LovStrafferet

Velma Barfield: biografi, kriminalitet, ofre og interessante fakta

Voldelige kriminalitet, herunder mord, begået på en regelmæssig basis i alle dele af kloden. I dag er enhver kriminel begivenhed straks kommer på forsiden af aviserne. Det ser ud til, at det er tid til at vænne sig til alt. Men på en måde, hvor en seriemorder er en kvinde, rædsel køler selv de mest diehard skeptikere. På sine seneste billeder Velma Barfield - kvinde af respektable alder, ser helt intelligent. Det er svært at tro, at en sådan optræden kunne have en seriemorder.

Biografiske fakta om Velma Barfield

29. oktober, 1932 in South Carolina, blev født en pige, der blev berømt senere Marge Velma Barfield. Kort efter fødslen flyttede familien til North Carolina og afregning nær byen Fayetteville. Forholdet mellem mand og kone har altid været anstrengt. Velma tænkt på regelmæssige skænderier af deres forældre. Det, der især irriteret hende, moderen aldrig kæmpet i løbet af skandaler og slagsmål og ikke engang prøvet at stå op for sig selv. Velma søgte altid så hurtigt som muligt at forlade forældrenes hjem. På 17, fik hun gift og flyttede til sin mand.

sort enke

Mardzh Velma Barfield gift Thomas Burke i 1949. Parret levede roligt og lykkeligt. To børn blev født i ægteskab. Efter nogen tid i Velma begyndte at få helbredsproblemer. Kvinden lidt et alvorligt operation på hysterektomi. Efter denne operation Velma begyndt at lide rygsmerter. Distribueret version, på grund af dette sundhedsproblem kvinden begyndte systematisk at bruge stoffer. På grund af denne vane Velma adfærd ændret sig, blev hun syg behandle sin mand og børn. Mand kunne ikke stå de konstante skandaler og ændre sin kones følelser, blev systematisk drikke. I 1969 Velma fandt hans hus brændte, og hendes mand - døde. Et år efter tragedien enke re-gifter "en kollega i nød." Hendes valg, Jennings Barfield, som for nogen tid siden, overlevede sin afdøde kone. Ægteskabet varede ikke længe. Mindre end et år efter brylluppet, Jennings døde af hjertesvigt.

En række mystiske dødsfald

I 1974, pludselig syg mor Velma. Denne ældre kvinde, der lider af forskellige kroniske sygdomme. Forværringen af hendes helbred ikke overraske nogen, især da symptomerne var magen til det banale madforgiftning. Lillian par dage lidt kvalme, diarré og opkastning. Et par dage senere følte hun meget bedre, og snart historie blev glemt. En mystisk sygdom er vendt tilbage til juleferien. Alle symptomerne vender tilbage, men forbedringen var ikke, en kvinde døde på hospitalet. Hun mistede sin mor Velma Barfield besluttede at vie sit liv til at tage sig af de ældre. Hun hyrede en au pair til et smukt par. Hendes arbejdsgiver, Montgomery og Dolly Edwards, ikke engang antydet, hvad resultatet af deres kendskab til den nye sygeplejerske. Den første mand døde. Hans kone, en måned efter begravelsen var syg med den samme sygdom som moderen Velma. Snart, kvinden døde også. Et år senere, i 1977, Velma Barfield begynder at passe en ældre kvinde lidt et brækket ben. Til tidspunktet for sygeplejerske i huset døde mand elskerinde. En mand før sin død blev også observeret lignende symptomer på madforgiftning.

Udsættes en seriemorder

I 1978 Velma Barfield begyndte at "helbrede" Stuart Taylor, en ven af hendes tidligere menighed, Dolly Edwards. Manden døde 3 februar 1978. Med åbningen af retsmedicinske eksperter fundet spor af dødbringende giftstoffer, herunder arsen. Vi fandt ud af, at Velma "behandlet" den døde rottegift, podsypaya pulver te og øl. Politiet blev interesseret i personlighed medfølende sygeplejersker. Efter at have studeret biografi af denne kvinde, blev det besluttet at grave liget af hendes mands anden. Udførelse af undersøgelse af resterne bekræftede, at Jennings Barfield også blevet forgiftet med arsenik. Efter denne undersøgelse, blev det klart, at Velma Barfield - seriemorder. Kort tid formoder hun begyndte at vidne.

Trial og overbevisning

Det mislykkedes at bevise inddragelse af Velma Barfield til fem mord. Sådanne forbrydelser i henhold til amerikansk lov kan straffes med døden. Afventer forsøg og sætning, viste Velma Barfield høj religiøsitet. Cellen dødsgangen kommunikeres med evangelist. Men der er rygter om, at Velma senere indrømmede, at oprigtighed i dialogen om sin del ikke var nok. Retten udstedte en dom forventes af alle - dødsstraf. Trods bevis for forbrydelser begået, og beviset for den situation, det var svært at tro, hvad der skete. Sædvanlig pyatidesyatidvuhletnyaya amerikansk, ikke meget forskellig fra sine naboer, var en seriemorder. En lignende historie ikke passede i hovedet på almindelige mennesker.

Strafnedsættelse

I North Carolina, November 2, 1984 fandt sted straf Velma Barfield. I henhold til lovgivningen i staten af alle dem idømt dødsstraf kriminelle har ret til at bestille enhver retter på deres sidste måltid og udøve retten til det sidste ord. Velma Barfield, amerikansk seriemorder, forgiftet fem mennesker opførte sig ganske beskedne og tilbageholdende. Før sin død, havde hun ikke bestille nogle delikatesser, og spurgte kun en pakke af crisps og en dåse kulsyreholdige drink "Coca-Cola". I sine afsluttende bemærkninger, udtrykte hun anger og undskyldte til familierne til de dræbte. Efter dette blev sætningen udføres, og Velma Barfield blev udført med dødelig injektion metode. Han begravede en kvinde-killer beskedent. Velma erhvervede evig hvile ved siden af graven af sin første mand, den provinsielle kirkegård i North Carolina.

Interessante fakta om Velma Barfield

Offentliggørelsen af en række særligt alvorlige forbrydelser efterforskere og offentligheden er mest bekymret for mordere motiv. Etablere hvorfor Velma Barfield havde dræbt fem mennesker, kunne han ikke være sikker. Det er værd at bemærke, at kvinden i lang tid stofbrugere. Det er højst sandsynligt, at denne faktor har ført til irreversible ændringer hendes sind og bevidsthed. Ikke afvist og "trivielle" grunde, såsom grådighed. I historien om kriminologi først dømt til døden straffen kvinde i verden - Velma Barfield. Biografi af denne dame består udelukkende af underlige og vidunderlige begivenheder. Bemærkelsesværdigt, Barfield var også den allerførste dømt i USA, blev henrettet ved dødelig indsprøjtning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.