Mad og drikkevarerOpskrifter

Apple marmelade med appelsiner: opskrift til jul

Æbler - dette er sandsynligvis den mest almindelige frugt i vores land. Hvor mange sorter og varianter der - bare ikke tæller: sursød-sød, blød og sprød, saftig og ikke særlig god, store og små, grøn, gul, rød, farverige! Trods det faktum, at du kan købe dem over det hele, og prisen er til rådighed, de ikke ophører med at være en favorit blandt alle de andre frugter af mange af vores landsmænd. Selvfølgelig, at spise dem er ikke kun frisk, men også høste vinteren på forskellige måder. Vi tilbyder at udarbejde en delikatesse, som forsøgte ikke alle. Men det er meget duftende, nyttig og velsmagende godbid til te. Vi gør æble marmelade med appelsiner. Opskrift af frugten høst at mestre kraften i enhver, der har mindst nogle grundlæggende færdigheder i den kulinariske forretning. Ingredienserne er alle meget tilgængelig og billig, sælges hele året rundt.

Så hvordan man kan gøre æble marmelade med appelsiner? Til fremstilling vi har brug for:

  • Æbler - 1 kg, ret stive (ikke stærkt syde), sød eller sur-sød;
  • Appelsiner - 2 stykker, saftig, tyndhudet;
  • sukker - 500 gram;
  • 100-125 g vand;
  • duftende krydderier (kanel, nelliker) - efter smag.

Sådan starter madlavning æble marmelade med appelsiner? Opskriften er opdelt i to faser: forberedelse af orange sirup, tilsæt æblerne og den endelige tilberedning.

Først har vi brug appelsinerne. De har brug for at blive skåret i skiver, fjern kernerne og fjern skræl. Fold i gryden, hæld kogende vand og kog, hvilket bringer i kog i et minut. Tilsæt derefter sukker og kog under omrøring, indtil det er helt opløst og siruppen begynder at blive tyk. Yderligere i tilfældet er æblerne. De skal vaskes, tørres, kernehus og skæres i skiver (om ønsket kan rengøres og skrællet, men ikke nødvendigvis).

Siruppen skal fjernes fra varmen og tilsæt æble skiver. Så de har brug for at brygge 3-4 timer. Derefter sætte gryden på lav varme og kog dem møre, omrøring forsigtigt til æblerne ikke mister deres form. Et par minutter før endt tilberedning hvormed kanel og andre udvalgte krydderier. Færdige æble marmelade med appelsin stadig varm hældes i bredden (på forhånd behøver at blive steriliseret) og tæt.

Denne frugt høst giver en meget smuk honning-gylden farve. En duft hun er! Gennem en kombination af æble og kanel duft skaber en meget festlig julestemning, så sørg for at åbne krukken før jul.

Hvordan kan man ellers, foruden krydderier, kan du variere æble marmelade med appelsiner? Opskriften kan suppleres med komponenter såsom citron (hvis du ønsker en mere udtalt søde og sure smag), tranebær eller tranebær (disse bær er meget godt kombineres med et æble). Måske er de mest interessante og succesfulde tilføjelser.

Denne marmelade er ikke kun yderst velsmagende, men også meget nyttigt, især i den kolde årstid: vitaminrige frugter, krydderier, hæve immunitet og giver energi - alt dette tilsammen vil hjælpe dig med at undgå forkølelse.

Af den måde, for voksne, kan du tilføje lidt gejst til æble marmelade med appelsiner. Opskriften er den samme, men i slutningen af madlavning, tilføje til det et par dråber god cognac. Smag gnistre med nye farver!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.