Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Eva" på boulevarden Rokossovskogo: et overblik over institutioner

En af de mest elegante etablissementer i hovedstaden i Rusland - er restauranten "Eva" på boulevarden Rokossovskogo. Inden for murene er meget harmonisk smukke klassiske interiør oprindelige køkken, en strålende arbejde kokke og tjenere første klasses service.

interiør

Restauranten "Eva" på Boulevard Marshal Rokossovsky alle bare gennemsyret af klassikerne. Denne stil kan tydeligt ses i de indvendige detaljer. Her gæster, løftede hovedet op, kan se din refleksion i et stort spejl, der er anbragt på loftet af hallen. Langs venstre væg nær det sted for besøgende, er bygget akvarier. Under måltidet kan gæsterne nyde den smukke fisk. Møbler helt hvid, som endnu engang understreger status for institutionen. Stor bar af mørkt træ designet af speciel ordre. Bag det også kan rumme gæster.

Institutionen har også et lille rum, der er adskilt fra de vigtigste bue og røde gardiner. I det hele arrangeret i samme stil. Dette område er ofte placeret små virksomheder, for at adskille sig fra den største strøm af besøgende.

Restauranten "Eva" på boulevarden Rokossovskogo er der også en sommerterrasse, som opererer i de varmere måneder. Når det så snart der er en følelse af lethed - dette skyldes den hvide farve, domineret interiøret. Først og fremmest er det dækket med en hvid kuppel med stor signatur restaurant logo. Indeni er også alle indrettet i denne farve: møbler, tilbehør og tekstiler. Kontrasten i den samlede farveskema skabe et gulv, lavet i sort og hvid på den type skakternet sort og puder liggende på bløde hvide sofaer.

køkken

Orientalske retter, italiensk og europæisk køkken tilbyder de besøgende en restaurant "Eva" på boulevarden Rokossovskogo. denne restaurant menu indeholder:

 • lette salater: med oksekød tungen og grønne bønner, varm røget andebryst og kartofler Besnier, salat "i Baku", "græsk", "Moderne Cæsar" med andebryst og mini-grøntsager;
 • kolde og varme forretter: hjemmelavet pålæg, ost plateau, barreled sild med mini kartofler, ruller med røget laks og flødeost, kyllingevinger på den oprindelige opskrift, ost bolde, aubergine "Parmedzhano";
 • første retter: Kylling med nudler, "tom yum" suppe med hvidløg bolle, cremet øre Soljanka kød på ribbenene røget;
 • fisk og skaldyr: bars på grillen, galantine af havaborre med spinat, laksefileter med blancherede grøntsager og sovs "Chader".

Chef i restauranten "Eva" på boulevarden Rokossovskogo - sande fagfolk i tilberedning af kød. Oksemørbrad med grøntsager og granatæble sauce, bøf "Machete" med Bernes sovs, "Stroganoff", medaljoner af kalvekød med porcini svampe er meget populære blandt gæsterne institution. Af grillretter er særligt efterspurgte lam, bøf "Ribeye" kebab, grillet kylling lår og svinekød hals.

Orientalske retter på denne virksomhed præsenterer kogt i forskellige opskrifter kinesiske nudler (med svinekød og grøntsager, fisk og skaldyr og grøntsager).

Som for Middelhavet, det er i "Eva" er repræsenteret af flere pizza valg:

 • "Jagt"
 • "Bayerske"
 • "BBQ"
 • "Pepperoni" med svampe,
 • "Capo di Monte"
 • "Græsk"
 • "Carbonara"
 • "Fire Ost"
 • "Supriya"
 • "Cæsar"
 • "Margarita"
 • samt pasta og risotto.

Restauranten "Eva" på Rokossovsky Boulevard har et godt udvalg af desserter, som er meget original. Her kan du smage den stegte is, en chokolade "vulkan", "Crème brûlée", strudel med is, cheesecake og tiramisu. Den restaurationsbranchen forbereder is, som gives for eksistensen af institutioner også eftertragtede gæster.

bar

Bar-kort institution repræsenterede et godt udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer samt cocktails.

Her kan du nyde en kop kaffe eller te. Også restaurantens menu "Eva" byder på flere muligheder for frisk juice, saftevand, frugtdrikke. Fra cocktails er især populære "Mojito", "Mimosa", "Champagne Cocktail", "Tequila Sunrise", "Fernet Branca", "surkirsebær" og, selvfølgelig, den helt - "Eva".

Vodka, cognac, brandy, tequila, gin, spiritus, vin og champagne - sådanne alkoholiske drikkevarer er også inkluderet i intervallet bar-restaurant "Eva" på boulevarden Rokossovskogo.

Bruger anmeldelser

Restaurant "Eva" fra det øjeblik af dens dannelse er blevet utroligt populære med Muscovites. Det er berømt for sin gode arbejde personale og kokke. Ifølge de gæster her er meget god, den oprindelige køkken. Gæster ofte nævne den høje niveau, hvor holdt fester i "Eva" restaurant. Alle, der bestilles her banketter eller fejring af bestemte begivenheder, var tilfredse. Også positive kommentarer bliver ofte i din adresse klassisk og rige indre af restauranten.

Adresse på institution og virkemåde

Adresse, hvor du kan besøge restauranten "Eva" Boulevard Marshal Rokossovsky 31. Restauranten er åben hver dag fra middag til midnat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.