Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koge fjerkræ i ovnen i hjemmet: lækre opskrifter og anmeldelser

Spil kød er helt i modsætning til alle sædvanlige for os parret bud oksekød eller kylling. Kog det lækker første gang kan ikke hver værtinde. Cooks kalder denne slags kød adskilt milepæl i den kulinariske kunst. Mange mennesker tror, at spillet kan tilberede velsmagende kun på bålet. Men i virkeligheden, og i hjemmet, denne opgave er doable. Det kan bage, steges i en gryde og lad det simre multivarka.

I dag til at dele med dig nogle "jagt" hemmeligheder og madlavning karakteristika, og på samme tid vise dig hvordan man laver en lækker spil uden at spilde tid og kræfter.

marinering vildt

Det vigtigste element i spillet er en forberedelse proces med bejdsning. Denne procedure udføres altid, da kødet lugt, konsistens, blødhed er signifikant forskellig fra hjemmet. Sådan koger spillet, og hvilke produkter der er bedst at bruge? Du kan vælge enhver marinaden, mulighederne er mange:

 • Hvidvin (en fugl).
 • Rødvin (en fugl).
 • Mayonnaise (hare).
 • Kvass (elg).
 • Øl (vildsvin, elg).
 • Cider (elg, vildsvin).
 • Berry saft (ænder, agerhøns).
 • Drue eller æble eddike (fjerkræ, kanin).

Før du begynder marinering skal bestemme alderen af kødet. Og dem, der ved, hvordan man kokken en lækker spil, identificere to alder produkt. Først - det er fysisk, det vil sige, hvor mange år eller måneder for dyr, da han blev skudt på jagt. Den anden alder - det er, hvor længe kødet er modnet før rammer på dit køkken.

Det vil være den bedste smag, selvfølgelig, yngre dyr. Hvis du tager, siger, kød kanin ældre, vil det være hårdere, marinering tid - længere, og tilberedningen - hårdere. For ældre hare nødt til at bruge stærkere krydderier og krydderurter, der ikke altid vil kunne appellere til gæster. Så prøv at købe ung kød - problemer med det bliver mindre, og det vil smage sødere.

Valg af spil

Hvis før kødet kommer til bordet, når jagten, nu købe elg kød eller hare kan være i specialforretninger. Hvordan har han vælge? Sådan koger spil, der fik dig i hænderne på butikshylderne? Først og fremmest beslutte, om du har nok tålmodighed til at tilberede mad efter reglerne. Hvis du ikke er sikker på et dyrt stykke elg får en velsmagende ret, er det bedre at være opmærksom på fjerkræ eller oksekød damp. Men hvis du har tid og lyst til at have mere end nok, så lad os komme ned til opskrifter.

Capercaillie i ovnen

Selvfølgelig, hvis kød tjur - en sjælden ting, og købe det på den sædvanlige supermarked vil ikke fungere. Men hvis jægerne har venner, og i sæsonen var der mulighed for at købe dette produkt, vil du helt sikkert gøre det. Sådan koge fjerkræ i ovnen, hvis du kom på tværs af en fugl tjur? Vi tilbyder to simple og hurtig opskrift.

ingredienser

 • Én fugl tjur.
 • Et pund svampe.
 • 200 g smør.
 • Cup creme fraiche.
 • En spiseskefuld cognac.
 • Salt, peber, krydderier (efter smag).

Fremgangsmåde til fremstilling

Før du koge kødet, bør det være, som vi sagde ovenfor, at marinere. Valget af marinaden - for dig. Behandling tid vil afhænge af alder høns (fysisk og "madlavning"). Når kødet er marineret, bør det være salt, peber og lidt yngel i en gryde på begge sider.

I en tid hvor det vigtigste produkt vil blive stegt, fortsæt at tilberede svampe. Svampe skal rengøres og lidt kog i saltet vand. Efter kogning svampe vaskes i koldt vand og skæres i stykker.

Hvordan du kan tilberede fjerkræ i ovnen, så det viste sig saftig og smagfuld? Her har vi en meget nyttig saften, som sygnede hen fugl tjur mens stegning. Den forberedte bagning pour olie, som stegt kød. Skib træ ryper i ovnen, indtil det er mørt.

I løbet af denne tid, er vi nødt til at blande strimlet stegte svampe, creme fraiche, cognac og duftende krydderier. Når ryper er næsten klar, fjern gryden fra ovnen og hæld champignon blanding. Så igen, sender vi det i ovnen. For at forberede vildt den har brug for kun fem - ti minutter.

ingredienser

 • Korpus tjur.
 • 200 gram brød.
 • 100 gram smør.
 • 100 gram svinelever.
 • To hønseæg.
 • Salt.
 • Pepper.
 • Krydderier.

Fremgangsmåde til fremstilling

Capercaillie slagtekrop skal vaskes under rindende vand, fjerne spidserne af vingerne og underlår. Nu kan du sætte det ind i din valgte marinade.

Mens vildtkød vil marinere, komme ned til udarbejdelse af "fyld". Svinelever hakkekød og bland med hønseæg, smør. Salt, peber og tilføje dine foretrukne krydderier. Hvis du har liggende rundt i køleskabet svampe, kan du tilføje dem til den samlede vægt af fyldet.

