Nyheder og SamfundNatur

Vand mider: sorter, især fare for mennesker

Alle ved, at der er mider, der lever i skovene og repræsenterer en betydelig fare for mennesker. Deres pårørende, der bor i menneskelige Boliger, også levere en masse besvær. Der er mider, der forårsager skade på den nationale økonomi: de ødelægger planter og dyr parasitter.

Underklasse mider fik en virkelig formidabel ry ... Nogle arter er så dødbringende, at en person tager alle mulige foranstaltninger for at fjerne dem. Men på hvilken side den fordel i denne århundreder gamle krig - indtil det store spørgsmål.

På baggrund af pårørende med et ry for hensynsløs morder og uforgængelige skadedyr mider vand synes næsten harmløs. Mange mennesker har ikke hørt om denne gruppe. Vores artikel vil hjælpe til at udfylde dette hul, og til at fortælle om de særlige forhold i livet for disse dyr.

generelle oplysninger

Den første, om hvad det er nødvendigt at fokusere, - arter. Nogle tror fejlagtigt, flåter insekter, men dette er ikke tilfældet. De er spindlere.

Familien er det internationale navn Hydrachnidae. Hele livet af disse mider er forbundet med et vandigt medium, men i vaner, er de mere ligner terrestriske spindlere end andre vandlevende organismer.

udseende

Overvej udseendet af vand mider. Billeder med til at præsentere det visuelt.

Som alle spindlere har fire par ben. Afrundet krop består af maven og den relativt lille hoved. De fleste medlemmer af gruppen er lille i størrelse, op til 2-3 mm.

Som regel kroppen af lyse farve, fra lys gul til rød. Nogle arter af vand mider udsmykket.

Chelicerae (underkæbe) udviklet og palps (nogoschupaltsa kæbe) er forsynet med børster eller kroge. Hos voksne benene er meget længere end legemet og forsynet med børster nødvendige bevægelse i vandet i.

Flåter har to eller fire øjne. Ifølge forskerne, de har fremragende syn, som hjælper dem med at navigere selv i mørke vand.

Kig nærmere på, hvordan vandet ser en mide kan kun være under mikroskop. Men ophobning af parasitter på værten kan ses med det blotte øje. For eksempel, røde pletter på bagsiden og siderne bug-skatere - det er ikke noget som larverne af kolonien.

Jagt & Fødevarer

Det meste af vandet mide - fremragende jægere og rovdyr. De lever af zooplankton, undertiden angribe og andre hvirvelløse dyr. Nogle typer af parasitter, mens andre foretrækker indfødte planter og efterladenskaber.

De fleste parasitære arter lever af vandinsekter, nogle skadelige for skaldyr. Parasitisme af denne gruppe af vand mider i de fleste tilfælde ikke bære en dødelig trussel mod ejeren imidlertid gør skade på hans helbred, det påvirker den måde at leve på, og reducerer ulejligheden.

levested

Blandt de vandplanter i lavvandede ferskvand møder en bred vifte af vand mider. Oftest er disse dyr bosætte sig i søer, damme, sumpe og floden backwaters, i det mindste i det rindende vand i floderne, og selv de flerårige skov puljer.

Fælles repræsentanter for denne gruppe næsten overalt. Et meget lille antal arter, der kan overleve i saltvand.

fysiologi

Alle typer af vand mider indånder ved at absorbere oxygen opløst i vand legemsoverflade. Tærskel krævede koncentration er meget lav. Selv hvis en million dele vand udgør kun en del af ilt, nok til at mider. På grund af denne overlevelse i forurenet vand er meget høj.

Mider udvikle sig til metamorfose, dvs. larverne er meget forskellige fra voksne i udseende.

Den lette kryds vises med seks ben. De fleste arter er parasitiske i larvestadiet. Så larverne vil have en kompleks livscyklus. Den består af tre juvenile fase. Larven forpupper sig, senere at blive en nymfe. Nymfe er mere lig den imago, og dens levevis er mere mobile. Begynd de første forsøg til selv at tilpasse sig omgivelserne, for at lære jagt færdigheder. Efter nogen tid, også, nymfen bliver til en puppe og derefter at blive voksne.

Fuldtudviklede det meste af tiden i en tilstand af inerti, fastgørelse til et dyr eller værtsplanten og eksisterende på hans bekostning. Den gratis svømning kan kun se voksne vand mider.

Hvem er Gladyshev?

Ved vand mider ofte fejlagtigt rangerer som en anden usædvanlig skabning. Faktisk Gladyshev er vand bugs. Hans måde at leve på er magen til den, der fører vandet edderkop, en stor del af livet bug-Gladyshev også holder i reservoirerne. Men disse væsner er ikke komponeret selv fjernt beslægtet.

Hvordan man ikke skal forveksles? Estimere størrelsen og tælle benene. Gladysh større, og det har kun 3 par ben.

I de senere år er denne insekt er nittet opmærksomhed af aktive brugere af netværket. Mange ressourcer spredes hurtigt skabe falske nyheder om livsfare Gladysh angiveligt i stand til at droppe rask person på bare to dage. Årsagen var en ejendommelig træk ved disse skabninger. Foto han med et kuld af æg på bagsiden ser meget usædvanligt, men fordi mange tror på og ledsagende billede fantastisk tekst.

Men der var ingen fare for dette væsen er ikke for mennesker. Men ved enhver lejlighed savnet i hans hænder er ikke nødvendig - samt mange fætre, bugs, kan det gøre ondt bid, hvis de føler, at han eller hans børn er truet.

Risiko for vand mide til mennesker

Ikke farligt for mennesker, og otte-benede indbyggere i damme. Blodmider er ikke i stand eller til at bide, endsige trænge ind i huden. Denne familie spiser vegetation og plankton. Parasit arter er ikke interesseret i mennesker, også.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.