LovStrafferet

Kingpin Vyacheslav Yaponchik: Biografi, aktivitet og kriminalitet. Jap (Vyacheslav Ivankov) og patriarken Kirill

Den kriminelle verden er fuld af legender og helte. Det vigtigste sted i det besætte tyve. Ifølge den bandit klan, valgte ledere er på det højeste niveau af den kriminelle hierarki. Mens i fængsel, en mand nærmest ejer sine omgivelser. Fri, han er i stand til at påvirke mange kriminelle grupper, der måtte findes i forskellige områder. I øjeblikket i Rusland, er antallet af sådanne tyvene ikke nå fire hundrede, og hundrede af dem er på steder ikke så fjernt. Valgt skal overholde visse regler, der er afhængige af hans status. En af de klareste repræsentanter for denne privilegerede klasse var Vyacheslav Ivankov, bedre kendt som Jap der var en legende i verden af tyve.

Det hårde liv i et barn

Om Vyacheslava Yaponchika der var en masse af legender, som ikke er i strid med sandheden også. Han blev født på den anden januar 1940 Moskva familie. Faderen var alkoholiker og andelen af patienter på psykiatriske hospitaler. Tak voksede fysisk svage, ofte behandlet på sanatoriet kompleks. Ved tretten, besluttede han at gå til afsnittet sport på kampen. Med moderen barnet var uhøflig og uforskammet.

Efter eksamen fra ottende klasse, han gik ind i cirkus skole, drømmer om at blive en trapez kunstner. Og måske den dreng ville have opnået gode resultater, som arkiveres store forhåbninger. Men skæbnen var ikke enig: på den ene af de træningsprogrammer, han faldt fra en trapez. Til læger Vyacheslav ikke behandlet, selv om det var lukket kraniet traumer. Den fyr hyppig besvimelse, og han måtte derfor forlade skolen. Han blev ikke en gymnast Vyacheslav Ivankov, Jap. Hans biografi har gjort en konkret tur.

Noget gik galt

Bundfældning montør i forbrugertjenester kombinere det på kort tid blev en værkfører afgravningsmaskiner parallelt studere på aftenskole. I tyve år giftede Ivankov assyriske af den fyrstelige familie. Lydia Aivazova fødte ham en søn. Som en joke, begyndte venner til at kalde ham den svigersøn af Assyrien. Snart blev han ramt af en bil, og han var på hospitalet efter udskrivelsen var varme intolerance og drev i transport, men det har endnu ikke været Vyacheslav Yaponchik. Biografi Han begyndte at ændre sig hurtigt, men ikke til det bedre. Allerede i 1965 blev Vyacheslav taget med på politistationen. Ivankov forsøgt at gøre lommetyveri.

om sygdommen var?

Under anholdelsen modstod han medarbejdere. Vyacheslav sendt gennemgå en retsmedicinsk psykiatrisk undersøgelse Kashchenko hvor konklusionen blev leveret - skizofreni. Efter at have lært sin diagnose, Ivankov ændre strategi, blev mere omgængelig og åben, men domstolen sendte ham til tvangsbehandling. Han flygtede fra hospitalet, kom ikke hjem, skjule fra myndighederne, men bestået de eksterne prøver til ungdomsuddannelserne. Mindre end seks måneder Ivan'kov tilbageholdt og vendte tilbage til ufrivillig behandling. Men selv efter seks måneder af ekspertudvalget har skrevet ham ud af hospitalet med den betingelse, at Ivankov vil blive overvåget.

Start bande liv

I begyndelsen af halvfjerdserne fik Ivankov en bande af Mongoliet, og "født" Vyacheslav Yaponchik. En version af modtagelsen af disse øgenavne hævder, at årsagen tjente som en del af hans øjne, den anden angiver, at dette var i besiddelse af teknikker til jiu-jitsu.

Den kriminelle gruppe bestod af en masse mennesker, og de udsuger penge fra samlere og spekulanter, handel arbejdere og "tsehovikov". I 1972 blev banden ødelagt, men Ivankov var i stand til at undslippe, og derefter skabte han sin egen gruppe, som i det væsentlige tjente den samme funktion. Banda "på turné" i hele Sovjetunionen.

Hans gruppe bestod af personer med straffeattester. Ændring tøj i form af politifolk og brug af certifikat, bruger et skydevåben, de gennemførte ransagninger af dem, der boede på de kriminelle provenu, og forhandlere af den sorte økonomi. De stjal penge, smykker og engagerede tyverier i lejlighederne. Også med deres informanter i visse kredse, gruppen optrådt på velhavende embedsmænd og repræsentanter for intelligentsiaen, og fulgte med dem i direkte kontakt. Efter dette, banditter svigagtigt eksporterede dem til at eksistere for denne lejlighed, eller ud af byen. Anvendelse af tortur og prygl, blev de taget fra ofrene tilgængelige besparelser.

