Nyheder og SamfundObdinenie i organisationen

Toldunionen lande: liste

I dagens verden, er mange lande forenet i foreninger - politiske, økonomiske, religiøse og andre. En af de største af disse var de sovjetiske fagforeninger. Nu ser vi fremkomsten af europæiske, eurasiske og Toldunioner.

Toldunionen blev placeret som en form for handel og økonomisk integration af en række lande, som omfatter ikke blot den fælles toldområde for gensidigt fordelagtig handel med fraværet af opgaver og så videre. E., men også en række punkter, der regulerer handel med tredjelande. Denne aftale blev underskrevet den 2007/10/06 i Dushanbe, på tidspunktet for sin konklusion i EU var den Russiske Føderation, Kasakhstan og Hviderusland.

Den første artikel om den frie bevægelighed for varer i kontrakten inden for dette område, siger følgende:

 • Told er opladet. Og ikke kun for de varer af sin egen produktion, men også for varer fra tredjelande.
 • Der er ingen økonomiske begrænsninger, som supplement til kompensation, anti-dumping.
 • Toldunionen lande anvender en fælles toldtarif.

Gældende lande og kandidater

Der er som permanente medlemslande toldunionen, som havde været dets grundlæggere eller indtastes senere, og dem, der bare har udtrykt ønske om at deltage.

deltagere:

 • Armenien;
 • Kasakhstan;
 • Kirgisistan;
 • Rusland;
 • Hviderusland.

medlemskab kandidater:

 • Tunesien;
 • Syrien;
 • Tadsjikistan.

TC ledere

Der var en særlig TC-Kommissionen, som blev godkendt på tidspunktet for underskrivelsen af toldunionen. Dens regler var grundlag af de juridiske organisationens aktiviteter. Strukturen arbejdede og opholdt sig i denne retlige ramme indtil den 1. juli 2012, dvs. før oprettelsen af ECE. Det øverste organ for Unionen på tidspunktet yavlalas gruppe af repræsentanter for stats- (Vladimir Vladimirovich Putin (Den Russiske Føderation), Nursultan Abishevich Nazarbaev (Kasakhstan) og Aleksandr Gregorevitsj Lukasjenko (Hviderusland)).

Regeringscheferne var repræsenteret ved statsministre:

 • Rusland - Dmitry Anatolyevich Medvedev;
 • Kasakhstan - Karim Kazhimkanovich Masimov;
 • Hviderusland - Sergey Sergeevich Sidorsky.

Formålet med toldunionen

Landene i toldunionen under det primære mål at skabe et enkelt tilsynsorgan betød at etablere et fælles område, som vil omfatte flere lande, og på deres område afskaffet alle afgifter på produkter.

Det andet mål var at beskytte deres egne interesser og markeder, i første omgang - en dårlig, dårlig kvalitet samt konkurrencedygtige produkter, der giver dig mulighed for at udligne alle de fejl i handel og økonomiske område. Det er meget vigtigt, da beskyttelsen af interesserne for deres egne stater under hensyntagen til de synspunkter, som medlemmer af EU er en prioritet for alle lande.

Fordele og perspektiver

Den første fordel er indlysende for de virksomheder, der problemfrit kan foretage indkøb i nabolandene. Mest sandsynligt, vil det kun være store selskaber og virksomheder. Med hensyn til udsigterne for fremtiden, i modsætning til nogle økonomer forudser, at toldunionen vil medføre en reduktion i niveauet af lønningerne i de deltagende lande, den officielle niveau af premierminister Kasakhstan, sagde hængningen af løn i staten i 2015.

Det er derfor, den internationale erfaring med sådanne store økonomiske enheder ikke kan henføres til denne sag. Lande omfattet af toldunionen, hvis ikke forvente en hurtig, men stabil vækst af de økonomiske bånd.

aftale

Den endelige udgave af traktaten om toldkodeksen af toldunionen blev først vedtaget på det tiende møde, 26.10.2009. Denne konvention henvist til etablering af ad hoc-paneler, som vil overvåge aktiviteterne til at vedtage den justerede traktatudkast.

Toldunionen lande var op til 01.07.2010 at ændre sin lovgivning for at fjerne modsætningerne mellem denne kodeks og forfatningen. Således blev det skabt en anden kontaktgruppe for at løse problemerne i forbindelse med forskellene mellem de nationale retssystemer.

Der er også blevet finjusteret alle de nuancer, der er forbundet med CU territorium.

Det område af toldunionen

Toldunionen lande har en fælles toldområde, som er bestemt af grænserne for rammerne, underskrive kontrakten og er medlemmer af organisationen. Toldkodeks, blandt andet afgør datoen for Kommissionen, der er kommet 1 juli 2012 udløb. Således blev mere alvorlig organisationen etableret, som har meget mere magt og dermed flere mennesker i hans tilstand til fuldt ud at styre alle processer. 1 januar 2012 startede officielt sit arbejde den eurasiske økonomiske kommission (Euratom).

Euratom

Strukturen af den eurasiske økonomiske union omfatter medlemsstater toldunionen: grundlæggerne - Rusland, Hviderusland og Kasakhstan - og for nylig tiltrådte stater, Kirgisistan og Armenien.

