FormationFAQ uddannelse og skole

"GEF - en grundskole" - en ny base garmnichnogo udvikling af elevernes

Indtil september 2011, mange folkeskoler arbejdede på den grundlæggende pensum, udviklet i 2004. Men en massiv skift i delstaten pædagogiske standard for grundskoleuddannelse ( "GEF - Elementary School") indstillet skole institutioner på behovet for at udarbejde nye læseplaner. Udvikling af en ny studieordning for folkeskolen er baseret på følgende dokumenter:

  • Sanpin fra 29.12.10 år №189;
  • GEF - Elementary School fra 06.10.2010 år №373;
  • Bestil fra 26.11.10 №1241, Ministeriet for uddannelse og videnskab i Rusland.

"GEF - Primær" opstiller nogle generelle krav til en ny læseplan for yngre elever, hvor uddannelsen del bør være mindst 80%, de resterende 20% af den pædagogiske proces deltagerne kan danne deres egen. Således af 21 timer bindende læseplan for junior 4 timer for at være dannet af deltagerne i indlæringsprocessen.

Den nye tekst "GEF - en grundskole" ingen yderligere vejledning om dannelsen af det antal timer af fritidsaktiviteter, samt muligheden for dens finansiering. Men i punkt 17 i dokumentet hedder det, at manglende evne til at gennemføre fritidsaktiviteter, kan du bruge funktionerne i andre uddannelsesinstitutioner (såsom sportshaller og kulturinstitutioner). Den samme del af "GEF - Elementary School" giver en række kurser, fritidsaktiviteter og andre fritidsaktiviteter af studerende.

Den nye udgave af "GEF - Elementary School" fælles markedsordning indeholder også bestemmelser om vedligeholdelse af installationen af den frie del af pensum, der bestemmer:

- grundig undersøgelse af nogle af de krævede kurser;

- Yderligere lektioner om interesse studerende, herunder etnisk kultur, moderne musik og andre områder.

Således, "GEF - Elementary School" hævder, at fritidsaktiviteter er obligatorisk for grundskoler. Hun bliver nødt til at finde bekræftelse i den obligatoriske skole pensum, men ikke medtaget i kernen pensum, og dermed kan dens mængde ikke afspejles i undervisningen belastning timer. Hertil kommer, den nye version af dokumentet omfatter indholdet af den officielle pensum, deltagerne dannede den grundlæggende pædagogiske proces, nemlig den ekstra tid til at studere fag "interesse" og dybdegående undersøgelse af nogle yderligere elementer.

Generelle mål for uddannelsessystemerne studerende og deres åndelige og moralske udvikling af den nye grundlæggende plan er klassificeret på flere måder, afslører samtidig åndeligt moralske essensen af Den Russiske Føderations borger. For det første er uddannelse af patriotisme, statsborgerskab, respekt for menneskerettighederne og de frie individuelle ansvar, og for det andet, er det at hæve etisk kultur og etisk bevidsthed, for det tredje, er uddannelse af skabende holdning til arbejde, liv og læring, udøvelse af magert og omhu, for det fjerde, at fremme respekt for miljøet, naturen, udvikling af miljøbevidsthed. Og i sidste ende - det er jagten på skønhed, æstetisk uddannelse, dannelsen af erklæringer om æstetiske værdier.

Utvivlsomt, programmet "GEF - en grundskole i det 21. århundrede" - er den mest hensigtsmæssige form for uddannelse af den yngre generation, i form af videnskabelige og teknologiske fremskridt og moderne række af generationer. Du er nødt til at tage sig af fremtiden er nu, og den grundlæggende plan er forudsat at hjælpe lærere i grundskolen og forældrene til de fremtidige borgere i Den Russiske Føderation. Denne tilgang gør det muligt at dyrke en ny generation af uddannede og harmonisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.