Nyheder og SamfundObdinenie i organisationen

Samfundsvidenskab. Emne og forskningsmetoder

Humaniora og samfundsvidenskab er et kompleks af mange discipliner, der er genstand for undersøgelse og samfundet generelt, og folk som hans pik. Disse omfatter statskundskab, filosofi, historie, sociologi, filologi, psykologi, økonomi, uddannelse, jura, kulturstudier, etnologi og anden teoretisk viden. Fagfolk på disse områder forbereder og frigiver Socialforskningsinstituttet Sciences, som kan være en separat uddannelsesinstitution, og er en division af enhver humanitær Universitet.

Emnet for undersøgelsen af samfundsvidenskab

Først og fremmest de Research Society. Samfundet ses som en enhed, der udvikler historisk og er en sammenslutning af mennesker, der dannes som et resultat af en fælles indsats og har sit eget system af forbindelser. Tilstedeværelsen af forskellige grupper i samfundet gør det muligt at se, hvordan individer er afhængige af hinanden.

Social Sciences: Research Methods

Hver af de discipliner, der er anført ovenfor anvender karakteristisk kun for hendes metoder. Således statskundskab, udforske samfundet fungerer kategori af "magt". Kulturel aspekt af samfundet finder har værdi kultur og danne dens manifestationer. Økonomi udforsker livet i samfundet ud fra perspektivet om organiseringen af landbruget. Til dette formål, det bruger kategorier som markedet, penge, efterspørgsel, produkt udbud og andre. Sociologi undersøger samfundet som konstant udvikling system af forbindelser udvikler mellem sociale grupper. Historien lærer, hvad der er sket. Samtidig, forsøger at etablere hændelsesforløbet, deres forhold, grundene til at det er baseret på alle former for dokumentariske kilder.

Dannelse af Social Sciences

I oldtiden, samfundsvidenskab var hovedsageligt i filosofi, da hun studerede både menneskelige og hele samfundet. Kun historien om retspraksis og delvist allokeres til de separate discipliner. Den første samfundsteori udviklet af Aristoteles og Platon. I middelalderen blev samfundsvidenskaberne betragtes inden for rammerne af teologi som viden om udifferentieret og omslutter alt. Deres udvikling påvirket af tænkere som Gregory Palamas, Augustin, Foma Akvinsky, Ioann Damaskin. Startende med moderne tider (det 17. århundrede), nogle samfundsvidenskab (psykologi, kulturstudier, statskundskab, sociologi, økonomi) er fuldstændig adskilt fra filosofi. På de videregående uddannelser i disse fag åbne fakulteter og institutter, specialiserede offentliggjorte antologier, magasiner, etc.

Naturlige og samfundsvidenskab: forskellen og ligheden

Dette problem blev løst i historien er tvetydig. Således Kants tilhængere delte alle videnskabens i to kategorier: studerende på natur og kultur. Repræsentanter for sådan et flow som en "livsfilosofi", selv skarpt kontrast historie naturen. De mente, at kultur er et resultat af intellektuel aktivitet for menneskeheden, og forstår det kan kun opleves og indså værdien af mennesker i disse tider, motiver deres adfærd. På det nuværende stadium af social videnskab og naturlig, ikke kun i opposition, men de har også fælles fodslag. Dette, for eksempel brugen af matematiske metoder i studiet af filosofi, statskundskab, historie; anvendelse af viden fra områderne biologi, fysik, astronomi til at bestemme den nøjagtige dato for de begivenheder, der fandt sted i en fjern fortid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.