ComputereUdstyr

Hvorfor, efter opladning, at printeren patron ikke ser?

Ofte køber en trykning enhed i dit hjem, mennesker ikke klar over, hvor dyrt det bliver at købe nye blækpatroner i printeren. Det var først efter den første patron er tom, er folk begyndt at løse problemer selvstændigt, tucking den gamle patron og erstatte det med et nyt. Og så er der problemer med dens erstatning. Du kan være helt sikker på, at patronen er fuld af blæk, men skærmen viser den tomme patron. Hvad skal man gøre i sådan en situation? Først og fremmest, at etablere problemet, hvorfor efter genpåfyldning printerens patron ikke se behovet for at vide, hvad din printer. Alt efter deres art kan opstå forskellige former for svigt.

Typer af printere på grundlag af udskrivningsenheden

Moderne nanoteknologi nået det punkt, at markedet holder popping 3D-printere, udskrive objekter af enhver kompleksitet af fotopolymerer, plast og endda metal. Men vi vil ikke tale om disse printere, fordi de endnu ikke er så almindelige, at de har opnået i hvert hus. Konventionelle udskrivningsindretningerne perifere på grundlag af trykkeorganet er opdelt i disse tre kategorier:

 • matrixprintere;
 • Inkjet-modeller;
 • laser.

Den væsentligste forskel i de typer af printerpatroner og mekanismer, de bruger. For eksempel, hvis du har en laserprinter ikke se en ny patron, er det sandsynligt, at han var fabrikationsfejl eller blækpatron er ikke installeret korrekt. I blækprintere det sker flere problemer. På den finansielle side producenten ufordelagtigt at installere billige eller tanke op derhjemme patroner, så de byggede en særlig lockout-chip, som for selvstændige genopfyldning patron låse det. I dette tilfælde viser printersoftwaren den tomme patron før reset chip. Events og andre potentielle problemer.

typer af patroner

For at afgøre, hvilken type fejl, er du nødt til at forstå, hvad du har, ikke kun printeren, men blækpatronen. Afhængigt af sin art, kan det handle om at finde ud af, hvorfor efter påfyldning af printeren patron ikke se. Tror ikke, at du er den første der har disse ting sker. Mange brugere af multifunktionelle printere hver dag henvender sig til specialister sådanne problemer. Derfor vil jeg gerne være opmærksom på de grundlæggende problemer, for hvert enkelt af de typer af blækpatroner.

Patroner kommer i sådanne arter:

 • Original - dem printerpatron, der fulgte med printeren, eller der er foretaget af samme fabrikant som printeren.
 • Genopfyldelige patroner.
 • Kompatibel - de patroner, som du kan bruge sammen med printeren, men de er ikke ægte, eller originalt. Disse trykkerier bånd kan helt fremstillet af andre selskaber.
 • Inddrevet.
 • Falske eller falsk. Det er denne type af blækpatroner printeren ikke se. Patronen kan udadtil ikke anderledes fra fabrikken, men det vil ikke blive støttet af programmet, og selve printeren.

Så ved du, hvad typer af patroner stødt på i dagens marked. Selvfølgelig, prisen er forskellig. Hvis de originale patroner er ret dyrt, kan det genopfyldning eller genoprettes findes til halv pris. I dette tilfælde er der ingen garanti for, at det netop er velegnet til din printer, og absolut vil se blækket i det. Enheden kan være en smule popechatat på sådanne forfalskede printpatroner, og derefter brat stopper. Derfor anbefales brug af ægte kopier, og i inkjet-modellen vil sandsynligvis sætte systemet konstant forsyning af blæk. Hvis printeren ikke se patronen installation Canon af et sådant system er meget lettere dit liv vil spare penge på tankstation og købe nye patroner, og udskrivningen enheden vil ikke nødt til konstant sat op og rengøres.

De enkelte elementer i blækpatronen

Patroner af forskellige former for trykning udstyr er forskellige i deres struktur. For eksempel er den oprindelige laserprinter patron indeholder foto cylindre, der ændrer den elektriske modstand , når den lyser. Toneren bevæges i ham til den magnetiske aksel og forladningen cylinder, der danner en første ladning fotovala hjælper gennemføre udskrivning. Overskydende maling fjernes fra overfladen med en gummiskraber. Til denne patron begyndt at udskrive, er det nok bare at fylde patronen, og sæt den i printeren.

