Intellektuelle udviklingMystik

Labrador sten og dets egenskaber

Stone Labrador anses for at være ekstremt mystisk mineral, en type af feldspat.

Udseende og minedrift

I rå sten ikke er for attraktivt udseende (grøn-grå eller mørk), men det ligger i regnbuefarver, så lyse blinker på overfladen af stenen blik.

For iriseringseffekter farver - grøn, blå, blå og lilla, sten er Labrador i Indien hedder "påfugl sten" på grund af sin farve, der minder om påfuglefjer.

Afhængig af farve, er det Labrador ofte kaldet en måne sort sten, spektrolitom, kariatitom, kvæg øje.

Labrador - sten, som blev opdaget i det XVIII århundrede i nærheden af Cape Labrador. Det fik sit navn i overensstemmelse hermed kappe. Det bruges som en ornamental sten.

I det gamle Rus Labrador - sten (sten, som indeholder 60% af Labrador), som blev anvendt til beklædning. I dag med labradorit dekoreret med Lenin Mausoleum og nogle metrostationer.

Labrador sten udvindes i Ukraine og Canada - er det vigtigste område, er en lille mængde af det findes i Tyskland, Indien, Finland og Tibet.

Perle-kvalitet sten er stødt på i Australien. Af disse er alle former for smykker lavet med labrador. Facetter af de transparente facetslebne krystaller behandlet ved fremgangsmåden, og formes til uigennemsigtige cabochons og plader.

Labrador sten har en hårdhed på - 6.0 - 6,5, massefylde - 2,7 g / cm3. Under håndtering for at undgå stød og mekaniske skader.

Stone Labrador. egenskaber

Det menes, at den har sådanne egenskaber, der forbedrer kroppens indehaver.

Litoterapists det anvendes i behandlingen af sygdomme i rygsøjlen og led, og sten, der anvendes i behandling af infertilitet, urinvejene og impotens.

Stone Labrador har en indvirkning på den anden, fjerde og femte chakraer i kroppen, og normaliserer aktiviteten af de indre organer.

At eje et smykke med labrador forudsat god følelsesmæssige og mentale sundhed. Ring eller øreringe med labradorit hjælp til at klare konsekvenserne af nervøs stress, ro under stærk excitation, genoprette strømmen med nervøs udmattelse.

Den magiske egenskaber Labrador har endnu ikke afsløre. Det er kun kendt, at det forbedrer psykiske evner af mennesker. Tryllekunstnere og healere betragter ham som deres maskot.

Stone Labrador er "en sten af illusioner", så det ikke kan bære de unge, uerfarne mennesker, for at beskytte dem mod forskellige eventyr.

Labradorit appellerer til kreative mennesker (forfattere, kunstnere, digtere, musikere), vækker han inspiration og fantasi, kronet med herlighed og anerkendelse.

Wear Labrador uden at fjerne det anbefales ikke, på trods af at det er en beskyttende sten knyttet til sin herre og elsker det.

Stone Labrador er nødvendigt at sætte i huset, så at han så alle de hjem, og han kunne se sig selv hele. Dog bør udenforstående ikke røre din maskot, så for ikke at ødelægge den venlige marksten.

For at "genoplade", hver nymåne anbefales at sætte det på natten af vinduet.

Labrador nærmer enhver stjernetegn, men mest af alt det beskytter sådan en vand tegn ligesom Kræft, Fiskene og Skorpionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.