre snacks til ham. Her alt er lavet for et behageligt tidsfordriv i selskab med venner og slægtninge, samt for en simpel selv-besøg. Baren ofte vært for levende sportsbegivenhed, der finder sted på to store plasmaskærme.

Inden for murene af institutioner kan udføres forskellige former for fester og fester, men kun dem, der er designet til et lille antal gæster - op til 40 personer.

Bar værelse er udstyret med et godt lydsystem og aircondition. Der er gratis Wi-Fi, som giver rejsende at holde forbindelsen til sociale netværk.

Bar "Graphite" er placeret ved byen Grodno, Dzerzhinsky Street, 98.

Den er åben hver dag. Fra 17:00 til midnat - fra søndag til torsdag, og indtil 2 am - hver fredag og lørdag.

Bar "Afrika"

Meget populær restaurant blandt byens unge - disco bar "Afrika" (Grodno). Inden for murene hver aften kommer til at unge mennesker, der gerne støjende parter og sjov - her er det altid. Til rimelige priser i baren, du kan slappe af, have et velsmagende måltid, drikker et par nice cocktails og shisha. Om aftenen er der go-go kostume show, som tiltrak de unge publikum.

Baren kan også lejes til arrangementer, fester og banketter.

Bar "Africa" er placeret på byen Grodno, Wroblewski gade 1A.

Det er åbent hele ugen. Fra 17:00 til 2 nætter - fra søndag til torsdag, og indtil 5 am - fredag og lørdag.

Bar "Charlie"

Uanset hvor gode Grodno barer, men enhver fan af biografen vil nyde denne "Charlie" - restaurant, opkaldt efter den berømte amerikanske skuespiller af stumfilm. Det er denne bar i bygningen af biografen "Red Star", og efter hver session, en film og glæder mange besøgende.

Her er alt fuld af originalitet, fra det indre, udført i sorte og røde farver, før måltider og cocktails, som udmærker sig ved deres unikke smag. Der er professionelle bartendere, der præcist finde tilgang til alle besøgende og skabe en cocktail på bestilling.

Bar "Charley" er placeret ved byen Grodno, den socialistiske gade, 4 (på anden sal af teatret).

Den er åben hver dag fra 18:00 til 06:00.

Alle barer Grodno anderledes køkken har besøgende service og atmosfære i deres vægge. Dette gør det muligt for byens borgere til at vælge en institution baseret på deres smagspræferencer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.