ComputereUdstyr

D-Link DIR-300: Konfiguration af routeren. D-Link DIR-300 - Vejledning

Livet uden adgang til internettet er næppe nogen i dag kunne forestille sig. Vi kommunikerer med venner på nettet, arbejde og leg med den unikke tjenester til rådighed for alle på planeten, der har en computer og internetadgang. Selvfølgelig er det de sidstnævnte oftest har problemer.

Og det er ikke kun udbydere, men også i dit eget udstyr. Tag for eksempel, Gruppe D-Link. Det producerer en masse billige og temmelig praktisk routere, der er overkommelige for næsten alle forbrugere. Men med deres interne indstillinger til tider yderst vanskeligt at forstå, og alligevel uden at det får en stabil og hurtig internetforbindelse, du ikke vil være i stand til.

I denne artikel, vi overveje en model af D-Link DIR-300. Opsætning af routeren af denne type er varige en hovedpine for mange af sine ejere, og fordi dette emne er værdig til mere detaljerede overvejelser. Straks, vi konstatere, at i alle andre henseender, at udstyret er bare perfekt til et hjemmenetværk. Ulemper samme med hensyn til dens indstillinger gælder for software fejl, og derfor ikke påvirker pålideligheden af routeren.

Hvorfor denne model?

Vores valg er ikke tilfældig: dette udstyr hører til den kategori af budgettet, og derfor til rådighed for brugerne næsten hver anden virksomhed udbyder. Forskellige modifikationer af routersupportgruppen modtagelse rate 150 Mbit / s. Bemærk, at der er gamle og nye modeller af D-Link DIR-300 (firmware forskellige år), der ser helt anderledes webbaseret måde.

Generelt markedet i dag er der så mange routere af denne model, som alene har dusinvis af ændringer. De adskiller sig for det meste af farven på kroppen, og den interne layout er næsten altid den samme.

Udseende osv

Antag, at du lige har fjernet routeren ud af kassen. Bagpanelet har 4 LAN-porte og en WAN-port, som du tilslutter kablet fra din internetudbyder. Således kan en kabelforbindelse til denne router forbinde straks fire computere. Vigtigt! Tilslutning D-Link DIR-300 bør kun udføres via kabel driftsklar, med rene kanaler. Du kan ikke forestille dig, hvor mange nerver blev ødelagt på grund af det faktum, at metalkontakterne overholdes snavs eller støv banale!

Glem ikke, at du stadig har en anden og Wi-Fi-kanal. Vigtigt! For ældre XP (uden pakke SP3) kan have brug for føreren D-Link DIR-300, for uden det, chancerne er, at nogle funktioner i udstyret ikke vil fungere korrekt, er det meget højt. For eksempel, vil du sandsynligvis ikke være i stand til at skabe et lokalt trådløst hjemmenetværk. Og fordi det er så praktisk!

startindstillinger

Så hvad man skal gøre for at gå til panelet af D-Link DIR-300-indstillinger? Opsætning af routeren begynder med den mest banale: tilslut strømforsyningen, tilslut Ethernet-kabel til stikket på netværkskortet, og "streng" fra udbyderen tillægger den tilsvarende port på bagpanelet. Efter behov for at ændre IP -netværk controller, så han kunne være i stand til automatisk at modtage alle de nødvendige data.

Windows XP

du skal først I dette system, skal du klikke på "Start" for at komme ud til "Control Panel", finde på listen over "Local Area Connection". Vælg den rigtige, og klik derefter på dens ikon på højre museknap, og klik på knappen vil poppe op genvejsmenu venstre museknap på "Egenskaber". Der bør være en (TCP / IP) »streng "protokollen. D-Link DIR-300 vil ikke være i stand til uden at oprette forbindelse til internettet, så denne indstilling skal nødvendigvis ske!

Windows 7

Klik på "Start" knappen, gå til "Control Panel", klik på linket "Control Center ...." I øverste venstre del af arbejdsdagen vinduet er der et element "Change adapter ...'. Klik på den med venstre museknap, få dig ind i samme arbejdsgruppe forbindelsen vindue. Bare på udkig efter TCP / IP, skal du klikke på den højre knap, vælg "Egenskaber" fra kontekstmenuen.

