Nyheder og SamfundObdinenie i organisationen

Fordelen ved at gå på

Verdens holder på gode gerninger - fra hjerte til hjerte. Historien kender mange eksempler, når initiativet voksede ud af en lille store gerninger og resultater. For eksempel vidste du, at en af de mest berømte russiske mæcener for kunst Pavel Mihaylovich Tretyakov var ikke kun en opkøber og grundlægger af Tretyakov Gallery. For eksempel tog han over indholdet af skole for døve, bygget en stor ny bygning til ham. Skolen havde omkring 100 børn, og Tretyakov vidste alle ved navn.

Hvordan ville sige i dag, den oligark af det 19. århundrede, Konstantin Vasilevich Rukavishnikov, på grund af dårligt helbred var ude af stand til at fortsætte sin fars arbejde - minedrift og guld mineindustrien. Sammen med sin bror Ivan, åbnede han i Moskva, et krisecenter for korrektion af unge kriminelle. Børn blev undervist der nyttige handel, og efter tog sig af 2-3 år - som et resultat af 95% af dimittenderne vendte ikke tilbage til den kriminelle verden.

Nogle kynikere siger - sige, for at leve godt, behøver du ikke er opmærksomme på andres problemer. Dette er ikke tilfældet. Med henvisning til biografier af succesfulde mennesker anerkendte besættelsesmagt vurderinger "mest-mest" stabile høj position. De kan have en anden måde at tjene penge, forskellig rigdom, forskellige politiske eller religiøse synspunkter - men de alle taler forskellige sprog, den samme sætning "Rigdom kræver."

Sammen med succes kommer et ønske om at hjælpe dem, der ikke så heldig i livet. Folk vant til at arbejde og forfølge deres daglige pløjning, godt klar over, hvordan det er nogle gange svært at klare udfordringerne. Bill Geyts understøtter den tredje verden, Stiven Dzhobs har sponsoreret kræftforskning behandlinger, Mikhail Prokhorov hjælper kulturelle projekter og initiativer. Må ikke sakke bagud og berømtheder - det er på gulvtæppet , de glitre med guld og diamanter, og i sin fritid, kan berømtheder findes på velgørenhed, krisecentre for de fattige, hospitaler og hospicer. Den nye trend - og vel at mærke - meget nyttig trend - hjælp.

Bedre at være chokeret over, hvad han hørte, snarere end forblive døv. Du kan ikke leve uden at mærke urolighederne. Nogen andens sorg ikke sker. Crocked stempel? Intet af den slags! Forestil - har smidt barnet i et boarding skødesløse alkoholiske forældre, har børnehjemmet ikke give en ordentlig uddannelse, er det vigtigste ikke at vide. Fast Orphan lært kun én regel - manden er en ulv. Efter endt uddannelse - sikkert glemt. Spyt det ud i verden, og uforberedt på de barske realiteter i livet, bliver barnet hærdet endnu mere, men stivheden af den ydre, ak, betyder ikke, solide principper og intern disciplin. Cigaretter, alkohol, stoffer, promiskuitet - en sædvanlige livsstil. For at bryde loven, røve, voldtægt, dræbe - ikke før, hvad der ikke står en mand blottet for moralske grundlag. Tror du, at du ikke er bekymret? Og hvis denne person - din nabo? Og hvis han vil tilbyde medicin til dit barn? Og hvis dit barn går på en kurve sporet - gennem uvidenhed, så misforstået, svag vilje? Uanset om du ønsker at leve i et sådant samfund?

Ændre verden - helt en kraft til den fælles mand. Ingen grund til at være en superhelt. Bare være ligeglade og aktiv person. At leve med åbne øjne - og vær ikke bange og vær ikke bange. Efter alt du er i stand til meget.

