Mad og drikkevarerOpskrifter

En simpel opskrift på gærdej, kogt på forskellige måder

Ofte novice kokke, forsøger at beherske den bagning gærdej bange sæt af anbefalinger for præparatet. Faktisk lære at bage noget dej gær er en snap. Det er nødvendigt at huske på, at gærdej kan fremstilles i dejen, men du kan bruge bezoparnym måde. Derudover kan gæren tage både frisk og tør, som også kaldes øjeblikkelig.

Her er en simpel opskrift på gærdej, kogt bezoparnym måde. Vi har brug for et glas mælk (kan tage vand, yoghurt eller serum), æg, 20 g frisk eller halv pakke (vejer 11 g) af tørgær. Derudover vil du nødt til at tage fire spiseskefulde olie (vegetabilsk eller kan smeltes smør), en halv teskefuld salt, to teskefulde sukker. Hvis du planlægger at tilberede en sød dej, kan sukkeret tage mere - et halvt glas.

Vi begynder at lave mad. Frisk gær til at opløses i varm mælk, og tør - blandet med mel. Æg findelt med sukker og salt. Smør (hvis anvendelse smør eller margarine) smeltet. Nu kombinerer mælkeblandingen og æg og begynder at hælde i melblandingen. Når dejen er glat, hældes i det smørret og fortsætte med at ælte, først i en skål, og derefter - på et skærebræt drysset med mel.

Det færdige elastiske dej rulles til en kugle, sted i en skål, dække med et håndklæde og lagt i et varmt sted. korrektur tid afhænger af mange faktorer. Herunder kvaliteten af gær anvendes. Typisk dejen stiger godt for en til to timer. Efter den første lift den har brug for obmyat og igen forlade til nyttiggørelse. Så kan dannes de dejprodukter. Før bagning eller varm forberedt loaf bøffer eller har brug for at re-give tid til korrektur - femten minutter.

Dej fremstillet bezoparnym metode kan være stegt og ovn kager, enkle ruller, pizzaer eller tærter. Men hvis vi ønsker at tilføje til dejen over bagning (æg, smør, sukker), så vi har brug for en opskrift på gærdej, kogt i dejen.

En halv kop mælk vi brug for fem æg, et hundrede gram smør, halvtreds gram frisk eller fuld pakke (11 g) tørret gær. Vi har brug for salt-ske-halvt og sukker, du kan sætte på din smag. Dejen til krydrede kager kan lægge to skeer af sukker, og for den søde kager - halv kop.

Så hvordan man laver gærdej svamp metode? Først ælt dejen, som også er kendt som svamp. Til denne podogreem mælk og opløs gæren i det og en skefuld sukker. Derefter vsyplem meget mel til dannelse af en dej, der minder om massefylden af flydende creme fraiche. Det færdige bryg camouflage top med et håndklæde og lagt i et varmt sted at stige. Opara anses færdig, når det er muligt at stige og begynder at falde allerede. På dette tidspunkt overfladen af dejen "rynker" begynder at være dækket.

Ved den tid, du har brug for at forberede parathed svamp bagning - æg med sukker og smeltet smør. I rasstoyatsya bryg tilføje bagning og resterende mel, ælt dejen og lad det for to - to og en halv time til at klatre. I løbet af denne tid, vil dejen har brug for en gang obmyat. Fra denne test kan bage boller, rundstykker, kager og andre bagte boller.

Men gærdej opskrift, hvorefter det er muligt at klare madlavning meget hurtigere. Vi får brug for et glas opvarmet vand, en pose af gær mærke "Saf-Moment", et pund mel, æg, syv teskefulde af vegetabilsk olie, halv-øse af salt og en spiseskefuld sukker.

Tag halvdelen af de flydende standarder (ved den måde, ikke nødvendigvis at tage vand, kan du bruge mælk, valle og yoghurt), gær, en teskefuld sukker og et par spiseskefulde mel. Vi forbereder bryg og lad det stå i ti minutter. På dette tidspunkt, i en anden skål, rør æggene med den resterende sukker, vand, smør og mel. Når dejen stiger, hæld den til resten af produkterne og ælt en blød dej. Vi overlader det i en halv time i et varmt sted, og derefter gå videre til skæring. Som du kan se, denne opskrift på gærdej nemmere og hurtigere.

Gærdej kan være tilberedt uden tilsætningen af bagning. Denne wienerbrød er perfekt for dem, der holder kontor. Desuden dejen indeholder nogen muffin, lang forældet.

Så for at gøre gær mager dej, tage tre - tre og en halv kopper mel, en halv standard pakke af tørgær, et glas vand, en skefuld salt og fem spiseskefulde vegetabilsk olie.

Hæld vand i en skål, tilsæt gær, sukker og omrør. Som det vises på overfladen af skummet, hælde olie, salt og en kop mel, rør. Så Hæld næste kop mel og rør igen. Vi har fået en ganske tyk dej, så den næste glas hæld på brættet og i samme kast ud vores dej, ælte det til at fortsætte, indtil den ophører med at være klistret. Læg dejen til at stige. Når det vil stige i volumen og en halv gange, hullet og derefter vente til stigningen. Efter den anden løfte- dejen kan skære, danner forskellige produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.