HjemlighedKonstruktion

Installation taglægterne til spærene. Installation kasser under sidespor. Installation kasser under metal

Konstruktion af fundamentet for tagdækning anses for at være den mindste med hensyn til arbejdet i listen over store byggeaktiviteter. Foundation, opstilling af vægge og skillevægge kræver normalt en stor indsats og materielle investeringer. Ikke desto mindre taget er den vigtigste komponent i udformningen af enhver bygning, så den tilgang til gennemførelsen af denne aktion bør være ansvarlig. Belastning i form af nedbør, vindstød og andre mekaniske påvirkninger kan forstyrre integriteten og integriteten af taget. Derfor bør du omhyggeligt nærmer oprettelsen af det grundlag, som senere taget vil blive fastsat. Installation spær og lægter anses af specialister som de mest signifikante fase, som påvirker pålideligheden af tagdækningen. Der er forskellige tilgange til installationen af denne del af designet, valg af som i vid udstrækning bestemt af de særlige kendetegn ved den endelige gulvbelægning.

Installationen af systemet med spær

Selv kvalitativt installeret beklædning giver ikke den nødvendige støtte funktion, hvis installationen blev udført på et svagt truss system. Derfor er det vigtigt at montere den.

Først og alle tilsluttede mauerlat - bjælker, der skal fungere som grundlag for konstruktionen af sektioner. Den optimale løsning er at anvende en fast mauerlat fikseret med ankerbolte. Ved siden af de installerede elementer fix spær. Derefter kan du gå videre til samlingen af sektioner. Kan konfigureres til deres placering og tilknytning til hinanden, bestemmes af hvad der vil være installationen af taget lægte hjem.

Tegningen danne grundlag for en samlet plan, og derefter samles strukturer på jorden. Det færdige system er nødvendigt at hæve tag - dette sker som regel ved hjælp af et spil. Når en af parterne vil være som presset til bunden af bygningen, kan det være fri for kabler og løse bolte og slips. Grundlaget for den handling fastsættelse hjørnerne med bolte, der sikkert vil fastgøres til spærene mauerlat.

Æglæggende underlag membran

En almindelig fejl mange uerfarne tagdækkere ignorerer de isoleringsforanstaltninger. Bare kvaliteten til at udføre dette trin afhænger af tætheden af taget og den mangel på fugt på loftet og overordnede komfort på værelserne. Efter installation spær kan gå videre til udlægning af egnede beskyttende materialer. Uanset den teknik, ved hvilken installationen af strøer efterkommes struktur kan isolere bunden af via Superdiffuzionnaya membraner. Dette lag tilvejebringer vanddamppermeabilitet og vandtæthed. Men det kan ikke være den eneste under-tagmateriale - undertiden komplementær isolering membran. Den selvsamme proces af æglæggende sådan belægning er ikke særlig svært. Membranen er tilgængelig i ruller, der er spredt på arbejdspladsen og passer hele området af spær. Strimlerne kan lægges overlappende, til at udføre en fiksering ved hjælp af et klæbemiddel eller specielt hardware.

Nuancerne i udvælgelsen af træ til kasser

Ved udvælgelse af materialer til bærestrukturen under taget bør behandles med forsigtighed, og især træ. Ønskeligt installationen af lægten udførte nåletræ materiale, såsom gran og fyr. Det er let at forarbejde træ, som vil give fleksibilitet og styrke under drift af taget. Det er vigtigt at tage hensyn til kvalitet af materialet. Selvfølgelig ville det ideelle være den første kategori, men hvis økonomiske formåen fjerne en sådan erhvervelse, kan vi begrænse og anden klasse. Imidlertid er sådanne byggeelementer tidligere behandles med antiseptiske.

En anden væsentlig parameter valg - fugtighed. Hvis den indvendige formodes at beskytte i form af gips belægning, er det muligt at bruge luftfugtighed træ, der ikke overstiger 20%. Hvis du planlægger at installere kasser, hvoraf nogle vil have direkte adgang til luft, er det ikke udelukket brugen af træ vandindhold på mere end 20%.