Når kødet promarinuetsya, kan du stuff og sende den i ovnen i en time. Prøv ofte at kigge i ovnen og vand blev isoleret under forberedelsen af saft. Spillet vil være mere saftig og aromatisk.

Mange ville sige få kød tjur er vanskelig. Hvad skal man gøre, hvis du ønsker at lære at lave mad vildt? Duck i ovnen vil vise sig lige så godt. Processen med at forberede denne fugl vil være nøjagtig den samme som tjur og kroppen. Den eneste forskel kan være i form af marinaden og marinering tid.

Pheasant i multivarka

Alle ved, at fasan kød ganske hårde i sammenligning med andre typer af spil. Sådan koger spillet, hvis det er en fasan? For det første skal det koges. Af den måde, bouillonen er en overraskende lys, velsmagende og nærende. Han er perfekt til supper.

Selvfølgelig, kogt kød, selv om det er lækkert fasan, ingen i dag, er ikke ny. Derfor vil vi bruge til madlavning krydderier og krydderier. Hvordan forbereder et spil i multivarka, der er nødvendige til denne?

ingredienser

 • Fasaner kød.
 • Tre fed hvidløg.
 • To spiseskefulde balsamico eddike.
 • Tre spiseskefulde sojasovs skeen (klassisk).

Fremgangsmåde til fremstilling

Så, som vi allerede har sagt før tilberedning af kød fasan i multivarka det skal koges i letsaltet vand. Så giv fuglen lidt køligt, skåret i portioner stykker og stablet i en gryde Multivarki. Vi tilføjer lidt vegetabilsk olie og tænd for stegning tilstand. Roast kød vil være i 25-30 minutter. Glem ikke det fra tid til anden at røre på sig.

I løbet af denne tid, du har brug for at tilberede saucen. Det vil bestå af hakket hvidløg, sojasovs og balsamico eddike. Alle ingredienserne blandes i en lille skål. Hæld derefter denne sauce spil og sætte "Quenching" mode. Simre i 10-15 minutter, og skålen er klar. Af den måde, på samme måde, du kan lave lækker andekød eller andre vilde fugle.

Hare i multivarka

Multivarka - en rigtig køkkenassistent, der giver dig mulighed for hurtigt og lækkert tilberede enhver parabol, herunder spillet. Det kan gøres ikke kun kødretter af vilde fugle, men også dyr. Lad os forberede hare.

ingredienser

 • hare kød - et kilo.
 • Gås eller and svinefedt (kan erstatte smør) - 200 gram.
 • 100 ml fløde.
 • To løg.
 • 200 ml fløde.
 • Fem mellemstore kartofler.
 • 100 g ost.
 • Salt, krydderier, peber (efter smag).

Fremgangsmåde til fremstilling

Ligesom alle andre spil, bør hare være før de vigtigste madlavning lage. Det er bedre at gøre det om natten til kød gennemsyret af en marinade, det var blød og blid. Til dette har vi brug for: et glas vand, to spiseskefulde citronsaft, laurbærblade, fire eller fem sorte ærter allehånde, salt og løg. Bland alle ingredienserne, blandingen nedsænket i kødet i mindst 12 timer.

Efter marinering hare fik, obsushivayut serviet og sende den til stegepande. Stege kød kan umiddelbart Multivarki i en gryde, der tidligere tilsætning til olie eller svinefedt. Prøv stege hare så hurtigt som muligt på begge sider. Det er ikke nødvendigt at forsinke denne proces som overdrevet kød vil være tør og usmageligt. Vi tager ud ristede hare, og give det til den ene side.

Dernæst skal du forberede en side parabol. I en skål, hvor stegt kød, spredning skrællet og skåret kartoffel strimler. Vi steger det ved at tilføje løg, hakkede halvcirkler. Vi salt kartoflerne, tilsæt krydderier og peber. Yderligere er det muligt at lægge ud på kødet substrat. Top tilføje endnu et lag af hakket løg. Det sidste lag - revet på et groft rivejern ost.

Forbliver at føje til fadet creme (du kan erstatte dem med bouillon eller almindeligt vand) og indstille programmet "Quenching". Normalt tredive minutter til at forberede vildt nok.

anmeldelser

Hvis du nogensinde har prøvet at kvalitativt og korrekt kogt spil, vil du aldrig give op for at opleve denne kulinariske eufori igen. Mange husmødre siger, at de er klar til at tilbringe en dag på marinering og et par timer til at forberede, men at behage hjemmet en lækker middag.

Nogen lignende spil til sin usædvanlige og mærkelig smag. Andre husmødre er opmuntret af den kendsgerning, at filen er en parabol på ferie bordet kan være ganske med en hvilken som helst side skålen og enhver alkohol. Valg her er enorme.

Lækre og sjældne arter af vildt - en overraskende velsmagende og nærende mad. Eksperter påpeger, at for at spise kanin eller agerhøne kan være meget hurtigere end de sædvanlige kanin eller kylling fra supermarkedet. Prøv at overraske dine kære kulinarisk mesterværk. Tro mig, trække dem fra den lækre dyrekød vil være umuligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.