SundhedPlastikkirurgi

Alexandra Rachelle: Biografi og Historien om Transfiguration

Alexandra Rachelle er en figur, for at sige det mildt, ikke almindeligt. På trods af manglen på tilstrækkelig uddannelse brød hun ind i plastikkirurgiens verden og tegnede sig ikke kun almindelige kvinder, men også stjerner. Hun er ikke bange for at lave sensationelle udtalelser og uden tøven afslører andres hemmeligheder. Og Alexandra indrømmer at hun føler sig ung og fuld af styrke i hendes 47!

Ekko fra barndommen

Alexandra Rachel, hvis biografi er dækket af mange hemmeligheder, blev født den 5. november 1966 i en intelligent familie. Min mor var advokat, min far var professor. Scorpio ved Zodiacs tegn, hun vidste fra den tidlige barndom, hvad hun ønskede at opnå i dette liv. Allerede i skolen blev Alexandra afhængig af "business": hun købte ting for penge sparet efter morgenmad, og så solgte dem til en højere pris. Ifølge Alexandra selv var hun til en alder af ti år en ægte engel, for hvilken forældre ofte hørte varme ord om deres datter. Allerede ved fødslen var det klart, at Alexanders tiltrækning ikke blev fornærmet.
Alt skiftede om et øjeblik. I en alder af elleve begyndte Alexandra 's skønhed at forsvinde, og da hun var 18 år gammel, forsvandt hun helt. På den tid havde den unge pige en vægt på 85 kg, hvilket førte til hendes alvorlige depression. Som Rashel selv indrømmer, så hun i en alder af 18 som en gris: stikkede øjne, en dum næse, slørede øjenlåg og smalle læber. Det var de træk, der gjorde Alexandra's øjne ser tunge og vrede ud.

Vanskelig ændringstidspunkt

Real angst Rachelle følte sig til 23 år. På denne alder havde alle sine venner allerede fået en anstændig liste over herrer, og nogle endog giftede sig, mens Rachelle selv var alene. I sin retning så ikke en eneste fyr, som endnu mere inspirerede tilliden til sin egen afsky. Det er ikke overraskende, at Alexander snart begyndte at forfølge et mindreværdskompleks. Pigen blev meget nervøs og græd konstant, og da der ikke var tårer tilbage, kom aggressionsdagen. Plus, Alexander mistede venner, helt unødvendig og glemt. Vejen ud af situationen blev fundet uventet - plastikkirurgi! Den første operation mislykkedes. Fra den grimme ælling Alexander Rachel, hvis biografi er af interesse for mange kvinder i dag, er det blevet en endnu mere grim skabelse. Bivirkninger passerede ikke hende forbi, og meget snart fortalte hun beslutningen om at stole på indenlandske specialister.

Afrejse i udlandet

Da Alexandra Rashel før operationen ikke kunne prale af et ideelt udseende, efter at hun endda forbød sig selv at gå i spejlet, så hun kun en vej ud - at tage til udlandet. Snart blev der samlet op, billetten blev købt, og flyet lovede at tage Rachelle til en lys fremtid. Fanget i et fremmed land fandt Alexandra først et job og begyndte at spare penge til en ny operation. Når det nødvendige beløb er ophobet, faldt hun igen under kniven. Denne gang gik alt fint, og engang senere følte Rachel endelig at være attraktiv. Et par år senere fra det tidligere udseende var der ikke noget spor tilbage (dette øjeblik blev forfulgt af et par operationer). Rachelle trådte dybt ind i et nyt liv, først og fremmest at forstå - du kan stole på dit eget udseende kun til herrer!

Moderne liv

I dag er Alexandra Rachelle, en plastikkirurg, i hvis sjæl hun vågnede i sin ungdom, en succesfuld kvinde, en glad kone og mor til en attraktiv dattermodel. Hun erklærer offentligt, at på trods af det enorme antal store klinikker i plastikkirurgi, for at hjælpe en kvinde til at blive smuk og tro på sig selv, er i stand til en. Kun kompetente mestere, der har viden og kærlighed til at gøre arbejdet, skal arbejde på udseendet af de smukke skabninger, ellers kan alt dreje sig tragisk.

På trods af at Alexandra Raschel, hvis biografi er af interesse for både mænd og kvinder, beskæftiger sig med hendes hovedvirksomhed - udviklingen af en plastikkirurgi klinik fandt hun tid til at oprette et ægteskabsbureau. Alexander selv forklarer dette ved ikke at være i ledighed. Når hun ikke kan finde et job i klinikken, går hun på jagt efter en hobby. Takket være sit bureau fandt Rachelle en livspartner. Det var hendes alder. Før brylluppet med sidstnævnte, Alexandra Rachelle, en plastikkirurg, hvis biografi var meget underholdende, drejede sig om unge gutter, men meget snart indså, at dette ikke kunne fortsætte mere. Kendskab til den kloge mand, der blev den valgte Rachelle, tillod hende at gøre et skridt i et nyt liv.

Om plastik

Alexandra Rachel, hvis biografi viser, at en kvinde simpelthen må tro på sig selv, siger - plast kan redde enhver situation. Hun rådgiver kvinder så tidligt som muligt for at rette fejl i naturen eller mangler, der er kommet med alderen. En kender inden for plastikkirurgi, ved Rachel sikkert: Jo mere du afbryder øjeblikket for transformation, jo mere smertefuldt vil transformationen være. Og til en sådan kvindes ord, og virkelig, er det værd at lytte!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.