ComputereComputerspil

Lukrative kontrakter i CS: GO. CS: Go: lukrative kontrakter deling

Det er ingen hemmelighed, at alle Counter Strike ikke er begrænset til træfninger mellem terrorister og tæller. Her har du chancen for at hele tiden får tilfældige våben eller sager, der kan åbnes for at modtage en tilfældig samling af genstande, herunder en unik pistol.

Men dette er ikke den eneste måde at få sjældne våben. Vi vil naturligvis ikke gå om at sælge våben for rigtige penge - denne indstilling er ikke behandlet på alle. Det faktum, at du kan til håndværk datoerne for dit gevær - er en risikabel operation, fordi du bliver nødt til at udforme et stort antal elementer, men chancerne for succes i dette tilfælde ikke er så høje - omkring 60%. Selvfølgelig har du også brug for at kende de lukrative kontrakter i CS: GO, fordi så vil du være i stand til at skabe våben med mindre. Denne artikel vil beskrive de mest lukrative kontrakter om omkostningseffektivitet.

AWP Redline

Ikke så let at finde lukrative kontrakter i CS: GO, fordi du på nogen sluagh nødt til at bruge en masse flere ting, end du får. Umiddelbart bør det oplyse, at de fleste af de kontrakter, indebærer anvendelse af ti objekter for at oprette en. Mindre - aldrig mere - det er muligt. Derfor vil denne artikel diskutere optionskontrakter på ti punkter, som et resultat af, hvor fartøjet vender meget sjældne våben, for eksempel, AWP Redline.

Denne snigskytteriffel specifikt med dette Skene er det ønskede objekt i opgørelsen af enhver gamer, og hvis du kan være udformet det, så vil du helt sikkert blive glad. Men for at dette skal du bruge seks haglgeværer Nova med hud Stigende kraniet og fire MP9 maskinpistol med Rose Iron Skene.

Husk, at succesraten er ikke så høj, så crafting elementer kun hvis du er sikker på, at de er villige til at mislykkes. Men melodien, selvfølgelig, du behøver kun at lykkes. Hvad andet har lukrative kontrakter i CS: GO?

AK-47 i sort højglans

Hvis vi betragter de lukrative kontrakter i CS: GO, skal du være sikker på at huske en af de mest populære maskiner i computerspil - AK-47. I dette tilfælde, det kommer med skind "Black Gloss", hvilket gør det mange gange mere attraktiv.

Derfor ville hver ikke noget imod at få dig selv et mønster, og det kan gøres ved hjælp forholdsvis enkel kontrakt. Alt hvad du behøver - det er ti grand "PP-Bizon" med hud "CFRP". Udformet disse ti maskinpistoler, kan du få direkte og kraftfulde våben, og dekorative elementer, der vil blive misundt af alle andre spillere absolut.

I CS: GO lukrative kontrakter udvekslingen vil hjælpe dig med at få de poster, der ellers vil falde dig med en minimal chance. Her, som du ved, er også en lille chance, men hvis vi sammenligner de to til tre procent og tres, udveksling af kontrakter se meget mere at foretrække.

M4A1-S "Rent vand"

Hvis den del af terroristerne mest populære maskine er "Kalash", noget fra Kontrov det helt sikkert M4A1-S. Men uden huden er et populært pistol, og hvis det er dekoreret med skind "Clean Water", bliver det en sjælden genstand, hvilket er ønskeligt for alle.

Hvis vi betragter de mest lukrative kontrakter CS: GO, kontrakten for denne pistol med Tabernaklet at stå på en af de første steder. Men hvad tager det at modtage den? For det første, seks maskinpistoler UMP-45 med hud "Grundvand", og for det andet - fire automatiske Galil med skind "skårene". Selvfølgelig er det en temmelig høj pris, men som et resultat, vil du få en stejl stormgevær med en lyddæmper og et imponerende huden, som alle andre kun vil medføre misundelse. Som du kan se, opskrifter til crafting våben i CS: GO vil hjælpe dig med at få disse kanoner, om hvilke du altid har ønsket, men havde ikke råd eller kan ikke vente for dem at falde.

AK-47 med en overflade hærdet

Kalashnikov - en meget populær tjeneste i dette spil. Så nu du er fortrolig med en anden kontrakt på sit håndværk - men denne gang huden er "Surface hærdning", er der værdsat endnu mere. Denne gunstige udveksling kontrakt i CS: GO vil nærme dig kun, hvis du har brugt en masse tid i spillet, da det kræver temmelig sjældne genstande i betydelige mængder.

Det hele starter simpelthen nok - med pistol Glock-18 med hader kvinder. Men så vil du have ni forsøgspersoner med huden "Dark Water". Fire af dem - en pistol med en lyddæmper USP-S, og yderligere fem - stormgevær med en lyddæmper M4A1-S, som den ovennævnte betingelser for deres egne kontrakter for Kraft. Således kan du forstå, hvor dyrebar denne ting, og hvor dyrt det udformet. Men denne maskine vil straks vise andre, hvor alvorligt du nærmer spillet.

Nova "Drunk kirsebær"

Er spillet og er ganske enkle opskrifter, der giver dig mulighed for at slå et bestemt sæt af objekter i det samme objekt, men med en anden, mere sjælden Skene. Et glimrende eksempel på en sådan kontrakt er kraftpapir Nova haglgevær med hud, "beruset kirsebær". Erfarne spillere ved, at dette er en meget sjælden og meget værdifuld pistol, så jagten på hende hele tiden. Selvfølgelig, de ved, at det også kan være udformet, hvis du har ti ekstra haglgeværer af samme type, men kun med en anden hud - "Klitter". Det er meget mere fælles elementer, så du nemmere kan få dem til at bringe kontrakten i kraft.

P250 "stedet"

Til stede i spillet og også de kontrakter, som kører lidt hårdere. Efter alt, de kræver et våben, der allerede er blevet brugt i en vis mængde af slagsmål. Det faktum, at de våben her har sit eget afskrivninger system, som på ingen måde påvirke kvaliteten sig af våben, men det ændrer sit udseende. Således til fremstilling af P250 pistol med huden "spot" du har brug for ti FAMAS rifler med huden "Smertenok", men de bør alle være lidt slidt. Kun i dette tilfælde, vil Kraft have en chance for succes - ellers er det simpelthen ikke vil ske.

Dette er naturligvis ikke alle kontrakter for håndværk, som er til stede i spillet. Mange af dem, men mange af dem kræver langt mere sjældne genstande eller at tilbyde som et resultat ikke er de mest imponerende resultater, der kan opnås på en enklere måde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.