For eksempel sponsorerer projektet "Bogen og CD'en" Vejen til lykke "i hvert børnenes Rusland House", hjælper du forældreløse. Hvad kan opnås, takket være en lille bog og køre? Gode tilbud og nye resultater. Bogen "Vejen til lykke" - er enestående i sin art ikke-religiøse kode af reglerne for et lykkeligt liv. Instruktioner er meget enkle og klare - men glemmer dem, vi laver fejl. Nogle gange - uforbederlig. Børn - forældreløse er ikke kun berøvet yngelpleje og hengivenhed, men også vitale tips - fordi ikke alle lærere er villige til at bruge deres tid på at forklare de nødvendige sandheder. Men i sin bog "Vejen til lykke", alle de postulater drøftet i detaljer - med fakta og argumenter. For børn ikke flere ubesvarede spørgsmål - og livet er ikke bange og vær ikke bange. Omkostningerne ved at sende en parcel kun 1000 rubler. I gennemsnit vil omkring 100 børn ved, hvordan man ærligt gå på vejen til lykke. Forestil - 100 børn!

For at nå ud til hjerter og sind af skolebørn stand undervisere CIS Criminon. Over hele landet, udført med succes narkotikabekæmpelse og anti-kriminelle klasser. Reserveret - midler bevæbnet. Statistik skuffende rapporter - 40-50% af eleverne i det mindste en gang for at få et certifikat prøvet stoffer. Den første oplevelse opstår oftest på grund af uvidenhed. Guys naivt tror - første gang ikke podsyadesh! Jeg bare forkæle ... Men i sidste ende bliver sorg og familie katastrofe. Og den afhængighed kunne undgås, hvis alle vidste, hvor farligt og hvad er "bong" af marihuana eller Cheering tabletochki. Foredrag er meget nyttigt og omkostninger til sponsor kun 3000 rubler. Du kan vælge en skole, børnehjem, kostskole i byen. Vi garanterer - beskæftigelse vil være sjovt og meget interessant.

Street handlinger - en enkel og underholdende måde at formidle til andre ideen. Den vigtigste ting, at ideen var fortjener opmærksomhed. Aktier i CIS Criminon meget vigtige for det moderne samfund. Frivillige CIS Criminon ikke bare uddele foldere "Kend og overholde loven" - de minde folk om, hvor vigtigt det er at leve ærligt og anstændigt. Efter alt, ukendskab til loven er ingen undskyldning: komme til det sted, fængsling er muligt for tilsyneladende mindre forseelser. For eksempel passerer - ved et uheld eller med vilje - betaling på lånet. Assist i udførelsen af handlingen er meget nemt - du kan deltage i venlige team af frivillige eller sponsor. Organisering af en aktie - kun 5000 rubler. I gennemsnit vil 3.000 mennesker lære om Criminon og "Vejen til lykke", og 200 mennesker til at deltage i projektet "Rusland uden kriminalitet, vold og narkotika."

"CIS Criminon" hjælper de mennesker, fra hvem samfund foretrækker at vende sig væk - fanger. lovovertrædere rehabiliteringsprogram Criminon årenes løb rundt om i verden har vist sig at være effektiv. Ingen mand, der ikke kunne starte fra bunden - studerende, der har bestået Forums Criminon programmet for sine fantastiske succeshistorier bevise, at alle har ret til en ny chance. Gem menneskelige omkostninger kun 7000 rubler. For disse penge vil give indsatte mail materialer, og konsulent "Criminon CIS" vil kontrollere udførelsen af opgaverne i absentia. Erfaringen viser, at mindst 25 indsatte og medstuderende Criminon optaget på et rehabiliteringsprogram.

Kontakt "CIS Criminon"

ANO "Center for rehabilitering af lovovertrædere og kriminalitetsforebyggelse" Criminon CIS "

p / s 40703810600000100145

INN \ PPC 7715081843 \ 772101001

i CB "Prominvestraschet"

K / 30101810500000000491

BIK 044585491

Frivillige - skriv til criminon2@yandex.ru

Ring - 89261545554

Talk - http://vk.com/club4708123

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.