Så skal du indstille afkrydsningsfelterne under "Hent automatisk ... IP til denne computer." Efter dette, vil dit system være at bestemme sin egen adresse på netværket, samt at modtage og nogle andre parametre automatisk konfigurere netværksforbindelsen.

Vi kan sige, at dette system er det mest venlige af routeren model. Som regel alle de nødvendige drivere OS befinder sig, så brugerne kun kan tilslutte og opsætte udstyr.

opdatere firmwaren

Til alle yderligere foranstaltninger sluttede med succes, anbefaler vi, at du opdaterer firmwaren til den nyeste version! Dette sker gennem Vedligeholdelse / firmwareopdatering menupunkter. For at gøre dette i indtastningsfeltet i browseren, skal du skrive adressen: 192.168.1.1, og tryk på Enter. Du skal indtaste et brugernavn og en adgangskode. Typisk, det er admin / admin, men det er bedre at præcisere i vejledningen til routeren D-Link DIR-300. Instruktion er normalt i den cd-rom, der leveres sammen med hardwaren.

Så gå til producentens websted, og derefter hente den nyeste version. Så gå langs stien af ovenstående (hvis du ikke allerede har gjort det), skal du klikke på knappen "Gennemse", og derefter i "Explorer" lede efter den downloadede fil. Dobbeltklik på filen.

Af den måde, kan på samme sted findes og føreren D-Link DIR-300, som ofte kræves for at det virker ordentligt med ældre operativsystemer.

Advarsel! I hvert fald i de næste to minutter, slukke for strømmen eller ingen effekt på en router på nogen anden måde! Under operationen på skærmen vil vise en timer med den resterende tid. Når processen er fuldført, vises en meddelelse vises også på skærmen.

Hvis du trækker stikket på dette tidspunkt, routeren D-Link DIR-300 firmware, som vi har beskrevet, kan meget vel falde ud. Bring ham tilbage til livet kan udvikle det servicecenter, og selv da ikke i alle tilfælde. Det faktum, at den pludselige strømafbrydelse på tidspunktet for udskiftning af softwaren ofte er beskadiget NAND-hukommelse, og uden at det routeren er banal ikke være i stand til at starte.

Konfiguration forbindelsen

Hvad du skal gøre for at komme ind i netværket via D-Link DIR-300? Opsætning af routeren begynder med mulighed Internet Opsætning. Det er bedst at vælge den manuelle konfiguration mulighed.

Først, vi er interesseret i DHCP-indstilling. Fordelen ved denne tilstand er, at alle de nødvendige data fra udbyderen opnås automatisk. Gå i internetforbindelsestypen felt og derefter udsætte det Dynamisk IP-værdi (DHCP).

Andre indstillinger

Hvis der er et sådant behov, i MAC-adresse , kan du tilføje den relevante værdi af dit udstyr. Dette kan være nødvendigt, hvis internetudbyderen kræver bindende MAC-adresser til adressen på klienten. Især kan denne tekniske support med det samme finde alle dine data, og du ikke har en halv time til at diktere dem Ryskov rundt i lejligheden i jagten på dokumenter om tilslutning af din D-Link DIR-300. Vejledning til dens anvendelse i dette tilfælde, du også behøver ikke at, fordi specialister vil være i stand til at fjernstyre identificere den specifikke model af routeren.

Specielt til dette formål i bunden af vinduet er der en meget praktisk løsning Clone MAC, efter at have trykket hvor adressen vil automatisk blive hentet af routeren. Og vores arbejde fortsætter: bringe ind i DNS-adressefeltet parametre for din DNS-forbindelse. Disse data skal kontrolleres på kontoret hos udbyderen eller i din aftale med ham.

adgangspunkt

Med hjælp fra punkt-tilstand kan vendes til et hotspot router D-Link DIR-300. Opsætning af router i dette tilfælde fører til det faktum, at LAN-porte er fuldt deaktiveret, og det udstyr, du har brug for at tilslutte enheder til internettet kun via en trådløs kanal. For at aktivere det adgangspunkt, du bare nødt til at sætte et afkrydsningsfelt Punkt Mode.

Klik på knappen Gem indstillinger, og derefter alle dine indstillinger bliver gemt i den interne hukommelse på routeren. Som du kan se, justere D-Link DIR-300 i denne tilstand er meget enkel, så det kan håndtere selv en helt uerfaren bruger.