Euratom institution indebærer en bredere vifte af relationer i den frie bevægelighed af arbejdskraft, kapital, varer og tjenesteydelser. Også skal hele tiden foretage en koordineret økonomisk politik i alle lande, bør gøre overgangen til den fælles toldtarif.

Det samlede budget for denne forening er dannet udelukkende i russiske rubler gennem aktie- bidrag, der gør alle medlemslandene i toldunionen. Deres størrelse er reguleret af det øverste råd, som består af lederne af disse stater.

Arbejdssproget for regulering af alle dokumenter var den russiske, og hovedsædet vil blive placeret i Moskva. Euratom finanstilsyn - i Alma-Ata, og retten - i hovedstaden i Hviderusland, Minsk.

EU-organer

Den højeste ledelsesorgan er den højeste råd, som består af lederne af de deltagende stater.

Dernæst kommer Mellemstatslige Råd. Den består af de statsministre, den vigtigste opgave, som er at overveje de strategiske problemer med økonomisk integration.

Det er blevet etableret, og den retslige myndighed, der er ansvarlig for anvendelsen af kontrakter inden for rammerne af Unionen.

Det Eurasiske Økonomiske Kommission (EØF) - det tilsynsorgan, der indeholder alle de betingelser for udvikling og funktion af Unionen, samt udvikling af nye forslag på det økonomiske område i forhold til Euratom-format. Det består af ministre fra Kommissionen (vicepremierminister ministre i EU medlemsstater) og formanden.

De vigtigste bestemmelser i Euratom-traktaten

Selvfølgelig, i forhold til de Euratom TS ikke kun har større beføjelser, men også en langt mere omfattende og specifik liste over planlagte aktiviteter. Dette dokument har ingen overordnede planer og en særlig arbejdsgruppe, som ikke kun vil overvåge gennemførelsen, men også til at styre hele sin kurs defineres vejen for dens gennemførelse og designet til hver enkelt opgave.

I den resulterende kontrakt lande i toldunionen, og nu Euratom, sikrede enighed om en koordineret arbejde og oprettelsen af fælles energimarked. Arbejdet med energipolitik tilstrækkelig størrelse og vil blive gennemført i etaper frem til 2025.

Reguleret i dokumentet, og skabe et fælles marked for medicinsk udstyr og medicin til 1. januar 2016.

Stor betydning er givet til transportpolitikken i det område af Euratom stater, uden hvilke det ikke vil være muligt at skabe et enkelt fælles handlingsplan. Det forudser udviklingen af en sammenhængende landbrugspolitik, der omfatter obligatorisk dannelse af veterinær- og plantesundhedsforanstaltninger.

Koordineret makroøkonomisk politik giver mulighed for at lave en realitet over alle udtænkt planer og arrangementer. Under sådanne omstændigheder, udviklet de generelle principper for samarbejde og sikre en effektiv udvikling af landene.

En særlig plads er besat af det samlede arbejdsmarked, som regulerer ikke kun den frie bevægelighed for arbejdskraft, men også de samme arbejdsvilkår. Borgere, der går på indtjeningen i de Euratom lande, må vi ikke nu være at udfylde migrationen kortet (i tilfælde, hvis deres ophold ikke overstiger 30 dage). Det samme forenklet system vil fungere og sundhedspleje. Også beskæftiger sig med eksport af pensioner og anciennitet ranking, som er blevet akkumuleret i de deltagende EU-land.

ekspertudtalelser

Listen over landene i toldunionen i den nærmeste fremtid kan udvides endnu mere stater, men eksperter siger, at var synlige for det ordentlig vækst og indflydelse på de vestlige alliancer ligner EU typen (EU) kræver en masse arbejde og udbygning af organisationen. Under alle omstændigheder kan rublen ikke være et alternativ til euroen eller dollaren i lang tid, og virkningen af de seneste sanktioner demonstreret, hvordan kan køre vestlig politik til fordel for deres egne interesser, og at i dette tilfælde hverken den russiske eller hele Unionen rent faktisk har noget at gøre med det . Som for specifikt Kasakhstan og Hviderusland, har konflikten i Ukraine vist, at de ikke vil opgive deres ydelser til Rusland. Tenge, ved den måde, også er faldet drastisk på grund af faldet af rublen. Og på mange områder, Rusland fortsat den vigtigste konkurrent til Kasakhstan og Hviderusland. Men i det øjeblik oprettelsen af EU er tilstrækkelig, og den eneste løsning, der kan hjælpe med at en eller anden måde at styrke relationerne mellem staterne i tilfælde af yderligere vestlige pres på Rusland.

Nu ved vi, hvilke lande i toldunionen er mere interesseret i sin skabelse. På trods af at på tidspunktet for dens begyndelse, det konsekvent forfulgt alle mulige problemer, fælles koordineret indsats fra alle medlemmer af Unionen gør det muligt hurtigt at behandle dem, som gør det muligt at være optimistisk på fremtiden og håber på en hurtig udvikling af økonomien i alle de lande, der deltager i denne aftale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.