Sport og FitnessOpbygge muskler

Push-ups med deres næver og fingre

Push-ups på næver - en meget populær øvelse blandt både mænd og kvinder. Med deres hjælp, først danne en smuk lindring af arme og skuldre, og den anden de tillader at stramme brystet og give det en pæn form. Hertil kommer, at denne øvelse styrker hånden, gør fingrene mere fast, er det meget vigtigt at dyrke forskellige kampsport.

Push-ups i princippet, herunder push-ups på næver gøre med forskellige overflader. Mest af alt - fra gulv og vægge. På håndfladerne stadig kan vrides fra bænken, men de næver til at gøre det simpelthen ikke er meget praktisk.

Push-ups fra væggen lettere. Belastningen er på minimum hænderne, behøver sådanne øvelser ikke kræver nogen fysisk kondition, men også effekten af en sådan uddannelse er langt mindre.

Pushups er mere nyttige, men utrænet person, er usandsynligt, at komme væk fra gulvet mere end 2-3 gange. I dette tilfælde de første par klasser bedre push-ups på hænderne, og først derefter, når hænderne bliver stærkere, gå til næver. Den anden mulighed for begyndere - pushups, hvilende på sine knæ.

Den startposition til push-ups på næver liggende på gulvet med benene udvidet langs kroppen og forbundet sammen, hænderne foldet i næven, placeret lidt bredere end skulderbredde. Når du udfører øvelserne fødder skal hvile på tæerne, skal kroppen være strakt, hals lige, er dine albuer bøjet i en vinkel på 45 grader i forhold til kroppen. Hvis du smider det ene ben over det andet - vil øge belastningen på dine hænder, hvis de arrangerer - vil falde. Det er vigtigt at sætte hånden - knytnæve bør være baseret på gennemsnittet og kno af pegefingeren. Mest sandsynligt, Knuckle navnløs vil også berøre gulvet, men at stole på det ikke er nødvendigt.

Bedre at starte med 5-10 armbøjninger. Og gradvist øge dem inden for en til to uger. Det er bedre at gøre et par sæt af 10-15 gange end én gang - 30-40 gange.

Hvordan man laver motion mere effektive? Opret en ekstra byrde. Fjern ben over det andet, som nævnt ovenfor, eller push-ups på én hånd. I dette tilfælde hele kropsvægten hviler på den ene side, er der en stor belastning på pressen, triceps og brystmuskler. Denne øvelse kræver en lang praksis og en god følelse af balance, i en snæver vending, kan du åbne dine ben til at skubbe-ups, når de ikke er fyldt op i den ene side. For vægte kan sættes på bagsiden af en pandekage, eller en konstant belastning (op til sukker pose).

En anden variant af kompleksitet, øvelser - push-ups på næver med bomuld. I dette tilfælde er personen ikke kun træner styrke og udholdenhed, men også den hastighed af respons, at den kunst klasseværelset er lige så vigtig som en stærk og stærke muskler. Afhængig af natrenirovannosti engageret, kan bomuld ske bag ryggen, foran, eller endda flere gange.

Når mestrer knytnæve pushups, er du klar til pushups på hans fingre. Disse øvelser er en af de sværeste, men også en af de mest effektive. Hele vægten af kroppen, og det er 60-80 kg, hviler på to fingre. Intet under, at efter et par uger af øvelser fingre er solid som en klippe, og den kraft af virkningen på stigningen i flere gange. Udgangsposition til denne øvelse er den samme som med pushups på håndfladerne. Da de første lektioner er bedre at stole på alle 10 fingre, og kun i sidste ende forlade 2. Overdreven belastning på den første dag kan det medføre personskade.

Til musklerne blev undersøgt grupper jævnt, kan du ændre placeringen af kroppen, for eksempel sætte fødderne på en bænk eller stå, så de var over hovedet under push-ups med deres næver. Fordelen ved denne ændring vil være enorm. Når forskellige kropsstilling svinge forskellige muskelgrupper og dermed kroppen tager form af ensartet ved toppen og bunden af pressen. Stand kan tjene som ikke blot en bænk, men en seng, en stol, eller en passende højde stol.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.