HjemlighedKonstruktion

Rekonstruktion af Yaroslavl motorvejen

I efteråret sidste år gennemført storstilet rekonstruktion af Yaroslavl motorvejen. Denne begivenhed er for moskovitter var velkommen. Genopbygning værker varede i omkring halvandet år, og skabte en væsentlig ulempe, men for at gøre dette var det nødvendigt.

Årsager til genopbygning

Kapaciteten af eksisterende linje var næsten opbrugt. Denne tydeligt viste konstant trafikpropper, der opstår selv i kapløb uden megen grund til at se. Længe ventede genopbygning af Yaroslavl motorvejen skulle resultere i en af Moskvas hovedfærdselsårer i den rette moderne look. Og en vis succes i denne retning er allerede gjort. De, der går her hele tiden, enige om, at tiden på vejen begyndte at forlade næsten halvdelen.

Hvad er der gjort

Rekonstruktion af Yaroslavl motorvejen Planen indebærer oprettelsen af et fast bessvetofornoy trafik zone. Og sådan et band længde på omkring 12 km, er der nu. Det strækker sig fra den tredje ringvej til ringvejen, rejsen tid på denne del af banen tager mindre end en fjerdedel af en time. Til dette var det nødvendigt at fremstille en stor mængde arbejde på opførelsen af overflyvninger over vejkryds og side overlappende omveje. Den mest markante objekt her er blevet en moderne overføring i krydset med Avenue Malygina. Desuden gennemførte rekonstruktion af Yaroslavl motorvejen omfattede oprettelsen af en separat særlige kørebaner til den kollektive trafik. Ikke glemt, og fodgængere over vejen blev rekonstrueret tre underføringer i tillæg til allerede eksisterende. Accepteret til udførelse arrangement med rekonstruktion af Yaroslavl motorvejen: den maksimale losse de vigtigste vognbaner på motorvejen. Til dette formål er det lagt mere end elleve kilometer perifer redundante passager. Udstyret med flere store tur parkeringspladser, arbejde i denne retning er endnu ikke udfyldes fuldstændigt.

Hvad mangler at blive gjort

Den udførte rekonstruktion af Yaroslavl motorvejen i væsentlig grad vil stabilisere bevægelsen på motorvejen inden for bygrænsen. Men projektet kan ikke betragtes som helt afsluttet. Yaroslavl motorvejen, går i nordøstlig retning, giver forbindelser til mange byer i Moskva-regionen, og strømmen af trafik i begge retninger er meget intens. Og gøre her for at være meget mere. Især betydelige problemer efter Ledet rekonstruktion begyndte at dukke op ved afgangen fra byen. Efter at have krydset ringvejen antal baner ved den Yaroslavl forbliver uændret, og motorvejen på dette sted allerede. Her en såkaldt "flaskehals", hvor det hele tiden produceret syltetøj. Og dette er blot et af de områder, der kræver indgriben. Det andet trin i genopbygning betyder udfører arbejder til 47 kilometers kørsel. Ifølge planen, afsluttede dette afsnit bør være i slutningen af 2015. Works er i øjeblikket i gang aktivt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.