Montering lægte sidespor på

Til montering saydingovyh paneler bør foretrække det en trækasse. Dette valg er begrundet i fleksibiliteten af det materiale, som ikke vil tillade det ydre dække for at deformere. Under installationen af elementerne er det vigtigt at observere ensartethed, der er, bør alle racket være i samme plan. Overflødigt mount udført beslag eller bøjler-konventionelle søm. Hvis basen er ujævn, derefter justere placeringen af rammen er mulig ved hjælp af kiler. Som en generel regel, er installationen lægte sidespor udført i trin på 20-30 cm. Men i hvert tilfælde er det nødvendigt at beregne denne afstand individuelt. Den større arbejdsområde, jo længere indrykning - er den vigtigste regel, at tagdækker føres i en sådan udformning.

Montering lægter under metal

Kompleksiteten af indretningen under metalrammen skyldes, at profilerne kan have forskellige korrugering og størrelse. Af den måde, sidespor i denne forstand er mere standardiseret. Hvis du planlægger at fast kasse, er det bedre at bruge brættet med en 3,2 x 10 cm parametre eller stænger af 5 x 5 cm. Fastgørelse sker tæt på basen i intervaller på 10 cm. En så kort indrykket skyldes, at bølgepappet er en af de hårdeste tagmaterialer . Følgelig skal installationen af strøer under metal tage hensyn høje belastninger struktur. Kan anvendes til fastsættelse søm 3 mm i tykkelse, mens deres længde skal være dobbelt tværsnittet af brættet. Et træk af rammen er monteret under metallet og den udbredte tilstedeværelse af metalbeslag til fastgørelse. Forskellige seler og hjørner udragende yderligere fastgørelsesmidler, den mest almindelige i tagene på stort område. Hvis du planlægger at et standard gavl system til et lille hus, er det meget muligt at styre strimler, som er knyttet til den fælles trin med søm.

Indstilling en blød taglægter

Enheden er et blødt tag er sandsynligvis den mest krævende og selv lunefulde visning af sådanne værker. Dette materiale placeres på en flad fast gulv, så kassen ville blive udført i to trin. Den første ramme er monteret. Dens funktioner vil være en del af et skridt skinner og ekstrem nøjagtighed. Endvidere er det beskyttende lag dannes glat på hvilken herefter og vil danne en blød tag. Hvis installationen af taglægterne kan udføres ved anvendelse af de samme stænger, i en yderligere dæk brug spånplade, krydsfiner eller andet træ-basismateriale med tilsvarende karakteristika. Den vigtigste ting at i første omgang det spær konstruktion er godt isoleret. Desuden skal enderne af basen afrundes til giver en glat overgang af dekorative tag.

Funktioner installation af plastkasser

Typisk som et alternativt materiale til metallister anordning anses. Træ er ikke altid muligt at opnå den nødvendige styrke, så den erstattes med profilen elementer. Men i nogle tilfælde er acceptabelt, og en plastkasse, som indebærer montering af nogle forskelle, men samlet monteringsteknik er den samme. Fikseringen udføres gennem hullerne i elementerne ved hjælp af bolte eller skruer. Men det specielle ved plast-paneler til kasser er, at deres design giver mulighed for mere sikker fastgørelse til spær ved hjælp af systemet slots. Der er forskellige modeller af sådanne elementer, som bør vælges specifikt til de særlige behov i taget.

Installation kontrobreshetki

Ved design, denne form for drejning er en meget gerne en traditionel ramme dannet af skinner eller brædder. Hovedvirkning forskel ligger i den ekstra amplifikationssystem ved isolering tagdækning. Vi har allerede bemærket, at designet skal omfatte tilstedeværelsen af isolering og damp uigennemtrængelig membran. Men i dette tilfælde funktionen af beskyttende barriere underlag stiger. Det er først lagt tagpap eller et andet materiale med lignende egenskaber, og derefter indstilling af lægten på spær over isolerende beklædning. arrangement af elementer og konfiguration kan være sparsom, og et fast stof. De vigtigste ting - at give plads nok under taget for at undgå kondens. Dette er især vigtigt, når fastsættelse af trælameller, hvor destruktive handlinger vedhængende fugt.

konklusion

En række materialer til tagdækning definerer kravene og spær systemet og til støtterammen. Til gengæld og installation af drejning ikke kan udføres uden at tage hensyn til udførelsen af forespørgsler til den endelige belægning. For eksempel metal decking kræve en højere grad af design amplifikation. I så fald er det vigtigt at levere kvalitet materiale til oprettelse af kasser, der kan modstå forvitring. For sidespor - tværtimod, fysisk styrke er ikke så vigtigt, og på forkant ramme fleksibilitet, og sikrer en korrekt udvalgte strimler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.