SundhedSygdomme og betingelser

Intrakranielt tryk hos børn - årsager og symptomer

Ganske ofte læger, når de ses fra små børn til forældre rapporterede, at deres barn har øget intrakranielt tryk. Intrakranielt tryk i et barn - det er ikke en diagnose, men en konsekvens af visse sygdomme. Hvad er symptomerne påvirker trykket i hovedet og kan vi behandle det?

Intrakranielt tryk hoved kendetegnet ved trykfluid i rygmarvskanalen og de cerebrale ventrikler og i kranielle knoglerne i rygsøjlen, mellem de områder af hjernen og rygmarven. Denne væske kaldes cerebrospinalvæske eller spiritus.

Flydende rum og hjertekamrene af hjernen er indbyrdes forbundet med kanaler, cirkulerer CSF kontinuerligt på dem. Det skiller sig ud i nogle dele af hjernen, og derefter gennem kanalerne strømmer i andre afdelinger, hvor kommer ind i blodbanen.

Intrakranielt tryk kan være forbundet med et barn med blodtryk, sker det på alle, og gennem hele livet er hævet, så sænkes. For en normal sundhedstilstand meget vigtig indikator for intrakranielle tryk normer, for eksempel hos børn anses for at være normen indikator tryk i området fra 1 til 2 mmHg hos voksne - den 5.-7 mm Hg.

grunde

De mest almindelige årsager til stigning i det intrakranielle tryk niveauer er:

- et stort antal tildelte Væske;

- dårlig absorption af cerebrospinalvæske i blodstrømmen;

- dårlig permeabilitet i cirkulationen af cerebrospinalvæske veje.

Enhver af disse grunde kan være forårsaget af:

- encephalitis eller meningitis;

- hypoxi;

- opstod, når en kranietraumer, såsom fødsel;

- medfødte abnormiteter i udvikling af centralnervesystemet;

- alvorlig forgiftning.

symptomer

Øget intrakranielt tryk hos spædbørn er ganske farlig. Da et barn ikke altid kan forklare deres helbred, opdage ændringen trykket er vanskelig. Også i denne alder, at indholdet af cerebrospinalvæsken i hjernen ustabil og barnets hjerne er ikke den endelige dannelse.

Den tilfælde af manglende lægen sygdommen kan udvikle sig til alvorlig fase, kan konsekvensen være en mental retardering. I dette tilfælde er barnet hjernen vokser og udvikler, og omvendt falder.

Tegn på intrakranielt tryk i et barn, er:

- afvisning af barnet fra at drikke;

- den hurtige vækst af hovedet;

- fremkomsten af skelen;

- tildeling af et blik ned syndrom kaldet "solnedgang";

- hævelse af fontanelle;

- tearfulness;

- periodisk forekomst af opstød og opkastninger.

Når disse symptomer bør straks søge læge.

diagnostik

Intrakranielt tryk barnet bestemmes ved hjælp af inspektion af fundus. Yderligere undersøgelser for at fastslå årsagen til afvigelsen er trykket ultralyd gennem kraniet fontanelle baby. Ældre børn ordineret tomografi - magnetisk resonans og computer.

behandling

Hvis intrakranielt tryk i et barn jævnligt afviger fra normen, bør behandlingen ikke være selvforsynende - det skal udføres efter etableringen af en kompetent læge respektive årsager.

Ordinere medicin til at forbedre blodcirkulationen og hjerne magt, i nogle tilfælde - kar og beroligende midler, samt vitaminer. For at forbedre effektiviteten af medicinsk behandling ordineret akupunktur sessioner, svømning og generel massage.

Forværring af sygdommen kræver operation, hvor overskydende cerebrospinalvæske udlæses fra kraniehulen. Ved dannelsen af tumoren - det er fjernet. I nærvær af CNS anvendte antibiotika.

Det bør erindres, at ingen stat, ledsaget af øget intrakranielt tryk, ikke kan behandles med homøopati, traditionel medicin, vitaminer, massage og akupunktur. Alt dette kan kombineres med den grundlæggende behandling, ordineret af lægen.

Skal behandles på et hospital, kun under streng lægelig kontrol og, hvis indiceret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.