Mad og drikkevarerOpskrifter

Stegt aubergine med kartofler tre enkle opskrift madlavning grøntsagsretter

Lækre vegetabilske skålen til at lave mad er en snap. Udnyt vores opskrifter og tjene stegt aubergine med kartofler. Denne kombination vil behage alle. Skålen kan være en udmærket sekund til frokost eller en fuld middag. Selvfølgelig, et stort antal olier, der absorberer aubergine i madlavning proces, hvilket gør det en temmelig højt kalorieindhold, men i denne artikel vil vi give råd om, hvordan man undgår de absorptionsproces grøntsager meget fedt.

Forbered stegt aubergine med kartofler

For måltider, skal du bruge:

 • 3-4 store kartoffelknolde;
 • 1 aubergine;
 • lidt hvidløg, salt, krydderier og vegetabilsk olie.

Grøntsager vaske, ren skræl og skæres i terninger eller tynde skiver. Den dybe gryde hæld vegetabilsk olie, og steger kartofler lå på høj varme i 5 minutter. Efter ham, tilsæt aubergine og rør. Reducere varme og dække. Stegt aubergine med kartofler vil være klar i 20 minutter, for enden af skålen med salt, drys med sort peber og hvidløg presses. Det vil være lækkert, hvis du indsender dine grøntsager med en grøn salat eller friske tomater.

Stegt aubergine med kartofler i kinesisk

Orientalske retter er ikke alt for kompliceret, kan du nemt overmande nogle opskrifter. For at tage et par portioner:

 • 5 aubergine medium størrelse;
 • 3 store kartofler;
 • 2 sød peber ;
 • et par fed hvidløg, sojasovs, 2 spsk kartoffelstivelse, sesamfrø og koriander.

Grøntsager Vask, skræl og skæres i terninger. På en meget varm olie først, steger kartoflerne møre, let smag til med salt og sted i en skål. Efter i samme stegepande, bring parathed aubergine. Fortynd stivelsen med en smule vand, røre det godt for at undgå klumper. Hvidløg squeeze eller chop. I en stegepande, kombinere stegt aubergine og kartoffelstivelse fylde dem med vand, tilsæt et par spiseskefulde sojasovs og hvidløg. Ulme et par minutter, indtil væsken er tyk og viskøs. Lækker stegt aubergine klar. Før servering, drys dem med sesamfrø og hakket koriander. Normalt serveres denne parabol med kogt ris kedelig, som har brug for at hælde den resterende sauce på grøntsagerne. Selvfølgelig, du er usandsynligt at være i stand til at lade sine spisepinde. Resten af skålen kan helt sammenligne med dem, der tjente i god Beijing restaurant eller Shanghai - du helt sikkert blive værre.

Aubergine stegt med kartofler og tomater

For vegetabilske retter, fjerne fra din beholdning:

 • 1 aubergine;
 • 3-4 kartoffelknolden;
 • pære løg medium størrelse;
 • nogle tomater;
 • hvidløg, olivenolie, paprika og salt.

Aubergine skæres store tern og deres Brown den olivenolie, drys med salt og peberfrugt. Kartofler også slice og steg ved høj varme. Hak løg og hvidløg, tomat skræl. På en stegepande med en første olie sauté løg, efter dertil vsypte hvidløg og i slutningen af tomater. Når grøntsagerne er klar, føje den til kartofler og auberginer. Dish nødt til at simre på lav varme, men ikke ret længe - nok til fem og højst 7 minutter. Før servering, drys hver betjener med greens. I begyndelsen af denne artikel, har vi lovet, at vil åbne dig hemmeligheden om stegning aubergine, så grøntsagerne bliver gennemblødt så lidt olie som muligt. Tricket er at sætte de terninger eller skiver af grøntsager på en stærkt rød-varm pande og steg i en meget kort periode på begge sider. Med denne teknologi grøntsager simpelthen ikke har tid til at fødes med fedt og dermed indeholder færre kalorier end dem, der er blevet fremstillet på traditionel vis. Det er så enkelt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.