Et andet spørgsmål af inkjet-printer patroner. Først og fremmest, de kommer i forskellige farver. Hvis printeren ikke se den sorte blækpatron, så er det nødvendigt at ændre eller genopfylde den gamle patron. Hvis det ender med en af farve blæk, ofte ved at blande andre farver udskrive et farve dokument kan udføres, og printeren vil stadig arbejde. Patron til en inkjetprinter omfatter en kassette fyldt med flydende blæk. En virksomhed som Epson ofte sætter beskyttende chips, som ikke tillader genopfyldning patronen. Canon og andre forholdsvis kendte mærker ikke blokerer din printerpatroner beskyttelse mod opfyldning, så behagelig at arbejde med.

Printeren patron ikke se: Problemløsning

 1. Hvis du har installeret den originale patron i din printermodel, men han nægter at udskrive, så poprobuyle igen for at trække patronen og sæt den igen. Der er en mulighed for, at ikke alle kontakter er justeret korrekt. Men under alle omstændigheder, er trykket ikke patronen, forsøger at sætte det dybere, sådanne handlinger kan resultere i skader på de vigtigste udskrivning perifere dele.
 2. Hvis HP printerpatron ikke ser, kan en af de største problemer oxideres på båndet. Patron nødvendige kontakter trækkes ud og forsigtigt rengøres med en vatrondel med en alkoholisk opløsning. Tillad at tørre og indsætte det i enheden. Der er også sandsynligheden for forfalskede printpatroner. Dette sker ofte i HP trykning enhed, anbefales det at se, om der er en inskription på den oprindelige produktion af kassetten.
 3. Genopfyldning originale patroner ikke altid passere. Hvis der efter genpåfyldning blæk printer "Epson" ser ikke patronen, skal den nulstilles. Først efter at enhedsdriveren kan genkende patronen.

Den væsentligste skader på printeren

Hvis du ikke udskrive i lang tid på en ekstern enhed, det begynder at svigte eller udskrive striber. Man skulle tro, at patronen er løbet tør for blæk eller toner. Men nej. Efter påfyldning printeren ikke se patronen og driver blanke ark gennem apparatet, hvilket giver modstå dine kommandoer. I så fald skal du først rense printhovedet af printeren, og blækdyserne. Dette er alle gjort i software.

Tips til selvstændige genpåfyldning patroner

For ikke at ødelægge blækpatronen før den første dressing er bedst at rådføre sig med en professionel eller en person, der allerede har erfaring i dette.

Måder at nulstille chippen blokerer hjem

Hvis du rammer det den ydre enhed, som bruger kassetten med den låse chip, og efter påfyldning af printeren patron ikke se, så er du nødt til at lære de metoder til dens nulstillet. Raschipovka originale patroner udføres ved hjælp af programmeringsenheden. Når du fylder patronen med maling, skal du trykke på for at dens særlige kontakter priborchik at nulstille tælleren på chippen. printerdriveren vil opfatte det som en ny patron.

Der er en anden måde at anvende erstatningsprodukter chips. De findes i moderne tid. Der er engangs og genanvendelige chips, der efter næste tankning nulstilles automatisk.

Hvad man ikke skal gøre, hvis der efter påfyldning af printeren patron ikke se

 • Kategorisk forbudt bule patronen i printeren dysen. Således er det muligt at bryde den perifere enhed.
 • Træk patronen uden at vente for dem at vende tilbage til den oprindelige position. Så det er muligt at skade dine hænder og bryde printeren.

fund

I dag, næsten hvert hus er værd trykning enhed, uanset om laser-type, inkjet, dot matrix eller 3D-printer. Og det er klart, at intet er for evigt, især blæk eller toner. Følgelig bliver det nødvendigt at udskifte patronen eller gevindskæring. Og så opstår mange vanskeligheder. Må ikke haste til panik og tage at reparere den perifere enhed, hvis printeren ikke se farver eller sorte patron. Derhjemme virkelig løse dette problem. Du er nødt til at bestanden op hjælpeværktøjer: en flaske original og kompatibel blæk, en sprøjte med en nål til påfyldning patronen i inkjet printer, programmør, hvis der er en chip. kun toner, du har brug for laserprintere. Hvis der efter påfyldning af printer patron vil ikke se, at problemet er enten i den forkerte toner til din enhed, eller er der situationer, hvor kontakten rullen ikke berører opladningskontakterne. Det betragtes som en patron fabrik ægteskab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.