SundhedSund kost

Spis rigtigt: hvor mange kalorier du har brug for om dagen

Det er velkendt, at alle, der ønsker at tabe sig, du ønsker at begrænse dit kalorieindtag. På dagen for den kvindelige krop bør ikke modtage mindre end tusind kalorier, og mænd - tusind to hundrede. Det er de "lavere" priser til dem, der ønsker at slippe af med overskydende kilo.

Begrænsning kaloriefattige daglige menu under denne grænse gør det muligt at tabe sig hurtigt i løbet af kort tid, men det er primært på grund af tab af vand og muskelvæv, fordi kroppen omdanner det til energi meget hurtigere end den akkumulerede fedt.

Hertil kommer, at menuen kommer på en dag mindre kalorier ovenfor langvarig brug er skadeligt for helbredet. Dette fører til en mangel på næringsstoffer, truende sten i galdeblæren og svækker hjertet. Faldende kalorier mindre end 800 kalorier om dagen påvirker driften af hjernen og kan snart føre til anoreksi.

Hvor mange kalorier du har brug for om dagen for mænd og kvinder

Ifølge World Health Organization, bør en mand indtager dagligt med mad for omkring to og en halv tusinde kalorier. Samtidig, for kvinder den øvre grænse på to tusinde kalorier. Det er et spørgsmål om, hvor mange kalorier du har brug for om dagen i gennemsnit at holde en stabil vægt.

Generelt kroppens behov for en bestemt mængde kalorier på grund af mange faktorer. Denne alder, vægt, livvidde og naturligvis omfanget af fysisk aktivitet.

For at beregne i praksis, hvor mange kalorier du har brug for om dagen i hvert enkelt tilfælde, er det nødvendigt at løse dette puslespil. Bliver nødt til at tage hensyn til alle, der er ligestillet med mad, og det brændte. Rådfør dig med en læge med henblik på at løse dette problem, og at lære at genberegne - ernæringsekspert.

For en hurtigere og forenklet beregning af, hvor mange kalorier du har brug for om dagen, der er særlige borde. De blev udviklet af eksperter, efter anbefalingerne fra FAO - International organisation dedikeret til landbrug og fødevarer. Alle kan komme ind til hans alder, vest, taljemål og fysisk aktivitet, for at beregne, hvor mange kalorier du har brug for at spise på en dag.

Der er en anden metode til beregning daglige kalorier.

1) I den oprindelige tal tager din vægt. Bestemme 20% af det (fx med en vægt på 50 kg, det krævede antal os - 10).

2) Derefter er det nødvendigt at tage hensyn til den fysiske belastning. Du vælger et passende sted og ganger det tal opnået ovenfor:

0.2 - Hvis du har en stillesiddende job;

0.3 - Hvis den hjemlige arbejde og små ture;

0,4 - hvis din dag bliver mobil;

0.5 - med regelmæssig motion.

De resulterende tal føjes til den, der opnås i første afsnit. For eksempel, hvis kontorarbejde bevægelse er lille, så 0,2 10 X = 2; 12 + 2 = 14.

3) Den resulterende sum multipliceres med over 10%, for at tillade energiforbruget af organismen i assimilering af fødevarer 14 x 10% = 1,4.

4) tilføje op alle resultaterne og gange med 100: 10 + 14 + 1,4 = 25,4; 25,4H100 = 2540. Dette er den daglige kalorieindtag.

5) For at tage hensyn til alder-især hvis du er over en alder af tyve, hvert 10. år, trække vi 10%. For eksempel, du er 30 år gammel, da 2540-2286 = 10%.

Kalorier og næringsstoffer

Gode Kalorier er dem, der giver kroppen en bred vifte af næringsstoffer, ikke kun tilfredsstille sult, uden dem er det umuligt at rette funktion af kroppen, der primært påvirker huden, negle og hår. Den menneskelige krop - en vidunderlig skabelse af den Højestes, men det er et mirakel kræver daglig pleje. Grundlaget for sundhed og god stand er en daglig varieret kost.

Til tider har vi ikke klar over, at vores krop krav er meget høje. At give det alle nødvendige for et velfungerende af elementerne på daglig basis skal gøre ved tres næringsstoffer. De omfatter aminosyrer, polyumættede fedtsyrer, macroelements (calcium, jern, phosphor, iod, kalium, magnesium, natrium, svovl, klor), sporelementer (zink, mangan, kobber, cobalt, selen, molybdæn, fluor, nikkel, chrom , silicium, vanadium, titan), samt vitaminer og forskellige forbindelser (vitaminer a, D, E, F, C, B1, B2, B6, B12, H, PP, folinsyre, lipoinsyre, para-aminobenzoesyre, pantothensyre, cholin, rutin, inositol). Kosten bør også indeholde nok fiber, som hjælper befri kroppen af toksiner og sikre en korrekt stofskifte. Således kan vi sige, at fødevaren er bedre, jo flere næringsstoffer, den indeholder.

Tager sådanne fødevarer, vi ikke bare fylde maven, men også tage sig af den normale funktion af hjerte, hjerne, øjne og knogler. Så hvis en fødevare indeholder en masse næringsstoffer, kalorier, leveret af det, der kan kaldes god.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.