Kunst og underholdningFilm

Hvem ventede på Bilbo Sækker i Lonely Mountain? Møde med frygtelige Smaug

Takket være den britiske forfatter J.r.r. Tolkien i midten af det XX århundrede, har der været stor interesse for genren høj fantasi. Men i de 20 år før offentliggørelsen af den berømte bog "The Lord of the Rings", i 1937 udgav Tolkien historie, skrevet til sine børn, om eventyr af Bilbo Sækker hobitta. Forfatteren selv har endnu ikke mistanke om, at i sidste ende vil komme i denne eventyr.

Begyndelsen af den berømte episke af Midgård

Novel "Hobbitten" er skabt i samarbejde med børn af Tolkiens. Han kom op med historien og hjælpe børnene til at tegne et kort over Midgård - et fantastisk land, hvor de bor sammen med hobbitter, dværge, elvere, mennesker og mange andre mystiske og magiske væsner.

I denne fortælling, som beskrev de fantastiske eventyr af Bilbo Sækker, den første forekomst af mange af de centrale figurer i det følgende alvorlige og endda tragiske historier om Middle Earth - "Ringenes Herre" "Hobbitten" - er en glad Disneyland fortid, hendes sidste sorgløse dage før den fremrykkende trussel.

Den vigtigste intriger af bogen var spørgsmålet om, hvem ventede på Bilbo Sækker i Lonely Mountain. For lang tid siden, dværgene løb tør for livsfare - de blev angrebet af den sidste dragen af Midgård - Smaug. Men disse tragiske begivenheder indtraf et århundrede siden (nisser er kendt for at leve i lang tid), så alle var overbevist om, at en forfærdelig monster, som ødelagde store Dwarven kongerige langt var væk. Hvis der på denne triste historie allerede vidste Bilbo Sækker ... Hvem ventede på ham i hulerne under bjerget, havde han ingen anelse om hvorfor, og blev enige om en skør eventyr - gå på en lang vandretur i selskab med dværge.

Hobbitter, dværge, elvere og andre fantastiske væsener

At tale om, hvem der venter på Bilbo Sækker i Lonely Mountain, er du nødt til at stoppe og dens satellitter. Tolkien tog sine figurer (med undtagelse af hobbitter) skandinavisk, Old English og finske epos. Elvere, dværge, orker, trolde, drager var deres hovedpersoner. Tryllekunstner Gandalf at en af grundene sin slave vælger satellitter dværge er Bilbo, Tolkien kunne lide den skandinaviske øverste gud Odin. Denne tanke bedt sin gamle postkort, som en stor, gammel mand i en lang frakke, en spids hat og en stok i hånden blev afbildet. Det er i denne, og vi ser nu den store tryllekunstner af Midgård.

Rejsen af Bilbo Sækker: vandretur til Ensomme Bjerg

Plottet i historien om eventyr af den hobbit-eventyrer er enkel: han hyrede nisser at marchere til hans forladte mange år siden, riget under bjerget. Gandalf præsenterer ham som en stor angriber, i stand til at snige sig nogen steder. Faktisk Bilbo - meget almindelig hobbit, der fører et stille og målt liv. Det eneste, der adskiller det fra den anden fyr, at denne trang rejse. Det var hende, der førte ham til at gå i gang med eventyret. Hvis først dværgene behandlet deres korte statur følgesvend med mistro og en vis grad af foragt, udtalelsen om det gradvist ændret. Hobbit reddet dem fra kløerne på de frygtelige væsener af den mørke skov, været med til at flygte fra Elven fængsel og løse gåden om en hemmelig dør, der fører ind i Ensomme Bjerg. Gandalf valgte bevidst Bilbo. Det har længe været at se de små mennesker, han indså, at hobbitter har opfindsomhed og mod.

frygtelige hemmelighed

Så der ventede på Bilbo Sækker i Lonely Mountain? Når, gennem humor lykkedes hobbit dværge til at åbne den hemmelige passage til hans forladte kongerige, blev de sendt til spejder Bilbo. Ifølge aftalen, det var ham, der skulle hjælpe med at få deres største skat - et levn fra nisser - sten Arkenston.

I statskassen - et stort rum fuld af guld og værdifulde genstande, hobbit rædsel så en sovende drage. Det var en stor Smaug, taget i besiddelse af rige dværgene beneath bjerget. Bilbo vidste ikke noget om drager, fordi de længe har anset for at være uddød, og han havde ingen idé om, at det er den mest geniale skabelse af verden, der har den gave af hypnose. Outsmart Smaug kunne, ved hjælp af hans to svagheder: kærligheden til gåder og forfængelighed. Det er på dette og spillede Bilbo, som til sidst lykkedes at glide hele dragens hule.

Skærm tilpasning af Tolkien. Hvem spillede Smaug?

På bøgerne "far til fantasi" mere end en gang forsøgt at lave en film, men filmversionen blev til sidst genkendt af praktisk taget umuligt. Det er, hvordan det blev tænkt før årsagen til Piter Dzhekson tog. Han tog sin trilogi "The Lord of the Rings", er verdensberømt og genoplivet interesse i arbejdet i Tolkien. I 2012 Jackson præsenterede sit nye arbejde - den første del af en trilogi om eventyr af Bilbo, filmen "Hobbitten:. An Unexpected Journey" Takket være sit arbejde publikum ved nu, der ventede på Bilbo Sækker i Lonely Mountain, og hvor forfærdeligt var denne karakter.

Smaug i filmen skabt ved hjælp af en speciel teknologi af motion capture. Det spillede og stemme af skuespilleren Benedict Cumberbatch. Dragen var så skræmmende, ikke blot en formidabel og dødbringende, men ikke uden en form for nåde og charme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.