Konfiguration af PPTP VPN-tilstand

Ak, i dette tilfælde, skal du gentagne gange større manipulation af parametre, end det var i tilfældet med DHCP. Igen, skal du gå til manuel justering element.

Mulighed Min internetforbindelse er udsat for værdien af Dobbelt adgang. Lad os forklare. I denne tilstand kan en router opretholde en forbindelse med den interne ressource udbyder dermed succes arbejder på internettet. Det faktum, at VPN-porte russiske selskaber ofte er placeret i helt forskellige undernet, hvilket gør det umuligt at rette betjening af udstyret i tilfælde af installation af standardindstillingerne.

Det er vigtigt at udfylde i routing tabellen. Dette er yderst vigtigt, da ellers vil du ikke være i stand til at oprette forbindelse til udbyderens interne ressourcer, hvis der ikke vil være nogen VPN-forbindelse. Men hvis du ikke er interesseret i disse ressourcer dybt, denne konfiguration trin, du kan med god samvittighed at gå glip af. Hvis du har brug for servicesektoren FTP eller DC ++, tilbuddet gå til Avanceret / Routing sti.

Konfiguration Routing menu

På dette område er der præcis 32 positioner til at indgå dem alle de nødvendige parametre. Hvilken af ruterne skal konfigureres i dit tilfælde, igen, bør være at lære af deres tekniske support. Hvis du opretter forbindelse til netværket i Dobbelt adgang, skal du sørge for at vælge den WAN-tilslutning (Physical Port), og Destination værdier for behovet for at angive adressen på en bestemt destination på ruten. Glem ikke at undernetmaske element korrekt registrere subnet maske din internetudbyder og Gateway i marken - uden fejl angiver adressen på den lokale gateway.

Som i det foregående tilfælde, for at fuldføre opsætningen skal du trykke på "Gem". Efter dette, D-Link DIR-300 B7 gemmer alle ændringer, du har foretaget.

Trådløst netværk

Som sagt dette udstyr understøtter tilslutning med en hastighed på 150 Mbit / s. Alle indstillet korrekt, skal du gå til Opsætning / Trådløs opsætning sti.

Som i alle andre tilfælde, anbefaler vi kraftigt at bruge manuel indstilling, da det vil give dig mulighed for at justere de snesevis af indstillinger, der omgås, når "Setup Wizard". Denne tilstand er også der, men det er kun egnet til meget meget uerfarne brugere. Og nu se på alle de tilgængelige indstillinger i dette afsnit. Og næsten alle af dem ganske vigtigt:

  • Aktiver trådløs. Denne indstilling giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere muligheden for trådløs kommunikation. Brug af knappen Ny Shelude, kan du manuelt indstille tiden periode, hvor en router kan oprette forbindelse via et trådløst netværk.
  • Navn på trådløst netværk. Du kan angive et meningsfuldt navn til dit trådløse netværk. Det er meget praktisk, hvis i nabolandene lejlighederne er der også routere med WiFi. D-Link DIR-300 i mængden af ti stykker kan forvirre nogen.
  • Automatisk kanalvalg. I dette tilfælde en kommunikationskanal vælges udstyr i fuldautomatisk tilstand.
  • Trådløs kanal. Tværtimod, når denne indstilling kan du vælge en specifik kanal i en fuldt manuel mode. Det anbefales ikke at anvende den sjette kanal, fordi det er med en sådan frekvens, da hovedparten af alt det udstyr, der bruger den trådløse kanal. Det er bedst at vælge 1/12, med henblik på at reducere mængden af interferens fra tilstødende netværk.
  • Transmission Rate. Der behøver ikke at røre ved noget: denne parameter styrer hastigheden. Lad Bedste (automatisk).
  • Aktiver skjulte Wireless. Igen, hvis dit hus er en masse networking, er det bedre at medtage denne mulighed. I dette tilfælde er din hardware skjult, som ikke vil blive fristet til at homebrew hackere at teste modstanden i din adgangskode.

Endelig fortælle dig om Security Mode feltet. I Security Mode feltet, vælge den type kryptering, som dit netværk vil være beskyttet mod uautoriseret aflytning. Vi anbefaler på det kraftigste kun at bruge (!) WPA / WPA2. Alle andre tilstande har en masse kendte sårbarheder, der kan registreres af andre brugere. Generelt D-Link DIR-300 netværk adgangskode fastholder ekstremt pålidelige, men bedre at være sikker.

