ComputereOperativsystemer

NTLDR mangler, hvad man skal gøre? Restore NTLDR mangler

I dag ved vi, en masse sager, hvor eventuelle Windows OS-versioner fra NT til Windows 8, og der opstår fejl. Skrevet om dem et stort antal artikler. Men det mest hårdtslående Situationen er fremkomsten af meddelelser, før du starter download "styresystemer" type «mangler NTLDR. Tryk på Ctrl + Alt + Del for at genstarte ». Hvad er dens årsager og hvad man skal gøre, vil vi nu forsøge at løse.

Hvad er NTLDR?

Først et par ord om, hvad der er generelt et begreb «NTLDR». I virkeligheden er det en forkortelse afledt af reduktionen NT Loader. Dette er den vigtigste komponent i belastningen "styresystemer", som indeholder tre komponenter ansvarlig for lanceringen: ntdetect.com filer, den boot.ini og, faktisk, NTLDR fil.

Hvis bootloaderen bestemmer, hvornår systemet er startet, er det mangler eller er beskadiget i det mindste en af dem, i stedet for det normale system opstart og viser en sort skærm noget som «NTLDR mangler ...». Hvad gør man, lad os beskæftige.

Undervejs bør du være opmærksom på, at ntdetect.com fil spiller rollen som en afgørende faktor for den type udløser, NTLDR fil indeholder boot-kode og den boot.ini fil med de kommandoer, der er indeholdt i det, forsøger at danne en start proces og dens vigtigste parametre, på grundlag af de to andre komponenter.

Hvorfor hente en fejl?

Så vi er nødt til at overvåge fejlmeddelelsen «NTLDR mangler». Hvad skal man gøre? Først og fremmest, skal du ikke gå i panik. Faktisk i de fleste tilfælde bare ikke bestemmes af harddisken. Selvfølgelig kan det ske, og så at harddisken "fløj". Men lad os starte fra den situation, at den fungerer korrekt og ikke gå til sådanne yderligheder.

Med hensyn til arbejdet i den harddisk, bør du straks tjekke loop-forbindelse. Hvem ved, måske han bare faldt ud af stikkontakten, eller er ikke sat helt. Dette sker ofte, når den indvendige side af (ikke bærbar) en stationær computer renses for støv.

På den anden side, kan årsagen være, at din harddisk simpelthen er deaktiveret i BIOS som første prioritet anordning til at starte "OS'er". Det er forståeligt, at du bare nødt til at ændre opstartsmuligheder i Boot Device Priority menu, eller nogle sådanne (afhængigt af producenten og version af BIOS).

Det kan undertiden forekomme en situation, der er forbundet med lejlighedsvis fjernelse af ovennævnte lastning komponenter eller skader som følge af infektion med et virus eller skadelig kode. Omkring restaurering, for et sådant tilfælde det vil blive beskrevet senere. Nå, virus, og så alt er klart - du har brug for at scanne systemet for forekomst af trusler.

Sjældnere, men der er stadig situationer, hvor i rodmappen (C: \) er der en stor mængde af filer. Her detaljerne i operationen virker meget NTFS-filsystemet. Faktum er, at når et stort antal filer i rodmappen, det fordeler dem til de arrays, som hver især er tildelt en bestemt indeks. Filerne selv er arrangeret i streng alfabetisk rækkefølge. Ved ilægning cirkulationen kun finder sted til en matrix med den første ordenstal indeks, hvor de tre belastningstrin komponenter kan ikke være til stede.

I en sådan situation er det bedre at bruge midlerne til sikker rengøring af computer affald i form af programmer, Optimizers, og parametrene skal indstilles, ikke kun til fjernelse af resterende, men ubrugte filer eller tomme mapper.

NTLDR mangler: hvordan man kan rette fejlen den nemmeste måde?

Nu bare om at rette situationen programmatisk når en fejl bliver gentaget igen og igen. Overvej, hvordan manglen på tilstrækkelige alternative bootable komponenter i rodbiblioteket.

Opgaven er løst simpelthen nok. På din computer med den samme version af systemet kun brug for at kopiere filer til en diskette eller USB-stick, og derefter flytte dem til den ønskede terminal efter indstilling boot prioritet i form af en diskette eller flytbar USB-enhed.

Systemet vil starte op uden nogen problemer, så kan du kopiere filerne til rodmappen.

Ved hjælp af Genoprettelseskonsol

Men lad os sige, skærmen lyser igen teksten «NTLDR mangler». Hvad skal man gøre i denne situation (hvis den første metode ikke hjælper)? Selvfølgelig, for at bruge genoprettelseskonsollen. Det kan enten være på den originale installations-cd med "vinduer", eller på system disk disaster recovery, for eksempel til "syv".

Det er klart, at det drev i BIOS er indstillet som prioritet enheden til at starte. Efter skal trykkes startknappen «R» til direkte opkald Genoprettelseskonsol, og vælg den ønskede indstilling ( "1" typisk skal trykke) og bekræfte ( «Enter» tasten). Recovery starter automatisk.

Du kan bruge boot reparation hjælp overgangen til kommandolinjen, hvor behovet for at komme ind på «C: Windows \ fixmbr» eller «C: \ Windows \ fixboot». I princippet det arbejde, han og den anden metode.

Du kan gøre det endnu lettere - elementære kopi de originale filer fra disken direkte til rodmappen. Lad os sige, er drivsystemet udpeget i form af breve «E». For at kopiere skal indtaste følgende linjer:

- kopi e: \ i386 \ ntldr c: \;

- kopi e: \ i386 \ ntdetect.com c: \.

Derefter kan du blot fjerne disken fra drevet og genstart systemet.

NTLDR mangler: hvad man skal gøre (Win 7)

I Windows 7, hvis man ser i det store, også kan udføre ovenstående trin, men som praksis viser, er der en nemmere løsning.

Lad os sige, når du lægger "syv" vises på skærmen noget lignende «NTLDR mangler». Hvad gør man med denne katastrofe? Brug designet til Windows 7 hjælpeprogram kaldet Multiboot (ved den måde, er det specielt designet til at køre på Windows Vista og 7).

Nu er det lille. Du er nødt til at starte fra en hvilken som helst drevtypen LiveCD eller noget andet, for at få adgang til udførelse fil indlæst program. Efter lanceringen vil automatisk blive vist i menupunktet "Gendan Windows 7 boot loader på alle drev" og klik på "Kør". Det er alt.

konklusion

Afslutningsvis er det fortsat at sige, at forekomsten af en efterfølgende doseringssystem boot fejlmeddelelser som «NTLDR mangler» recovery system start - er ikke sådan en kompliceret sag. Anyway, som de siger, at frygten har store øjne. Her er brugere og mange begynder at gå i panik, der mener, at Winchester blot spredes. Ikke den bedste situation, men i praksis kan primært årsagerne være, er ikke pointen.

Men i nogle tilfælde endda skade din harddisk, kan du bruge unikke værktøjer som HDD Reanimator for sin magnetisering vending og genbrug af beskadigede sektorer på disken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.