FormationFAQ uddannelse og skole

GEF anden generation af grundskolen: hvad har ændret sig?

Det faktum, at folkeskolen er et vigtigt trin i disciplens liv - et indiskutabelt faktum. Mange forældre, og at skjule læreren indtil for nylig troede, at det vigtigste i denne fase - at lære barnet at overveje, skrive og læse. Kontrol studerende succes var, hvor godt han har lært de færdigheder givet til ham af en lærer.

Men siden 2010 har situationen ændret sig, som i Rusland i alle skoler begyndte at operere GEF anden generation, primær skole først deltog i dette eksperiment. Den væsentligste forskel mellem disse standarder fra den tidligere orientering er primært på den personlige udvikling af den studerende og indgyde sine evner for praktisk anvendelse af viden.

Først og fremmest, lærere, ansat GEF anden generation af grundskolen, ved hjælp af den aktivitet tilgang, dvs. uddannelse, under opførelse på erhvervelse af viden ved at løse videnskabelige og kognitive eller praktiske problemer. Test din viden vil blive gennemført nu er ikke den sædvanlige måde at løse noget, skrive eller læse, disse standarder er designet til at bestemme, hvor godt barnet er i stand til at anvende den erhvervede viden i praksis, hvilket er vigtigt for yderligere skolegang midten og senior niveau, og for fremtiden for livet i almindelighed.

Et andet vigtigt punkt er at øge studerendes beskæftigelse efter skole. Klasser ekstra undervisning gives et par timer om ugen. Det betyder ikke, at børn allerede deltager klubber, bør de give op og kun beskæftige sig med, hvad læreren siger. Dette krav gælder for de studerende, der ikke har ansat i deres fritid, og giver forældre til ikke at bekymre sig om, hvor deres børn tilbringer tid. Således GEF anden generation af grundskolen giver eleverne mulighed for at udvikle talentet til rådighed for ham eller bare gøre, hvad han kan lide.

I overensstemmelse med den modernisering af uddannelses- og der var et nyt program kaldet "Den langsigtede grundskole", GEF , hvor at gennemføre. Dette er en af de bedste sæt lærebøger i dag, hvilket er næsten helt i tråd med moderne krav til viden om skolebørn.

Før du begynder at arbejde på dette program, vil lærerne være særlige kurser. De nye standarder vil også bidrage til at forbedre den materielle basis af skoler. Yderligere klasseværelser skal være udstyret med den nye teknologi, der er nu, desværre er der ikke alle steder, især når det kommer til skoler på landet.

For lærere specielt designet tematisk planlægning "Forventninger folkeskole", hvilket letter opgaven med at udarbejde undersøgelser på sættet. Den grundlæggende forskel med dette program er at informere, i højere grad på selvstændigt arbejde af studerende. Hvis du tidligere har afsluttet viden læreren skal "investere" i en elevs hoved, nu de studerende har brug for at tilegne sig viden i sig selv, og dermed aktivere kognitiv aktivitet og øge motivationen for at lære.

Det kan konkluderes, at GEF anden generation af folkeskolen allerede med succes er blevet anvendt i praksis, og du kan se de første resultater af dette. Mange forældre er bange for sådanne standarder, for det meste, fordi de selv har lært forskelligt, og tilpasse sig en anden måde at lære det er vanskeligt at forhindre eller konservatisme. børn i denne alder bør dog være mobil, klar til forandring, og i alle situationer bør være i stand til at finde en ærefuld vej ud. Udviklingen af disse kvaliteter, og instrueret de nye standarder, som begyndte at operere i skolen. Ud over grundlæggende viden, er det vigtigt at udvikle de personlige egenskaber hos barnet, så senere var han i stand til at navigere den omgivende virkelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.