Og det er ikke kun det faktum, at en person kan få en glimrende mulighed for at bruge din internetforbindelse til fri. Mere farlige, at en potentiel angriber vil gå under din IP-netværk. Forestil konsekvenserne, hvis han bryder ind i nogle vigtige ressource! Mest sandsynligt, at de retshåndhævende myndigheder bevise du kan ikke gøre noget.

Yderligere muligheder kryptering

I samme WPA / WPA2 felt, kan du prøve de avancerede krypteringsindstillinger, vil brugen af hvilke gør dit trådløse netværk sikret mod eventuelle angreb udefra.

Så, indstilling Cipher Type kan du angive en bestemt type WPA-krypteret. Vi anbefaler at udsætte til Auto (TKIP / AES) på dette område, da denne mulighed giver maksimal kompatibilitet med alle husstandens udstyr, der bruger et trådløst netværk for at få adgang til internettet. Det er dog muligt at forlade kun AES-tilstand, da det sikrer maksimal stabilitet af netværket mod hacking. Men inden da, er det stærkt anbefales at sikre, at dine enheder understøtter denne mulighed.

Hvis du indstiller PSK / EAP-værdi, kan du vælge personlige tilstand mulighed (beregnet til hjemmenetværk) eller Infrastruktur (tilstand bruges i industrielle anlæg).

I feltet "Adgangskode" kan du angive dit foretrukne tegnsæt for at beskytte netværket. Vi anbefaler brug af adgangskoder med en længde på mindst otte tegn. Det er tilrådeligt at bruge alternative små bogstaver og store bogstaver, forskellige symboler og tal. Dette i høj grad øge stabiliteten i dit netværk. Dog kommer op med sådanne passwords på 12 tegn kan ikke anbefales, da oplysningerne er under alle omstændigheder allerede godt beskyttet, men du kan blive forvirret eller banale glemmer din identifikationskode. Som sædvanlig, efter afslutningen af pressen på Gem indstillinger, som bibeholder alle de ændringer, du har foretaget.

Af den måde, hvis du vil have et trådløst hjemmenetværk kan endda bruges til kontinuerlig videoovervågning af dit hjem. overførselshastighed i denne model router er nok.

Hvad skyldes de negative anmeldelser?

Du kan finde en lang række kommentarer, som tonen næppe kan kaldes et særligt velvillige. Hvad er årsagen? Ironisk nok, men ikke så sjældent, at skyde skylden på brugerne selv.

Så de siger ofte, at overførselshastigheden er dårlig. Angiveligt i 10-15 meter hastighed af internettet er, at du ikke kan hente noget (selv den simpleste) hjemmeside. Her er blot brugere nogle gange glemmer, at disse par meter er ofte et par betonvægge. Bemærk, at radiosignalet er meget følsom over for denne form for forhindringer.

Der er to udgange: enten du bærer routeren i et rum, eller (som vi allerede har sagt) strækning snor. Det er billigt, så en masse penge på det du ikke bruger. Men du kan prøve at bruge en dedikeret antenne for at forbedre strømmen af senderen. Det er bare den model af routeren har ingen stik til at tilslutte det, så du er nødt til at arbejde en loddekolbe. Hvis du ikke har nogen idé selv om den korrekte tilslutning, tage op er ikke det værd.

Hertil kommer, at i tilfælde af overspænding er ikke så sjældent sker, at en router indstillinger fluer. For at beskytte dig mod disse problemer, skal du sørge for at købe en UPS.

Ved slutningen af

Endelig skal det siges, at som hovedregel, er brugerne siger om D-Link DIR-300 router. Anmeldelser tyder på, at vi står over for - høj kvalitet og lave omkostninger enhed. De fleste kunder siger, at ingen problemer i hele operationen ikke blev observeret.

Nogle af de "plukker", er kun for et stort antal af trådløse netværk i hjemmet: hastigheden kan falde katastrofalt. "Behandlet" alle manuelle kanal indstilling for kommunikation. Hvis denne foranstaltning ikke hjælper at have en regelmæssig kabel videresender.

Generelt modem D-Link DIR-300 er en bemærkelsesværdig robusthed og tilpasningsevne til vores virkelighed. Som regel tager det automatisk op indstillingen af mange udbydere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.