Nyheder og SamfundNatur

Interessant, mens nogle fugle ankommer i foråret den første?

Hvilke fugle forår ankommer først? Måske er svaret på dette spørgsmål kan være af interesse som en nysgerrig voksne og nysgerrige småbørn. Så hvem er disse fugle, der kan siges at bringe forår i deres trætte vinger?

§ 1. Hvilken slags fugle kan kaldes vandrende?

Hver uddannet person ved, at fuglen - en varmblodede skabninger. Kropstemperaturen af gennemsnitligt 41 grader Celsius. Teoretisk kan de være aktive på alle tider af året. Men i koldt vejr, de har brug for mere mad, så mange er bogstaveligt talt tvunget til at forlade deres hjem med fremkomsten af koldt vejr og gå til varmere himmelstrøg til vinteren. De første fugle, der ankommer i foråret, så at sige blevet en garanti for, at vinteren er ovre, og varmen er uundgåelig.

Generelt er antallet af trækfugle afhænger af, hvor meget af området i form af deres forskellige fødevarer i sommer og vinter. Af de byer og skove fugle flyver omkring halvdelen, og indbyggerne i marsken, marker og damme forlader deres hjem i meget større mængder. Dette er forståeligt, fordi hvis vinteren i de besatte områder har en chance for at finde resterne af korn og brød, insekter, de kan ikke finde.

Hvis vi taler om, hvad fuglene ankommer i foråret den første, for ikke at nævne krager, ænder, stære og zelenushek. De betragtes forløberne for tilbagetrækning og ankomsten af vinterkulden længe ventede forår.

§ 2. De Råger er ankommet!

Denne art er meget let at forveksle med krager. Af den måde, mange af os gør, især hvis fuglene er højt oppe i træerne. Men husk forskellen er ganske enkel: kragerne altid bo for vinteren, men de råger flyver. E. Det viser sig, at om vinteren, er vores by beboet af kun den første, men det andet vises senere.

Af den måde, hvis det, de første fugle ankommer i foråret, så spørg repræsentanter for den ældre generation, som vores bedsteforældre, de vil ikke tøve med at blive kaldt råger. Deres tilbagevenden er altid betragtet som ankomsten af foråret og varme. Det er af denne gode nyhed, de havde et ry for kæledyr, de altid forsøgt at fodre og særligt velkomne lykkeligt i deres haver og frugtplantager.

At vide, hvad fuglene kommer først, lidt. Det er tilrådeligt også at stifte bekendtskab med nogle af deres egenskaber.

For eksempel behøver du nogensinde hørt om den såkaldte "hvide næb" på råger? Kilden til navnet kommer fra de gamle tider, hvor ploughmen og derefter traktor, løsne jorden begyndte med ankomsten af foråret. Rook var deres ikke-udskiftelige følgesvend, fordi, ligesom arbejderne selv, blev han involveret i en omhyggelig affære, rive ud af landet af insekter - biller, larver, edderkopper og insekter. Det er derfor, sløring på grund af den konstante lappeløsninger, har dannet en råge 'hvid næb. "

Rooks, ligesom alle fugle af familien Raven, meget klog og slagfærdig. Takket være deres pleje, de lærte at lave smør og mælk tilbage i pakken, samt blødgøre gammelt brød i vandpytterne.

§ 3. Hvilken fugl foråret ankommer først? Ænder, selvfølgelig!

Repræsentanter for disse fugle, som, ja, og gæs, vi venter med stor forventning. Og i det tidlige forår i gaderne, og så kan du møde mennesker, der forsøger at se nogen højt i skyerne. "Se, ænder tilbage - de vil lægge mærke til. - Ended derfor vinter ".

Hvis vi taler om, hvad fuglene ankommer i foråret først, og nævner som eksempel ænderne, kan vi ikke dykke ned i de særlige kendetegn ved deres fysiologi. Hvorfor har de ikke frygte det kolde vejr? Sagen er, at der ikke er nogen ænder i benene blodkar og nerver. Dette er, hvad giver dem mulighed for helt komfortable føler, svømme i den frosne vand om vinteren og gå gennem sneen og isen uden problemer. Af den måde, på grund af de samme svømmehud fødder, ænder er i stand til at bevæge sig hurtigt nok.

Men det er ikke alt. Duck fjer er vandtætte fede belægning, der giver dem mulighed for at slippe af sted med i den sandeste betydning af ordet. Ikke hver eneste af os ved, at ænder quacking under passende betingelser ekkoer. En sådan funktion få kan prale.

Af den måde, afhængig af køn, mandlige ænder kaldte Drake-kvindelige ænder - ænder og deres unge afkom - ællinger.

§ 4. Er din birdhouse?

På hvilke fugle kommer i foråret den første folkeskole børn ofte ikke lære af erfaringerne fra naturhistorie, og fra erfaringerne fra arbejdskraft uddannelse. Hvorfor? Ja, fordi det er her lærerne forsøger at ikke blot introducere børn til verden omkring dem, men også som regel, opfordres til at tage aktivt del i det, såsom opføre et foderbræt eller bygge en rigtig fuglehus.

Af den måde, mærkeligt nok, men disse fugle er ikke kendt for at almindelige borgere så meget. For eksempel har de fleste ikke klar over, at stær mandlige i parringssæsonen vises en interessant evne: han taber næsten alle sine fjer fra hovedet. Selvfølgelig, så fjerene vokser ud igen.

Stær adskiller sig fra de kvindelige skinnende iriserende sorte fjer. Men den kvindelige de er brune og se meget mere beskeden. Into the Wild stære kan gentage lyde andre taler slægtninge, men i fangenskab kan de efterligne menneskelig tale!

§ 5. Beskedenhed er altid en pris. Grønirisk

Vi har allerede talt meget om, hvad de første fugle ankommer i foråret, men ikke nævne, at det er umuligt at Ptah. Af den måde, Grønirisk har et andet navn, den mest almindelige blandt mennesker - skov kanariefugl.

Mød fugl kan være hvor som helst: i parker, haver, og netop på gaderne. Deres reder normalt er tilfreds med frugt på træerne, men ikke foragt, og konventionel, selv om, der giver præference til dem, der vokser på kanterne.

Grønirisk side kun ser svag og forsvarsløs, men i virkeligheden næbbet det kan knække selv ganske massiv valnød shell. Og denne fugl meget ejendommelig drik: det samler i næbbet en lille mængde vand, og derefter kaster hovedet tilbage, så vandet flød længere ind i halsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.