FormationFAQ uddannelse og skole

For enhver computing behov for en ligebenet trekant højde

Trekant - en af de vigtigste tal i geometri. Accepterede giver direkte trekanter (en, hvis vinkel er lig med 90 0) og ostro- stump (vinkelværdi under 90 eller 0, henholdsvis), ligebenet og ligesidet. I beregningerne anvendes forskellige former for grundlæggende geometriske begreber og værdier (sinus, median radius, vinkelret, etc.)

Temaet for vores forskning vil være højden af ligebenet trekant. Dyk ned terminologi og definitioner, vil vi ikke kun kort betegne de grundlæggende begreber, der vil være nødvendige for at forstå essensen.

Så er en ligebenet trekant anses for at være en trekant, ved hvilken værdien af de to parter udtrykte det samme antal ene (parternes ligestilling). Ligebenet trekant kan være akut-vinklet og stump, og lige. Det kan også være ligesidet (alle sider af figuren er lige i værdi). Ofte kan du høre: alle ligesidede trekanter ligebenede, ligebenet, men ikke alle - ligesidet.

Højden på en trekant betragtes som den vinkelrette faldt fra hjørnet på den modsatte side af figuren. Det fungerer som et medie segment trækkes fra formen af vinklen ved midten af den modsatte side.

Den bemærkelsesværdige højde på en ligebenet trekant?

  • Hvis højden, faldt på den ene side, det er medianen og bisector, så trekanten er ligebenet overvejes, og omvendt: trekanten er ligebenet, hvis højde sænkes med en af parterne er både bisector og median. Denne højde kaldes det primære.
  • Højde sænkes ned på den side (lige) sider af en ligebenet trekant, er identiske og danne to lignende tal.
  • Hvis du kender højden af ligebenet trekant (som, ja, alle andre), og den side, hvor denne højde er sænket, er det muligt at kende det område af polygonen. S = 1/2 * (c * h c)

Sådan bruger højden af en ligebenet trekant i beregningerne? Egenskaber det holdt til sin base, gør følgende påstand holder:

  • Den grundlæggende højde, bliver både medianen opdeler bunden i to lige segmenter. Dette giver os mulighed for at kende størrelsen af basen arealet af trekanten dannet af højden, osv
  • Som den vinkelrette højde ligebenet trekant kan betragtes som en part (ben) i den nye retvinklet trekant. At kende værdien af hver af parterne, baseret på Pythagoras 'sætning (den velkendte forhold af benene og hypotenusen kvadrerede værdier) til at beregne den numeriske værdi af højden.

Hvad er højden af trekanten? Generelt en ligebenet trekant, som vi har brug for højden, ikke ophører med at være det i deres essens. Derfor skal du ikke miste deres relevans for ham alle de formler, der anvendes i disse tal, som sådan. Det er muligt at beregne højden af længde, vinkler og vide hånden, størrelsen af parterne, og den side område, samt flere andre parametre. Højden af trekanten er lig med et bestemt forhold af disse værdier. Giv dig selv den formel giver ikke mening at finde dem let. Hertil kommer, at have et minimum af information, kan du finde de værdier og først derefter gå videre til at beregne højden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.