Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Hvilken restaurant i hotellet "Ukraine" er et besøg værd? En oversigt over de bedste virksomheder

Hotel "Ukraine", også kendt som Radisson Royal ( "Radisson Royal"), som ligger i hjertet af den russiske hovedstad, på Krasnopresnenskaya Embankment. Det er beliggende i en stor 34-etagers højhus, som, ud over værelser til gæster, der er dyre restauranter, sportsfaciliteter, samt flere lokaler til forskellige arrangementer.

Hvad har restauranter i hotellet "Ukraine"? Top fem er diskuteret nedenfor.

mercedes Bar

På 31. etage "Radisson Royal" er en god restaurant "Mercedes Bar", fra den panoramiske vinduer med en fantastisk udsigt over hovedstaden. Navnet på restauranten tilfældigt - hans projekt blev udviklet af Ginza projekt i samarbejde med Mercedes Benz.

Køkken fører Sergeev Artem - kok. Menu institution kan tilbyde gæsterne retter af europæiske og orientalske retter. Du vil blive overrasket mærkevarer "Tataki af tre fisk," dessert "Mercedes Benz", salat med varm artiskokker, tomater, avocado og roll "Rainbow".

Mercedes Bar - restaurant i hotellet "Ukraine", som samledes i den kollektive bedste bartendere kapital. De konstant overraskelse diners cocktails innovationer (den mest populære af dem er den SLK, "Gelendvagen", "B-Turbo", "E-klasse"). Hoved barmand - Artem Averin.

Institution kan besøges hver dag fra 18:00 til 06:00.

Buono

Med madlavning kvalitet i Buono restaurant kan konkurrere, ikke alle restauranter og barer i Moskva. Hotel "Ukraine" ligger denne restaurant på 29. etage. Som Mercedes Bar, Buono restaurant tilbyder en fantastisk panoramaudsigt over byen. Interior haller af denne institution - den bedste indikator for, hvad der bør være en luksus. Her er alt indrettet i en klassisk stil: smukke møbler og porcelæn, der er mange detaljer i dyre træ og hvid marmor. I den store sal er der en reel pejs.

Imidlertid har kendetegnende for Buono været og er fortsat en udestue, fordybet i grønne områder. Her kan du lytte til levende musik af gode musikere spiller, og nyde fine vine og lækre italienske køkken: pasta, risotto, skaldyr og fisk, kød og grøntsager tilberedt på grillen.

Buono restaurant er åben syv dage om ugen, fra 12:00 til midnat.

il Forno

En anden restaurant i Hotellet "Ukraine" er kendt for fremragende italiensk mad - Il Forno. Her i denne brændefyret ovn kogt italiensk pizza på rug dej (mærkevarer "Henrico", "Primavera" og "Pavarotti"), kød og fisk i den bedste Middelhavet tradition, pasta, risotto, samt lækre desserter (bær millefeuille, hjemmelavet marmelade og havregryn cookies). Kokken - Aleksey Besedin. Han ofte fuldender menuen med nye oprindelige positioner.

Gæsterne kan bo i steder for det meste festsal (80 personer), i VIP-rummet (25 personer) eller på terrassen om sommeren, som kun opererer i den varme tid af dagen (50).

Restaurantens interiør er designet i bløde, nice flotte brune og beige toner. Atmosfæren her justerer gæster fuldstændig afslapning. Særligt varm atmosfære på dette sted skaber en brændeovn, som står i den store aula.

tattler Club

Det er ingen hemmelighed, at de restauranter på hotellet "Ukraine" i Moskva adskiller luksuriøse intereroami men Tattler Club - det er en separat kunstværk. Det indre af denne restaurant hersker klassiker, der understregede kunst stuklofter, høje søjler og store vinduer på væggen, hvorfra Krasnopresnenskaya dæmning synlig.

Tattler Club - en restaurant i Hotellet "Ukraine", som byder på traditionel ukrainsk, japanske og europæiske retter. Især kræve Kylling Kiev, dumplings, ukrainsk suppe, tandsten (laks, tun, oksekød) gazpacho og fløde af asparges. Japanske køkken er der ruller, sushi, sashimi, Gunkan, samt edamame og et par salater.

Tattler Club restaurant byder gæsterne velkommen hver dag fra 11 am indtil den sidste gæst.

Romantisk

Denne restaurant er på hotellet "Ukraine" er det perfekte sted for en romantisk stævnemøde. Her er alle detaljer i interiøret er fyldt med romantik i luften svæve institutioner kærlighed og varme. Dette er en restaurant på højden af fuglens flugt - på 35. etage af "Radisson Royal".

Interiør institution er en lille glaseret område, udført i hvid. Fra hvert vindue kan du beundre den storslåede steder med udsigt over nat eller dag Moskva. Der er blomster overalt, der fylder hallen med sin aroma, nem boligtekstiler og bibringe en lys delikate detaljer.

Menuen er et stort udvalg af velsmagende og usædvanlige retter, der smelter hjertet af selv de mest raffinerede gourmet. I tilfældet med besøg i den romantiske bydende nødvendigt at prøve de kulinariske lækkerier af en italiensk kok Cristiano Lorenzini, som er indeholdt i menuen af restauranter "Mercedes Bar" og "Bono".

Opretter en romantisk stemning gæster bor musik af talentfulde musikere spiller. Et besøg i en restaurant du nødt til at planlægge på forhånd, så sørg for at reservere et bord og lave en indbetaling.

Den er åben hver dag fra 12 pm indtil morgenen.

Restauranter i nærheden af hotellet "Ukraine"

Ud over disse restauranter, ikke langt fra hotellet "Ukraine" der er masser af interessante restauranter, caféer og barer. Blandt dem er det værd at bemærke, "Centrale" - den institution, hvor maden tilberedes i den bedste italienske tradition. Her bør du helt sikkert prøve den pizza. Der serveres gode fiskeretter i restauranten "Pesci", og fans fra jødisk mad bør se på Grammy ( "Gremmiz"), ved siden af, som også er "Ukraine" hotel.

Restauranter i nærheden af "Radisson Royal" er meget populære på grund af deres fordelagtige placering - de er placeret i hjertet af hovedstaden. Priserne på menuen er over gennemsnittet, men niveauet af kogte fødevarer er det værd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.