Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Drømmetydning: gran, fyr. Hvorfor drøm af gran?

I denne verden fuld af teknologiske fremskridt, arten af en stadig mere vigende i baggrunden. Nå, hvad ellers i drømme vi nogle gange er høje træer, tætte skove. Og så for at finde ud af, hvad de betyder, vi ser på drømmetydning. Gran, fyr, fyrrenåle - hvad de drømmer, nogle gange endda for realistisk, så meget, at det synes næsten lugte keglerne? Jeg vil have det nye år? Eller i livet af større ændringer, der kommer?

symbolik

Spruce - en flerårig træ, der symboliserer stabilitet. Fordi, ironisk nok, det er, hvad drømmen bogen: gran og fyr kan prividetsya i mørket er ikke et tegn på forandring, og som et tegn på begyndelsen af den stille periode af livet, hvor der vil være overraskelser. Men der er en positiv side - jo, intet alt for dårlig pludselig vil der være.

Og mange juletræ er forbundet med vinterferien, så det er nødvendigt at løse drømmen, baseret på den kendsgerning, i hvilken sammenhæng det er en drøm træ.

Herringbone, brænde!

Klædt juletræ, dækket af kranse og legetøj, drømme i sjov og glæde. Køb det i en drøm til ferien - det vil sige at etablere en varm og tillidsfuldt forhold til dine kære bruger en masse tid sammen med min familie.

Hvis drømmeren pynte juletræet - det er også et godt tegn, vil det snart skænke noget behageligt og rart at underholde den.

sildeben lit

Men selv den præ-ferie træ kan pege på noget forkert i min søvn. Her for eksempel, hvis du drømmer at gran falder, og alle dekorationer er knust, er det en metafor, og noget vil ende i det virkelige liv, drømmeren. Normalt dette vedrører, hvad de fleste bekymringer ham - et forhold, et job samostanovlenie.

Pigen der drømte, at træet efter nytår demonteret, er det nødvendigt at reflektere over sin opførsel - det underbevidste forsøger at antyde, at skødesløshed og tankeløshed snart vende hendes dårlige side, og alle de udslæt handlinger vil bære bitter frugt.

Afhængigt af sæsonen

Frem for alt, tænker over det - hvad du vil, så tænk på det seneste? Vinteren er snart, og ferien? Eller sommer, men jeg ønsker at frost og gaver? Måske juletræet nogensinde, fordi sjælen har brug for det magiske af ferien, det er alt. Nå, vil vi se på, hvad der ellers er at fortælle os om denne drøm bog.

Vi spiste i skoven

For graner i skoven drømmetydning skjuler tvetydig fortolkning. Først og fremmest, benægter han muligheden for den stille periode, siger: bekymringer vil være nok, og bliver nødt til at anstrenge sig for at komme ud af alt dette bunke problemer og problemer, som er faldet på skuldrene af drømmeren.

Ikke noget uventet, dog ikke ske - hvoraf de fleste drømte en drøm, fange rutinemæssige daglige aktiviteter, hvorfra det vil være meget træt, men behøver ikke at opfinde nye måder at løse komplekse problemer. Drøm bog anbefaler: være tålmodig, stille ind på en positiv, lave en klar plan og holde sig til det! Lys bar vil komme meget snart, meget god, at universet er gennem drømme besluttet at antyde om den kommende, fordi du kan forberede sig på forhånd.

Ikke blomstre og lugter ikke

I princippet i drømme træet ofte symboliserer familiebånd. Det er bundet til de foreninger - slægtsforskning, stamtræ, osv ...

For hvis gran grøn, blomstrende, frodige ildelugtende - i den nærmeste fremtid vil ikke behøver at bekymre sig om, hvad familien vil være nogle problemer, men hvis de nåle, på den anden side, tørret og efteråret - det er en grund til at bekymre sig, er det meget muligt nogle uenighed i enhver jord . Vær forsigtig og husk, at for at såre kære lettere end andre: de er meget tæt på os, og sigter lige i hjertet, er det svært ikke at falde. Men beklagelse senere vil være meget stærkere end i tilfældet med fremmede. Prøv at holde den familiemæssige tilknytning, uanset hvad der sker.

andre forklaringer

Vokser i gården juletræ drømme til gæsterne. Vent for dem, der gerne vil se, i en drøm det var grøn, og forsøge at være tolerante over for dem, der ikke ønsker at overveje en lang tid - hvis den blå.

Branch nåletræ syg person drømmer til genopretning og sunde - en fantastisk følelse.

Tvivle noget folk kan drømme, som de går rundt spise - er en fortolkning af, hvad der sker i sindet.

Mange kegler på træet tyder på, at ekstra indtægter ikke tager lang tid. Tilbring det sparsomt - efter frugt falder af, en ny stigning er ikke så hurtigt, som vi gerne vil.

ifølge Freud

Sigmund Freud skrev sin drøm bog, baseret på det faktum, at alle drømme er direkte relateret til vores sexliv. Og det er, hvad den siger, en drøm bog: romantikere drøm om at spise, der ikke repræsenterer det åndelige intimitet uden hengivenhed. Det er meget sød, og måske noget endnu godt - hensynsløse seksuelle handlinger og uklarhed på dette område - ikke den bedste fremgangsmåde. Men gran i en drøm og sagde, slappe af og nyde processen. Mest sandsynligt, drømmeren er ikke så meget romantisk som at forsøge at overbevise både sig selv og andre, at han er klog. Men er det nødvendigt? Efter alt, dit liv - dit alene, bygge deres egen lykke, er ligeglad andres mening. Ingen vil bebrejde dig for det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.