Hjem og familieTilbehør

Drop kaffemaskine - valg dovne gourmeter

Start morgenen med en kop forfriskende, duftende, naturlige kaffe - hvad kunne være bedre? Og hvis der ikke er behov for at stå ved komfuret og overvåge processen, det er bare en drøm. Det kan meget vel blive en realitet, hvis du ikke fortryde en smule af kontanter og købe en sådan anordning, som en drop kaffemaskine. Lad os se på princippet om søgsmålet ekstra funktioner og fordele ved dette produkt.

For det første skal det bemærkes, demokratiske værdi af de elektriske kaffemaskiner af denne type, som ikke kan undgå at behage den potentielle køber. For det andet Handlinger dryppe kaffemaskiner Princippet er enkelt nok, så du behøver ikke at være et geni specialister med en videregående uddannelse, til at brygge en kop aromatiseret drik.

Te drop består af flere funktionelle dele, herunder en vandtank, en vandvarmer, en konisk potte og en holder til filteret. I dyrere apparater erstattet termokande kaffe, som holder på varmen fremstillet kaffe. For eksempel har de en model af Siemens TC-91100 eller Philips HD-7546.

Hvordan virker et drop kaffemaskine?

Rent og koldt vand hældes i beholderen anbringes i en konisk filterholder at hælde malet kaffe. Derefter trykke på knappen og vandet virker på varmelegeme når en vis temperatur (fra 85 til 95 grader) og dryppes på kaffepulveret. Omfattende alle aromatiske og smag kvaliteter af jorden bønner, det går direkte ind i kaffekanden.

Hvornår skal udskifte filteret?

Levetiden for filteret afhænger af dens type. De drop kaffemaskiner bruge tre typer af filtre: nylon, papir og guld. De fleste er kortvarig papir. De skal straks udskiftes efter brug. Central prodlozhitelnostyu gyldighed har nylon filtre. Brew kaffe, de kan være 60 gange (selvom nogle mennesker ikke skynder sig at erstatte det med dette mærke). Titanium nitrid deponeret på nylon filtre (som derefter benævnes guld), øger batteriets levetid og pris.

Hvilke andre funktioner har en drop kaffemaskine?

Anordningen med et glas eller et metal opnås kaffedrik mere velsmagende end i dens plastdel.

Drop kaffemaskine med en lille kapacitet (op til 1000 W) kaffe frembringer en højere styrke, eftersom vandet i den opvarmes længere end et -højspændingsenheder. For eksempel kaffe foretaget i kaffemaskinen VITEK VT-1512 (600 W), vil have en meget stærk og rig smag.

Denne kaffemaskine er udstyret med et drop-stop-mekanisme, der gør det muligt at fjerne kaffekanden uden at vente for udarbejdelsen af hele mængden af drikkevaren.

kaffesmag er i høj grad afhængig af de korrekte proportioner. En ekstern indikator vandstand og placeret nær Overensstemmelse skala kan fylde en mængde malet kaffe, som er nødvendig for at opnå en perfekt smag af drikken. Tea MOULINEX BCA1L4 har en sådan indikator, så vær forberedt med hjælp fra den mest forfriskende kaffe - enkel.

At vælge en kaffemaskine til huset - det er en individuel proces. Det bør være baseret på smagspræferencer og det beløb, du er villig til at betale for dette produkt. Den dyrere kaffe, de mere avancerede funktioner den har.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.