Thief

Over hele perioden af hans løsladelse indtil det andet har han arbejdet fotolaborantom og børns træner, blev opført som en handelsvare i Bilka, indtil han fik et handicap - den anden gruppe af psykisk sygdom. Men det forhindrede ikke ham til hyppige restauranter og "mission". Én gang for en kamp i et værtshus i politiet, Vyacheslav Yaponchik fik en historie for de falske dokumenter. Han blev sendt til undersøgelse i Institut for Serbien, hvor han blev fundet ved sine fulde fem. Ivankov blev dømt i 1974. De Butyrskaya fængsel indsatte er der ordinerede ham til bagmanden. Med sin kone skilt han.

Livet bag en cordon

I 1981 opnåede han sin embedsperiode ocherednooy Vyacheslav Ivankov (Jap). Biografi af hans mange begyndte at virke interessant og mystisk. I stedet for de fjorten år efter at have afsonet ti, blev han løsladt. Dette blev lettet ved anvendelse af mange prominente menneskerettighedsaktivister, kunstnere og sangere. Efter ophold i hjemmet mindre end et år, han og besætningen Rolan Bykov tog til Amerika, hvor han forblev gift med en amerikansk statsborger. I New York, hyppigere lejemord af indvandrere, der tidligere end nogensinde irriterer myndighed. FBI overvåget indtil indført en egnet sag. Han blev anholdt for afpresning og dømt til 9 år og 7 måneders fængsel i 1997.

vej hjem

I 2004 den russiske generalanklagerens kontor appelleret til de retshåndhævende myndigheder i USA om at udlevere Ivankov Early begik mordet på to personer i en restaurant Moskva "Fidan". Amerikanske myndigheder har truffet en positiv beslutning, og Jap blev sendt til Rusland. På denne tid af det er legendarisk i nogle kredse, blev Vyacheslav Yaponchik berømt ikke kun derhjemme. Moskva byret i at stå over for en jury fandt, at Vyacheslav Ivankov er ikke skyldig i mordet på to personer og drabsforsøg på en tredjedel. Alle ofrene var tyrkiske statsborgere.

to snigskytte

28 Juli 2009 var der et forsøg på Jap. Da han kom ud af restauranten, han fyret fra snigskytterifler med kikkertsigter, to personer. I kritisk tilstand blev Ivankov indlagt og blev opereret med det samme. Renovering af maven ikke redde ham fra bughindebetændelse. Om natten den 13. den 14. september havde klinisk død blev registreret. Niende oktober Vyacheslav Yaponchik døde på hospitalet af sine kvæstelser. Da foretaget en retsmedicinsk undersøgelse, blev begravelsen udskudt den 11.-13 i oktober.

Død Jap menneskemængde samledes på kirkegården Vagankovsky, de var hovedsagelig folk fra verden af kriminalitet, men den nuværende og medierne. Begravelse bortskaffes hans kollega og ven, den tyv-i-lovs bedstefar Hassan - Aslan Usoyan. Der var mange kranse af "drengene" fra forskellige regioner i Rusland. Hele området blev undersøgt til påvisning af sprængstoffer. Begravelse meget opreklameret i alle de medier, som forårsagede utilfredshed i Dumaen.

Men hvem ville have troet, at efter døden af kriminalitet boss vil stå sammen navne som Vyacheslav Yaponchik og patriark Kirill? To helt modsatte personligheder, de to sider af samme sag - to helt ligner hinanden mand, skæbne, som ikke overlapper hinanden. Absurd tilfældighed spillet en dårlig vittighed, som stadig forsøger at forklare de mange og komme til sandheden.

nogen ligheder simpelt?

Januar 27, 2009 var et vigtigt begivenhed - patriark af Moskva og Hele Rusland, blev Vladimir Gundyaev valgt (i verden). Gennem tiden begyndte rygter at dukke op, at Jap, Vyacheslav Ivankov og patriarken Kirill - det er én og samme person. Tilsvarende, hvis den myndighed, var død af peritonitis på et hospital? I flere medier begyndte en reel hysteri om de overraskende ligheder, folk begyndte at sammenligne deres billeder. Nogle sætter i et bevis på, at Jap krop ikke er påvist, og patriarken viste sig efter hans død. Til denne dag, kan folk ikke tror på tilfældighed og hurtig mange gæt. Han er begravet Vyacheslav Ivankov (Jap)? Patriark Gør trone?

En af brugerne af sociale netværk under navnet Man skrev i "Twitter" i nærheden af de to sammenlignede billeder af, hvad der kunne være et mord og enkel forfalskning, fordi ingen så Jap krop. I denne historie, der er en hel del mørke pletter. Er døde Vyacheslav Yaponchik? Patriarh Kirill optrådt på mennesker efter begravelsen. Og det er bare en tilfældighed?

Vladimir Gundyaev i april 1969 blev han kronraget en munk og navngivet navnet Cyril, og et år senere dimitterede med udmærkelse fra det teologiske Academy i Leningrad. I løbet af de næste fyrre år, han var på vej til at få den højeste rang i de gejstlige. Hvis det ønskes, kan hver person nemt spore, at to helt forskellige mennesker - Jap (Vyacheslav Ivankov) og patriarken Kirill - ikke kan være én person. Fordi næsten hver person på Jorden har sin modpart.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.