HjemlighedKonstruktion

Som en støttemur med hænderne opfyldt i dag?

På stationen, som har en bias og ganske indviklet relief, ofte arrangeret støttemur med hænderne, gør det muligt at oprette en særlig have til dyrkning af forskellige planter. Sådanne designs på flade områder gør det muligt at identificere den hævede del af haven, til visuelt at opdele det i separate funktionelle områder. det mislykkes således at danne gode betingelser for buske og træer i områder med højtliggende grundvand. Når en væg med deres hænder, i hvert fald, det viser den oprindelige topografi surround haven. Ganske muligt at kombinere en sådan konstruktion med en hætte i hjemmet, efter at have opnået stor æstetisk effekt.

Oftest udføres med sine egne hænder støttemur med en højde på ikke mere end halvanden meter. Det hører til den kategori af letvægtskonstruktion, så nyder utrolig popularitet med novice gartnere. Når byggeriet ikke kræver enorme økonomiske omkostninger - i modsætning til situationen med kapital terrasser. Sådanne strukturer kan være fremstillet af næsten ethvert materiale ved hånden. Imidlertid letvægtskonstruktion karakteriseret ved lav bæreevne, hvilket primært skyldes manglen på høj kvalitet fundament.

Den enkleste støttemur, med sine egne hænder bygget, kan gøres ret hurtigt, især hvis det er et træ struktur. Denne udførelsesform involverer anvendelsen af flade timber diametre op til 200 mm. Den nedre del behandles med særlig antiseptisk at beskytte strukturen fra forfald. Logs er drevet ned i jorden ved siden af hinanden. mindste dybde den bør være mindst fyrre centimeter, hvilket på sin side vil tillade konstruktionen at bære belastningen.

Meget mindre er arrangeret en støttemur lavet af sten, fordi det kræver en betydelig indsats og finansielle omkostninger. I dette tilfælde, du har brug for en kvalitet fundament, som kan modstå vægten af materialet og jorden angreb. Først skal du nødt til at forberede en skyttegrav gentage loop struktur. Næste støbt beton, og efter dens størkning lagt sten. En meget vigtig rolle ved metoden i murværk spillet, har en direkte indvirkning på styrken af hele strukturen. Eksperter anbefaler at opgive muligheden for at danne en cross-formede fuger. Det er bedst at bruge den klassiske måde, når leddene overlapper centrale del af et vist antal sten.

Også konstrueret støttemur med deres hænder er sjældent lavet af beton, som er et ansigt eller en mangesidet design. Denne udførelsesform forudsætter, at en pålidelig base som et bånd base. Strukturen kan være integreret eller kan bestå af separate elementer, således at det er muligt at tilrettelægge interessante arkitektoniske perler. Betonvægge ikke altid besidder den forstærkende ramme for derved at forbedre styrkekarakteristika for sømmene anbefales at styrke metaltråd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.