Mad og drikkevarerSalater

Salat med rejer: opskrifter

Opskrifter af salat kendt i mange lande, som deres usædvanlige og delikat smag har længe været erobret de fleste ganer. Hvad er forskellen på rejer fra deres kolleger? Sødere kød og dens store størrelse. De kan koges, steges, fodret med forskellige saucer, som en separat skål. Stor salat med rejer, som er ideel til en romantisk middag eller til en festlig bord. Alle disse retter er blandt andet, er også nyttigt.

Opskrift rejer salat med cherrytomater og vagtelæg

For to portioner, vi har brug for: Rejer - 18-20 enheder, 7-8 salatblade, 6-8 vagtelæg, den samme cherrytomater og mozzarella bolde, en halv citron, pinjekerner, peber, krydderurter og salt. Forberedelse af en salat med rejer. Salat min, tørret, rive sine hænder og lagt på en tallerken. Kog æg: drop i kogende vand og kog i to minutter. Skær dem op og lægge på toppen af salat. Skær i halve mozzarella og også sendt til pladen.

Det samme sker med cherrytomater. For to minutter på hver side på en pande steges i olivenolie, vores rejer. Og derefter tilføje dem til salat. På den afsluttende fase af presse saften fra en halv citron og drysset med salat, peber, salt smag, klædt med en smule olie fra oliven, dekoreret med grønne områder og pinjekerner.

Opskrift salat med rejer og æbler

Denne salat er dedikeret til alle fans af den berømte "Kejserens." Ændre det knaser æbler og få et nyt lys smag. Produkter: en æble, 200 gram rejer, fem ting cherrytomater, parmesan ost, grøn salat, tre spiseskefulde naturlig yoghurt, en teskefuld Dijon sennep, en teskefuld honning, granuleret hvidløg og salt. De er alle meget ens - salater med rejer.

Opskrifter varierer kun på grund af indførelsen af nye ingredienser. Bland med yoghurt og honning sennep, smag til med hvidløg pulver og salt. Rengør rejer og bogstaveligt talt et minut steges i en varm pande, giver det lidt af en gylden nuance. Hakkede æble, er hænder bryde i stykker salat, blande alt dette med vores dressing. På pladen som grundlag spredning efterlader salat med æble, fra toppen - og kirsebær rejer. Vi slutter med revet parmesan ost. Salat med rejer og æbler klar.

Opskrift rejer i provencalsk

Det viser sig meget velsmagende og en nice snack. For sin forberedelse behov: 400g rejer, to fed hvidløg, fem gram urter i Provence, to spiseskefulde olivenolie, salt. Vi tilbyder dig en salat med rejer, kaldet "Provençal". Startende med afrimning skaldyr og oprensning.

Skal forblive kun halen. Nu, skære hvidløg så fint som muligt, at det tilføje urter i Provence og salt. Nå alt det opsigt. Spredes på en godt opvarmet pande rejer, ikke glemmer naturligvis hælde olien. Steg fire minutter og tilføje til salat. Vi nyder resultatet. Lettere end du kan forestille dig, men det er meget velsmagende og sund.

Meget velsmagende salat med rejer og avocado

I fire portioner, vi har brug for: flåede rejeskaller - 500 gram, to æg, en stor agurk og avocado, hvidløg - to nelliker, mayonnaise, peber og salt. Nogle husmødre af denne opskrift rene æg. Så spørgsmålet - er helt efter eget valg. Kog i saltet vand rejer fire til fem minutter. Kog æggene ostuzhivaem og rense i koldt vand. Skær avocadoer i halve, pit fjernet, renset frugtskaller og skæres i terninger.

Fjern agurk fra huden, skåret i halve (sammen), vi rense fra frøene. Vi gør det af den grund, at ingen salat var meget vandig. Skær det fint julienne. Ved afslutningen af processen, bland rejer, æg, hakkede agurk, hvidløg, passerede gennem chesnokodavku, avocado. Peber, salt og mayonnaise.

Opskrift salat med rejer og arugula

For at forberede en salat med rejer og arugula om skal bruge følgende produkter: raket, rejer, ost, nødder muskatnød, pinjekerner, hvidløg, balsamico eddike, salt, peber, olivenolie og smør. Den første klare vores fisk og skaldyr. I mellemtiden kan du sætte gryden på komfuret og tilsæt smør. Når det er godt varmet op, sætte det i rejer og hvidløg.

Så en hurtig, et minut på hver side, steges og spredning på et stykke køkkenrulle. Tag fadet salat, sætte det arugula, rejer og derefter - halvdelen af tomater. Oven på ost, revet eller plader. Kast pinjekerner, klædt med ekstra jomfru olivenolie med balsamico og valnød muskatnød. Igen drys med pinjekerner.

Puff opskrift salat med rejer

Mad: Ris - 50 gram rejer, en halv avocado, jordbær - 100 gram, citronsaft - en spiseskefuld fetaost - 50 gram smør - 500 gram, peber, krydderier og salt. Forberedelse af en salat med konge rejer lag. Kog indtil kogt ris, salt det, og derefter sæson med ønskede krydderier, tilsæt smør og bland grundigt. Kogte rejer kaster i et dørslag til et sammenløb af væske. Hakkede avocado og drysset med citronsaft. Også skæres i tern af feta og jordbær - skiver.

Det forberedende arbejde gjort, og nu den afsluttende fase. Vi spreder vores salat lag. Bundlaget - feta, så - avocado, rejer, igen - avocado, så - ris og det øverste lag - jordbær. Salat klar. Bon appetit!

Hvorfor salater med rejer er populære

Efter at have overvejet de forskellige salater med rejer, opskrifterne til deres fremstilling, skal du stadig kort nævne, hvorfor de er så populære. For det første er det en reel og meget nyttig kosten korte, især for dem, der ser deres figur og vægt. Efter kalorieindhold seafood data kun 98 kalorier per hundrede gram. For det andet, rejer er en stor kilde til naturligt protein. De skal blot ikke at stege og koge. Tredje, deres kød er rig på zink og selen, som er ansvarlige for metabolisme. Også i rejer, der er mange vigtige stoffer, der påvirker hormonsystemet og dens ydeevne. Vitaminer er til stede i kød, forbedrer den menneskelige tilstand af hår og negle og hud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.